Eyqa Hasnan

Eyqa Hasnan Follow

👠 Blogger
📫 Review | Advertorial | Collaborations | Email here nursyafiqabintihasnan@gmail.com
🏷️ @kelabbloggerbenashaari #kbba9

https://www.eyqahasnan.com/

1,421 Followers  1,019 Follow

Share Share Share

🥂 MINUMAN CAMPURAN BOTANI: SURYA CHLOROPHYLL 🥂
.
Membantu mereka yang mempunyai masalah penghadaman, masalah kulit, masalah bau badan dan banyak lagi.
.
Jom dapatkan segera @surya.malaysia ❤️
.
Maklumat lanjut boleh terus ke www.eyqahasnan.com atau youtube aku ❤️
.
#rasasayang #kulitberseri #suryamalaysia #randompost #lesstalkmoreaction #filtercoverupmyflaws #tannedskin #tannedskindontcare #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Tak makan sayur? Pahit? Aku dah jumpa jalan penyelesaiannya 🤗 @surya.malaysia membantu aku!
.
#rasasayang #kulitberseri #suryamalaysia #randompost #lesstalkmoreaction #filtercoverupmyflaws #tannedskin #tannedskindontcare #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Dinner 💕
.
#randompost #lesstalkmoreaction #filtercoverupmyflaws #tannedskin #tannedskindontcare #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Esok.. Satu team #KEMBARAKBBA9 akan ke Jepun. Kembara kali ini diuruskan serta ditaja oleh J HORIZONS dan COSMODERM. Jangan lupa ikuti kembara mereka melalui Instagram @kelabbloggerbenashaari dan juga insta mereka.
.
J HORIZON TRAVEL (M) Sdn Bhd
FB : https://www.facebook.com/J-Horizons-Travel-M-Sdn-Bhd-373441562686739
Web : http://j-horizons.com.my
.
Cosmoderm
FB : https://www.facebook.com/Cosmoderm
Web : www.cosmoderm.com.my
.
Team Blogger : @kelabbloggerbenashaari #kbba9 #kembarakbba9
.
Penaja : @cosmoderm #cosmoderm #ilovemyskin
.
Penaja Lokasi : J-Horizons Travel #jhorizons
.
Penginapan :
Hari 1 & 2 : @sheratonmiyakoosaka #sheratonmiyakoosaka
Hari 3 & 4 : @shimakankohotel #shimakankohotel
Hari 5 : @westinmiyakokyoto #westinmiyakokyoto
.
Wifi :
@roamingmanmy #roamingmanmy
.
Hoodies :
@kandawaris #kandawaris
.
Penaja sarapan :
@lazzsusukambinghq #lazzsusukambing
@kitsuimalaysia #kitsuimalaysia
.
#japantourism #autumn #aabc #bloggermy #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Everything happen with a reason.
Okay now I will be always stick to that. Cuba untuk tak marah, cuba untuk sentiasa sabar dan redha dengan apa pun yang jadi sebab setiap ketentuan Allah tu, mesti ada sebab. Mesti ada sebab. Mesti! Repeat it ♥️
.
#randompost #lesstalkmoreaction #filtercoverupmyflaws #tannedskin #tannedskindontcare #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #bloggermalaysia #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Cantik pulak design @kandawaris nie. Tak sarat dan simple je. Corak tu tradisional and I like it ♥️
.
#kandawaris #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
" Komuniti adalah suatu kumpulan manusia yang mempunyai persefahaman dalam sesuatu matlamat, sentiasa berhubung antara satu sama lain, sering bantu membantu dalam sesuatu tugas dan belajar sesama mereka. "
.
Sama seperti @kelabbloggerbenashaari. Sentiasa membantu dan menjadi tulang belakang ahli sehingga berjaya. Terima kasih @kelabbloggerbenashaari memberi aku peluang untuk merasai nilai persahabatan dan komuniti yang bertoleransi.
.
#eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Susu Fernleaf UHT nie antara susu paling best. Susu Fernleaf UHT 100% dari New Zealand. Dan lembu-lembu ini diberi makan rumput yang berkualiti tinggi untuk menghasilkan susu yang berkualiti.
.
Jom baca blog aku https://bit.ly/2RBRJ5e untuk tahu lebih lanjut kebaikan Fernleat UHT ini.
.
#FernleafUHT #100Mmmmm #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Minuman campuran botani paling best! Oren, camu-camu, alpha lopoic acid dan biji anggur. Kombinasi yang membantu merawat masalah kulit. Sangat kaya dengan Vitamin C. Nak? Boleh terus ke Watson dan Guardian terdekat sekarang.
.
#kita #kitaputh #kitabeauties #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Moo moo aku baru sampai dalam cooler bag hijau. Kejap ya! Kejap lagi kita lepaskan moo moo bagi main sana sini.
.
#FernleafUHT #100Mmmmm #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Dengan pengambilan 1 sachet sehari, mampu membantu aku untuk merawat masalah kulit yang aku hadapi. Tona tidak sekata, masalah kulit berminyak dan masalah kulit berjerawat semakin berkurang.
.
Korang yang ada masalah sama seperti aku boleh cuba. Hanya dengan KITA PU'TH - BRIGHTENING & FAIRER SKIN. Mana nak dapatkan? Boleh terus ke Watson dan Guardian terdekat sekarang.
.
#kita #kitaputh #kitabeauties #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram
Sebelum tidur, aku amalkan minum KITSUI™ Whitenin BB. Untuk kulit yang sihat dan mengawal lebihan minyak dimuka. Kenapa aku amalkan sebelum tidur? Supaya bangun pagi esok aku excited nak tengok cermin 🤣
.
Cepatkan dapat sekarang di Watson dan Guardian berhampiran dengan korang. Aku dah, korang bila lagi? Baca selanjutnya disini https://bit.ly/2BYdRla
.
#kitsui #kitsuimy #kitsuimalaysia #eyqahasnandotcom #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #aabc #bloggermy #igersmalaysia #igersganu #goodvibes #lifestyleblogger #bloggerlife #blogger #viral #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram