Faa Vitamins

Faa Vitamins Follow

Shaklee Distributor!
SHIP TO WHOLE MALAYSIA!
You buy with me, you'll get free consultation 😊
Lets go healthy with Shaklee
017 919 2298📱

102 Followers  269 Follow

Share Share Share

ESP Shaklee memberi tenaga ketika hamil. Berpuasa lagi tapi masih bertenaga 💪🏻 0179192298

#sayajual #kurusdenganshaklee #shakleemurah #espshaklee
Jom KURUS dgn shaklee 
0179192298

#shakleemurah #kurusdenganshaklee #setkurus #sayajual
Bagi yang tak minum susu, Ostematrix highly recommend for you sebab ianya ialah pengganti susu .Warga emas yang ada masalah sakit-sakit sendi, otot dan tulang pun bagus ambil .

Siapa yang sesuai dengan OSTEMATRIX ni? ✅Semua golongan tak kisah belum berkawin,sedang pregnant, warga emas
✅Sesiapa yg sakit bahagian pinggang, belakang, kaki. ✅Wanita yang sedang hamil
✅Sesiapa yang mengalami masalah sembelit
✅Sesiapa yang ada masalah gusi berdarah
✅Sesiapa yang jenis tak minum susu sebab Ostematrix ialah Calcium
✅Warga emas yg mempunyai masalah sendi dan otot ✅Sesiapa yang mudah rasa kebas tangan dan kaki .
Special offer for FEBRUARI 2017,
BUY 6  FREE 1 (dapat 7 botol ) 
BUY 2 GET 5% DISCOUNT .
Faa Vitamins 
0179192298

#faavitamins #ostematrix #shakleekualaterengganu #sayajual #bazaaronline #promoshaklee
Bulan Feb pon ada promo Vivix beli dua percuma Mug 
Kelebihan Vivix Shaklee: .
❤️menggalakkan penuaan yang lebih sihat, awet muda dan anti penuaan. .
❤️membantu mengelakkan kanser - memberi tenaga melawan kanser, merencatkan sel kanser dari terus merebak .
❤️menurunkan risiko sakit jantung dengan melindungi jantung dan menggalakkan jantung bekerja dengan lebih efisyen. .
❤️mengawal tekanan darah
mengurangkan komplikasi kencing manis/diabetis
.❤️menyokong kesihatan sendi dan saraf termasuk bell parsy
melambatkan simptom azhameir .
❤️membantu pesakit parkinson .
❤️membantu mempercepatkan pemulihan pesakit strok dan angin ahmar .
❤️meningkatkan kekuatan sistem imun .
❤️menyahtoksin dari badan dan membantu mengurangkan habit merokok .
.
❤️menggalakkan kesihatan keseluruhan badan .
❤️mencantikkan dan meremajakan kulit .
❤️membantu proses menurunkan berat badan dan detox dengan lebih berkesan.
.
.
Hubungi Faa: 0179192298
Your Beauty & Health Consultant .

#vivixshaklee #promovivix #mugvivix #shakleekualaterengganu  #vivix #faavitamins
Bagi yang tak minum susu, Ostematrix highly recommend for you sebab ianya ialah pengganti susu .Warga emas yang ada masalah sakit-sakit sendi, otot dan tulang pun bagus ambil .

Siapa yang sesuai dengan OSTEMATRIX ni? ✅Semua golongan tak kisah belum berkawin,sedang pregnant, warga emas
✅Sesiapa yg sakit bahagian pinggang, belakang, kaki. ✅Wanita yang sedang hamil
✅Sesiapa yang mengalami masalah sembelit
✅Sesiapa yang ada masalah gusi berdarah
✅Sesiapa yang jenis tak minum susu sebab Ostematrix ialah Calcium
✅Warga emas yg mempunyai masalah sendi dan otot ✅Sesiapa yang mudah rasa kebas tangan dan kaki .
Special offer for FEBRUARI 2017,
BUY 6  FREE 1 (dapat 7 botol ) 
BUY 2 GET 5% DISCOUNT .
Faa Vitamins 
0179192298

#faavitamins #ostematrix #shakleekualaterengganu #sayajual #bazaaronline #promoshaklee
Walaupun mahal tapi orang beli jugak. Sebab apa? Tentulah dia punya keberkesanan. ..
🎈ada yang makin awet muda
.
🎈ada yang muka merah2 mcm snow white .
🎈membantu mencegah kanser
.
🎈membantu kesuburan dan kehamilan .
Dan banyakkkk lagi. .
Sape nak? Whatsapp Faa cepat! 
017 9192298.
.
#faavitamins #vivix #vivixshaklee
Bulan Feb pon ada promo Vivix beli dua percuma Mug 
Kelebihan Vivix Shaklee: .
❤️menggalakkan penuaan yang lebih sihat, awet muda dan anti penuaan. .
❤️membantu mengelakkan kanser - memberi tenaga melawan kanser, merencatkan sel kanser dari terus merebak .
❤️menurunkan risiko sakit jantung dengan melindungi jantung dan menggalakkan jantung bekerja dengan lebih efisyen. .
❤️mengawal tekanan darah
mengurangkan komplikasi kencing manis/diabetis
.❤️menyokong kesihatan sendi dan saraf termasuk bell parsy
melambatkan simptom azhameir .
❤️membantu pesakit parkinson .
❤️membantu mempercepatkan pemulihan pesakit strok dan angin ahmar .
❤️meningkatkan kekuatan sistem imun .
❤️menyahtoksin dari badan dan membantu mengurangkan habit merokok .
.
❤️menggalakkan kesihatan keseluruhan badan .
❤️mencantikkan dan meremajakan kulit .
❤️membantu proses menurunkan berat badan dan detox dengan lebih berkesan.
.
.
Hubungi Faa: 0179192298
Your Beauty & Health Consultant .

#vivixshaklee #promovivix #mugvivix #shakleekualaterengganu  #vivix #faavitamins
Bulan ni best!! Promo Feb 2017 dah bermula tau...ada diskaun tau😊

#ostematrix
#lecithin
#alfalfa
#vitaleaforkids .
.
Whatsapp Faa 0179192298
.
Your health & beauty consultant
take note.

protein AGE tu boleh buatkan tua sebelum usia dan dijangkiti pelbagai penyakit seperti diabetes, alzheimer, sakit buah pinggang dll lagi.

memang nak jaga kesihatan tu adakalanya tiada siapa pandang berat kecuali setelah datang sakit.

jom amal #vivixshaklee 
#shakleekualaterengganu #vitaminshaklee
promo shaklee januari 2017

Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?

Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.

Kebaikan Vivix Shaklee * Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan * Memelihara keseluruhan kesihatan * Anti oksida yang sangat baik - awet muda * Membantu anda merasa lebih bertenaga * Mengurangkan risiko kanser * Membantu pesakit diabetic * Menguatkan sistem imun

Faa 0169595449

#sayajual #bazaarpaknil #vivixshaklee #shakleekualaterengganu #shakleemurah #vitamin #shaklee

#shakleemalaysia #sayajual #faavitamins #vivixshaklee
omega guard
************
✅soy based ink - dakwat yg digunakan pd botol adalah berasaskan soya
✅bottle bpa free - botolnya adalah bebas BPA
✅ menjalani 3 kali proses penyulingan utk bebas dari merkuri dan bahan bahaya dari ikan laut dalam.
✅ sangat natural dan bergred farmasi
✅ ekstrak dari ikan, bukan dari hati ikan yang bertoksik
✅ 3x lebih tumpat dari minyak hati ikan
best kan omega shaklee benar benar natural 😘😘🌟 >>>>>> **manfaat omega guard shaklee**
>> 1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2.  Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan.
3.  Mencegah salur darah dari tersumbat
4.  Omega 3 dapat mengelakkan strok
5.  Mengekalkan tekanan normal darah
6.  Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7.  Mengurangkan sakit kepala
8.  Merendahkan kolestrol
9.  Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin.
14. Meningkatkan perkembangan memori janin dan kanak-kanak.
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak.
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll.
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang.
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik 
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout

faa_vitamins
0179192298

#shakleemurah #sayajual
#faavitamins #kualaterengganu
Manfaat Vitamin C: ❤Membentuk Kolagen – Meransang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik. ❤Mencantikkan Kulit – Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utaman kejadian jeragat.

Fatihah 017-9192298

#kulitcantik #vitaminE #vitaminC #sayajual #bazaarpaknil #shakleekualaterengganu #sidshakleeterengganu #shakleemurah #jerawat #parut #kesanshaklee