F A R I S

F A R I S Follow

⌨️Blogger
📸Any Review or Collaboration
📧faries3029@gmail.com
🎓 UITM, UPSI

https://fareezniet.blogspot.com/2019/07/lulu-hypermarket-merasmikan-pembukaan.html?m=1

1,542 Followers  272 Follow

Share Share Share

Morning Sunday 🌷
Kecantikan kini bukan hanya untuk wanita. Lelaki pun dah peka  dengan penjagaan kulit 😬
.
Sebenarnya Faries bukanlah sejenis yang sangat menjaga muka pun. Kadang2 cuci muka pun boleh lupa dalam sehari 🤦🏻‍♂️ Typical lelaki kan. Tapi kebelakangan ni tengok liang2 roma makin luas dan parut-parut kecil makin ketara pulak 😅
.
Nasib terjumpa @drmedispaandwellness untuk dapatkan rawatan facial muka ni. Faries disyorkan oleh Dr Azirawaty yang merupakan pakar kecantikan disini untuk melakukan rawatan 'Dermapen'
.
Tak sakit ke? Mestilah sakit tapi tak de lah smp tahap nak mati😅 Beauty is pain bro 😂
.
Nak tahu lebih lanjut? Korang kena terjah blog Faries nanti taw di www.fareezniet.blogspot.com
.
Eh ni baru teaser😋 Korang mesti nak tahu apa hasilnya kan? Tunggu 😁
.
#DrMedispaWellness
#DermapenTreatment
Sayang! Anak-anak kita suka susu kan? Abang nak borong semua susu kt @luluhypermy ni sebab murah sangat sempena 'FoodCarnival' ni 👏🏻😆
.
#LuLuShamelin #LuLuFoodCarnival #JomkeLuLu #HappyAtLuLu
Since ramai dah pengaruh untuk try. Abam pun try la dik. Maaf abam cepat terpengaruh. Serius sedapnya dik rasa gula melaka tu boleh termimpi2 tak macam brand Famil* tu 🤣😂 Abaikan kulit muka abam yang merah2 tu. Nk salin kulit katanya 🤣
Walaupun abam tak geti masak tapi gigihkan juga sebab tiba2 teringin nak makan dengan Sambal Hitam keluaran Min'z Sambal Hitam Pahang. Abaikan masakan abam tu ye. Abam pun tk tahu abam masak apa 🤣
.
Hari ni kite rasa produk baru Rendang Kering Pucuk Ubi Kayu. Sedap oi👍🏻 Sambal hitam bilis basah pun sedap. Suka pedas2 manja die tu 😬
.
Kalau korang nak dapatkan boleh la pergi ke terus ke owner Sambal Hitam ni @minzsambalhitam 😀
.
#MinzSambalHitamPahang
#MinzRendangKeringPucukUbi
#HargaSetandingRasa
Tak tahu nak buat apa on weekend? Kite baca buku je la 😅
When someone asking you ' Tak penat ker kerja sambil buat kerja blog even weekend pun kehulur-kehilir? Jawapan abam mudah je, tak penat langsung! I love my job and my blogger life ❤️ Stress kerja tu normal tapi bila jumpa kawan-kawan blogger terus hilang rasa semak dlm kepale tu. Satu lagi, networking tu penting. Mana lah tahu, dlm banyak2 orang yang abam jumpa kt event tu jadi jodoh ke 🤭 amin 😂
Saya dekat Serdang ni. Awak? 🤓
Salah satu tarikan yang ada di @tadomhillresorts ialah Hakka Village yang diperbuat 100% menggunakan buluh. Konsep  penginapan ini diambil daripada konsep kaum Hakka yang berasal daripada China.
.
Serius cantik dan sangat selesa. Dorm ini mampu menempatkan seramai 150 orang dalam satu masa. Nak datang bawak kawan ramai-ramai pun tak ada masalah😬

Tadom Hill Resorts
#TadomHillResorts #HakkaVillage
#TravelWithBuddies
#MalaysiaTravelBlog
Hi guysss!!Something good will be happening soon! OLDTOWN White Coffee is offering an exciting Double Date offer, Buy 1 Free 1 on 11 July 2019. Please mark your calendar now! 👏🏻 This offer for ONE Day only.

#OLDTOWNWhiteCoffee #OTWCDoubleDate
Nak ikan baru nk join team 🤣
Bawak ATV menyeberangi lorong-lorong bukit di Tadom Hill⛰ Memang mencabar dan menyeronokkan 👏🏻 Abaikan yang belakang tu yer 🤪

#TadomHillResorts
#TravelWithBuddies #MalaysiaTravelBlog