F A R I E S

F A R I E S Follow

Blogger πŸ’»
Any Review or Collaboration πŸ“§ faries3029@gmail.com
FB & Twitter - Fariesniet
Alumni: SKSTF | SMKSJ | UPSI | UITM πŸ‘¨πŸ»β€πŸŽ“

https://fareezniet.blogspot.com/

1,467 Followers  219 Follow

Share Share Share

Guys, SF Coffee tengah adakan satu peraduan yang dipanggil sebagai 'Wave2Win' πŸ’³πŸŽŠπŸŽ‰
.
Nak sertai? Caranya mudah je, Ikuti langkah dibawah:
.
1. Korang berbelanja minima RM 30 mengunakan Pay Wave debit kad korang dalam satu resit.
.
2. Isi maklumat anda di belakang resit tersebut
.
3. Masukkan resit anda kedalam kotak Wave2Win di kaunter pembayaran di  seluruh cawangan SF Coffee
.
Contest bermula daripada 5 November 2018 sehingga 28 Febuari 2019
.
Mudah bukan? Jom cuba mana tahu rezeki untuk menang hadiah bernilai RM225 000πŸ‘πŸ»
.
@sfcoffee 
#SFCoffee #MyDebit #Wave2Win #SFCoffeexMyDebit
Hi semua, nak bagitahu yang Safi telah memperkenalkan satu ubat gigi baru iaitu Safi Double Mint untuk kesegaran nafas berpanjang!🌿
.
Sekarang ini Safi ada buat satu cabaran yang dipanggil sebagai 'Cabaran Satu Lafaz' πŸ‘πŸ»πŸ˜¬. Jom sertai cabaran ini dan caranya sangat mudah, korang cuma baca ayat yang  diberikan dengan hanya menggunakan satu nafas!
.
Ayatnya berbunyi seperti ini,
'CUBALAH UBAT GIGI SAFI DOUBLE MINT BAHARU!GANDAKAN PUDINA, KESEGARAN BERPANJANGANNNNNN'
.
Kemudian, Muatnaik video ke akaun Facebook anda. Buat sepanjang yang boleh dengan hanya menggunakan satu lafaz dan buat sekreatif yang anda boleh πŸ˜†
.
Jangan lupa tag @safi.my dan #SafiDoublemint #CabaranSatuLafazSafi .
Selain itu, anda juga boleh join satu giveaway ini anda korang cuma perlu bagitahu'Kenapa Anda Mahu Mencuba Safi's Double Mint' di ruangan komen. Jangan lupa like video ni dan tag 3 rakan anda. Pemenang akan dipilih secara randomoleh @crunchbynuffnang team pada 26 Desember nanti!
Mat Bunga πŸŒΈπŸ˜‹
The beautiful Sunset πŸŒ’β€οΈ
.
#TravelWithBuddies
#SGIVC 
#SGIVACATIONCLUB
#SWISSCOURTHOLIDAYAPARTMENTS
#DAMAILAUT
#Sincerity #SincerityAustralianCosmeceuticals
Unicorn comel πŸ₯°
.
#TravelWithBuddies
#SGIVC 
#SGIVACATIONCLUB
#SWISSCOURTHOLIDAYAPARTMENTS
#DAMAILAUT
#Sincerity #SincerityAustralianCosmeceuticals
I want to be wild, beautiful and free just like the sea 🌊
.
@swissgardendamailaut 
#TravelWithBuddies
#SGIVC 
#SGIVACATIONCLUB
#SWISSCOURTHOLIDAYAPARTMENTS
#DAMAILAUT
#Sincerity #SincerityAustralianCosmeceuticals
Bila bercuti benda penting yang wajib bawa ialah sunblock untuk mengelakkan sunburn. Biasanya semasa bercuti, kita akan lakukan aktiviti- aktiviti luar seperti mandi kolam, mandi laut dan sebagainya yang menyebabkan kita terdedah dibawah pancaran matahari yang lama
.
Alhamdulillah, Faries dah jumpa Sincerity Sunscreen Lotion yang sesuai dan bagus untuk melindungi kulit Faries. Suncreen ini mempunyai SPF50+ dan juga boleh tahan sehingga 4 jamπŸ‘πŸ»
.
Nanti details Faries up dekat blog atau korang boleh terus layari 
www.sincerity.my
.
#Sincerity #SincerityAustralianCosmeceuticals
Morning view from @swissgardendamailaut 🌞
.
#TravelWithBuddies
#SGIVC 
#SGIVACATIONCLUB
#SWISSCOURTHOLIDAYAPARTMENTS
#DAMAILAUT
#Sincerity #SincerityAustralianCosmeceuticals
Tiba sudah di tempat percutian minggu ni di @swissgardendamailaut πŸŽ‰Kita explore dulu kawasan sekitar dan bilik yang cantik ni. Tido nyenyak lah malam ni  nampaknya😘
.
#TravelWithBuddies
#SGIVC 
#SGIVACATIONCLUB
#SWISSCOURTHOLIDAYAPARTMENTS 
#DAMAILAUT
#Sincerity #SincerityAustralianCosmeceuticals
Lets start our day!
Ngantoknya. Tido jap 😴
A little throwback won't hurt ❀️
.
The Beautiful Taj Mahal πŸ•Œ
.
#2016Memories
#NamasteIndia
#3CluelessTouristInIndia