Eyqa Hasnan

Eyqa Hasnan Follow

👠 Blogger
📫 Review | Advertorial | Collaborations | Email here nursyafiqabintihasnan@gmail.com
🏷️ @kelabbloggerbenashaari #kbba9

https://www.eyqahasnan.com/

1,330 Followers  994 Follow

Share Share Share

Sometimes, you just need to slow down, remain calm, breathe and simply let life happen.
.
#randompost #lesstalkmoreaction #filtercoverupmyflaws #tannedskin #tannedskindontcare #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Selamat menyambut bulan Kebangsaan iaitu bulan kemerdekaan. Sempena dengan bulan yang penuh dengan semangat kemerdekaan ini, kami dari BG DESIGN ingin turut berkongsi kegembiraan dan semangat pada bulan ini dengan menawarkan PROMOSI PROMOSI yang hebat. Antara produk produk yang kami tawarkan harga yang sangat HEBAT ialah 
1) Website - RM 559 sahaja
2) Blog - RM 99 sahaja
3) Bisnes Kad - RM 15/ box sahaja
4) Sticker - RM 65/10 box sahaja
5) Flyers - RM 85/ 1000 keping sahaja

Jadi apa tunggu lagi. Jom rebut peluang HEBAT yang kami tawarkan dan ingin kongsikan bersama anda semua. Sebarang pertanyaan boleh terus menghubungi kami di nombor telefon 010-795 0473 atau klik sahaja whatsapp di bawah ini >>http://promosimerdeka2018.wasap.my<<
>>http://promosimerdeka2018.wasap.my<<
>>http://promosimerdeka2018.wasap.my<< atau anda juga boleh layari laman sesawang kami di http://bgdesignresources.com/. #promosimerdeka2018
#promosiwebsite
#promosiblog
#promosibisneskad
#promosisticker
#promosiflyers
#bgdesign
#webdesign
#blogdesign
#websitedesign
#businesscard
#namecard
#kadnama
#stickerprinting
#printstickermurah
#flyersmurah
#printflyers
#flyersprinting
#kbba9 
#kelabbloggerbenashaari
Mistakes have the power to turn you into someone better than you were before. ✨
.
#randompost #lesstalkmoreaction #filtercoverupmyflaws #tannedskin #tannedskindontcare #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Sandwich by @mrszakitchen ternyata memang terbaik dan puas hati sangat! Macam gorpis panas diserbu peserta Bengkel Personaliti & Kecantikan di @maticmy baru-baru ini. Terima kasih untuk tajaan sandwich ini..
.
Selain sandwich, mrszakitchen turut buka tempahan #tauhubegedil dan #cheezychickenwrap yang serius sangat-sangat sedap!! Wajib cuba!
.
Yang nak cuba.. jangan risau. Feedback yang semuanya positif. Berminat? Rugi kalo tak grab! Cepat www.wassap.my/60136244192/MrsZaKitchen untuk tempahan.
.
IG : @mrszakitchen
FB : facebook.com/mrszakitchen
.
#sandwichtuna #sandwicheggmayo #sandwichcrispychicken #tauhugedikcikbam #tauhugedilworld #cheezycrispychickenwrap #crispychickensalad #mrszakitchen #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
SELEKEH? RASA MCM HODOH JER HARI NI DI PEJABAT?  ATAU TAK KENA CARA BERPAKAIAN DI MAJLIS?
.
ANALISA DIRI UNTUK TAMPIL YAKIN DAN MENARIK MELALUI BENGKEL PERSONALITI & KECANTIKAN KELAB BLOGGER BEN ASHAARI 2018 .
.
Hari : Sabtu (21 Julai 2018)
Anjuran : @kelabbloggerbenashaari
Lokasi : @maticmy
.
.
Hai semua!! Jangan lupa untuk mengikuti perkongsian kami tentang tips2 personaliti di sesi pertama Bengkel Personaliti dari Perunding Imej terkenal, Puan Azie Sam (@azie_samm) daripada Seni Imej Training & Consultant.
.
.
Pada sesi kedua pula, kami akan mempelajari DIY produk make-up dari Puan Shuhada, Founder Kotak Kecantikan @peekabox_beautybox.
.
.
Tajaan Lunch : Nurul Izzah Catering (@nurulizzahcatering)
Tajaan Sandwich : Cikza Kitchen (@mrszakitchen)
.
#bengkelpersonaliti #bengkelkecantikan #seniimej #peekabox #peekaboxbeautybox #maticmy #nurulizzahcatering #mrszakitchen #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Mood bersiap lain macam sikit 🤭 Tapi bila sampai office, kau kena cuci toilet. Sengihlah kau sampai siap cuci toilet 😂
.
#randompost #lesstalkmoreaction #filtercoverupmyflaws #tannedskin #tannedskindontcare #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Hello pencinta durian! Sedapnya Durian McFlurry D24 yang menggunakan isi durian sebenar nie. Tapi ada yang lebih menarik tau! Apa yang lebih menarik?
.
.
McDonald’s akan mengadakan event All-You-Can-Eat D24 Durian McFlurry tidak lama lagi. Siapa yang sertai, entitled for unlimited refills okay. Wow! Menariknyaaaaaa! Cepat tanda siap-siap kat kalendar tu maklumat dibawah.
.
Tarikh:
17 Julai 2018, Selasa.
.
Masa:
Sesi 1: 3.00pm - 4.00pm
Sesi 2: 5.00pm - 6.00pm
.
Tempat:
Semua restoran McDonald’s seluruh negara.
.
Masa pendaftaran:
30 minit sebelum setiap sesi bermula.
.
Bilangan peserta untuk setiap sesi:
20 orang
.
Harga pendaftaran:
RM10 (dewasa dan kanak-kanak berumur 4-12 tahun) dan percuma untuk yang berumur 3 tahun ke bawah.
.
.
Haaa! Jangan lupa tau 17 Julai 2018 ini. Nak tahu lebih lanjut lagi pasal event ini, click link dibawah. Jumpa disana uols!
.
.
https://www.facebook.com/My.McDonalds/photos/a.354401130022.351428.142518590022/10160546521160023
.
#DurianMcFlurry #mcdonalds #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Follow @juarahq utk pakej umrah/haji serta promosi pelancongan antarabangsa
.
#melancong #jelajahbaitulmaqdis #pakejmurah #travel #holidaypackage #pakejumrah #percutianmampumilik #bagpackers #melancongmurah #umrahdanhaji #cuticutimalaysia #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Disebalik awan yang tebal, Tuhan sembunyikan matahari dan siapa tahu, disebalik awan itulah, Tuhan hadiahkan pelangi.
.
Dapatkan segera! Dengan berharga RM49.90 untuk sebuah buku yang mampu buatkan korang tersenyum, menitik airmata dan sentiasa bermotivasi diri untuk terus bersemangat dalam mencapai sesuatu dalam hidup walaupun banyak kali gagal. Melalui buku ini diceritakan segala-galanya dengan harapan menjadi inspirasi kepada orang lain terutama golongan muda bahawa tiada yang mustahil untuk berjaya jika sanggup berusaha keras.
.
Baca sini https://bit.ly/2KHt7Zb
.
#odyssey #darilembahkepuncak #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #kembaraqasehzyphyto #saudagarherba #zyholdings #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Jom tengok IG : @juarahq .
Ada banyak pakej pelancongan terbaru.
.
#melancong #jelajahbaitulmaqdis #pakejmurah #travel #holidaypackage #pakejumrah #percutianmampumilik #bagpackers #melancongmurah #umrahdanhaji #cuticutimalaysia #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Yang mana area sekitar Ampang/Hulu Langat teringin nak rasai #cheezychickentortilla dan sandwich homemade yang sedap dan murah, mehhh sini nak bagitahu..
.
@mrszakitchen
@mrszakitchen
@mrszakitchen
.
Tak lama lagi akan muncul lagi satu menu terbaru. Menu apa? TAUHU GEDIK‼
.
Boleh COD sekitar Ampang/Hulu Langat dan self-pick up jugak.
.
Nak order? Whatsapp je terus!
.
📱 www.wassap.my/60136244192/MrsZaKitchen
.
#kelabbloggerbenashaari #kbba9 #mrszakitchen #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram