Eva van den Bergh

Eva van den Bergh Follow

📷 Blog: www.hashtageva.com
🌵 www.heygirlboss.com
🌺 Blogger voor @ByCaitlin
✉ Hashtagevablog@gmail.com
On the blog: je blog AVG-proof vóór 25 mei

https://www.heygirlboss.com/2018/05/wordpress-plugin-cookies-privacywet/

529 Followers  435 Follow

Share Share Share

Ik heb afgelopen week mijn eerste grote offerte verstuurd ✨ én ik kreeg de dag daarna een nog veel grotere aanvraag binnen van een vaste klant.

En eh.. ja, ik had verwacht dat mijn tekstbureau zo goed zou gaan lopen, maar zo snel? Wow.

Ik merk dat klanten tegenwoordig graag voor kwaliteit kiezen. Die vaste klant laat mij de belangrijkste (SEO-proof) teksten schrijven en besteedt de rest uit aan goedkopere tekstschrijvers. Nu is hij op het punt gekomen waarop hij twijfelt: wil hij binnenkort 100 (!) teksten door mij laten schrijven, of weer door die andere freelancers die minder kennis hebben van SEO?

Of hij nou wel of niet deze teksten aan mij gaat uitbesteden: ik heb er hoe dan ook van geleerd. Concurreer niet qua prijs, maar qua kwaliteit.

#seoteksten #zoekmachineoptimalisatie #freelancetekstschrijver #tekstschrijver
Ik heb een eigen bedrijf! 2 weken geleden schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel en nu kan ik je eindelijk vertellen dat ik een eigen tekstbureau heb! Ik schreef al vaker freelance teksten, maar nu is het allemaal wat officiëler.

Nog iets leuks: ik ben een tweede blog gestart! Op die blog deel ik tips over ondernemen: van het starten van je online bedrijf tot het vinden van klanten. Je vindt mijn nieuwe blog vanaf vandaag op heygirlboss.com.

Op mijn nieuwe blog ga ik trouwens óók tips delen over hoe je je online bedrijf kunt hebben naast je studie - in plaats van een ander bijbaantje.

Link in bio!
M'n favoriete foto van Boedapest ✨ En er staat een nieuw artikel online over wat nieuwe dingen waar ik mee bezig ben! 😊
Jarig! 🎉 We zijn eindelijk 17 😊 @fleurvandenbergh En we gaan morgen naar Italië, yay! 😇
Toen het nog zomer was 💁🌞 Ohja: er staan heel wat nieuwe artikelen op m'n blog, link in bio :)
Nog maar een weekje vakantie! ⌚ - @horlogenl
WIN WIN WIN ✨ In samenwerking met @wandergardennl mag ik deze ketting weggeven! Ik kreeg veel reacties op m'n vorige post met deze ketting, dus ik kan nu één van jullie blij maken met dezelfde ketting 😊

Wat moet je doen om kans te maken? 
1. Vertel in een reactie onder deze foto dat je meedoet 🌺 (of via m'n blog)
2. Volg mij & @wandergardennl 
3. Tag 2-6 vrienden

That's all! Ik stuur de winnaar een dm & je kunt meedoen tot 7 juni 18:00. Je mag trouwens zelf kiezen tussen goud of zilver. Meedoen kan als je in Nederland of België woont. 
Je kunt NIET meer meedoen! Morgen (8 juni) loot ik, en dan komt de uitslag. 
#winnen #winactie #dutchgiveaway

P.s. @Wandergardennl zoekt ook nog bloggers/instagrammers, meer info daarover vind je op m'n blog. #bloggersgezocht #instagrammersgezocht #promotersgezocht
Een fijne moederdag alvast 😊🌺 En er staat een nieuw artikel met lifehacks online ✨ Een app downloaden als je telefoon vol zit, toch foto's maken als je camera het niet doet, overal zijn wel 'lifehacks' voor. Link in bio.

#Maclipstick #machoneylove #lifehack
Happy friday ✨ Op m'n blog vind je een artikel om je weekend goed te beginnen! Het heeft alles te maken met productiviteit. Link in bio 😊

Het horloge op de foto komt van @lordtimepieces en je krijgt 10% korting in hun webshop met de code 'hashtageva'. (en inspiratie vind je via @lordforher 😉⌚) #lordtimepieces #watch #blackandwhite #lucardi #lucardifriends
Er staat een nieuw artikel online ✨ Deze keer laat ik je zien hoe je #flatlays zoals deze maakt, link in bio! Het horloge in de foto komt van @lordtimepieces 😊 En inmiddels heb ik een kortingscode geregeld voor jullie! Met de code HASHTAGEVA krijg je 10% korting op alle #horloges in hun webshop :) #lordtimepieces #watch #Blossom #Blossoms #flatlay
Repost ✨ Deze week kwam er een update artikel online over wat me bezighield in april 😊 Link in bio!
Eén horloge van m'n wishlist heb ik eindelijk 😊 Yay ✨ Link in bio voor een heel artikel erover! (En de rest van de wishlist vind je ook ergens op m'n blog)

P.S. Met de kortingscode HASHTAGEVA krijg je 10% korting op de horloges van @lordtimepieces. Voor inspiratie: @lordforher  #lordtimepieces #rosegoldwatch #pinkwatch #onmywishlist @acoupleofalex