Norfaiz Nordin

Norfaiz Nordin Follow

99’ | πŸ‡²πŸ‡Ύ

https://youtu.be/hQznLoQ1t9I

1,444 Followers  998 Follow

Share Share Share

Tuaran, Sabah πŸ“Œ #VSCOcam
Feeling-feeling artis πŸ’― #VSCOcam
πŸ“Œ
lost // πŸ“€ #part2
lost // πŸ“€
I’ve been through a lot today. Went to Kionsom this evening but it suddenly raining like omg kitorang baru sampai haha. Actually dah tengok forecast tapi tetap nak pergi jugak. Second, aku jatuh banyak kali sebab batu tu slippery and full with lumut. Bayangkan tengah syok-syok buat video tetiba hujan lebat and kau pakai selipar tandas yang licin tu sampai kau tergolek-golek kat atas batu tu sampai tersondol kawan depan. Sorry to my dear friends! @manissaahh @mirasyfqa @khairilasyraf @_mergnum @alqahharmson and the others! Alhamdulillah aku masih hidup πŸ˜œβ€οΈπŸ˜ŽπŸ‚ Thanks my roommate for the foods! You served and treat us well βœ…
신이 졜고의 μ²­μ·¨μžμ΄λ‹€ πŸ‚
So the conclusion is this bag is only suitable for skinny people. Boo to myself as I look like an ugly turtle just by wearing this 🧐 #VSCOcam
Salam Jumaat anak-anak muridku! πŸ‘¨β€πŸ«πŸŒˆπŸ“·: @muhdsaiful99 #teachertobe #VSCOcam #bilaakunakkurus
πŸ‚ #VSCOcam #happynewyear #2018
Sisterhood 🧑 #VSCOcam
Short video by me! I didn’t have enough time to do vlog, so here you go! 🧑 @haziqahsanat we were so busy taking pictures instead of making vlog! 🀣 #uss #singapore #sony