Farmàcia Joan Sans

Farmàcia Joan Sans Follow

Volem cuidar la teva salut �

http://www.farmaciajoansans.com/cremades-sant-joan/

611 Followers  416 Follow

Share Share Share

Avui estem de guàrdia!!! Algunes ja dinen😁
Producte ⭐️ Protegeix-te del sol amb #Avène ☀️ Siguin quins siguin els teus plans per Sant Joan, no t’oblidis la crema solar!
. 
Alta protecció per pells fràgils, seques i/o intolerants. .
#ProteccióSolar #FarmàciaSans
Diumenge celebrem la nit més curta de l’any i molts de vosaltres segurament gaudireu de la festa amb la vostra família i/o els vostres amics. Estem parlant d’una nit festiva però no podem oblidar-nos d’aquesta dada: cada any hi ha persones que requereixen atenció sanitària a causa d’accidents amb els petards. Per si us cremeu d’alguna manera, us volem donar alguns consells per tractar les cremades. Link a la bio!
.
#FarmàciaSans #NitDeSantJoan
Producte ⭐#NeoBianacid .
Cremor, dolor, sensació de pesadesa... Son símptomes molt freqüents, tan comuns que casi tots els hem patit alguna vegada. .
NeoBianacid reforça la protecció de l'estómac i l'esòfag i proporciona una alleujament ràpid de la cremor, el dolor i la sensació d'acidesa. .
#FarmàciaSans #Aboca
Abans de marxar no t'oblidis de valorar-nos a l'entrada ✌Només son un minuts i per nosaltres és molt útil per continuar millorant!!
En Joan va tornar a anar a #LaFinestra 📺 de @olotelevisio per parlar de #protectorssolars ☀️ teniu l’enllaç per escoltar-lo a la bio! ⬆️
Bon cap de setmana!! ✌️#FarmàciaSans #FarmàciaDeGuàrdiaOlot
A Espanya es detecten cada any 6.000 casos nous de #càncerdepell. ☀️ 🔍 Avui, #DiaEuropeuDelCàncerDePell és un bon dia per recordar la importància de la prevenció. ⬆️ És per això que us deixem a la bio un link sobre la importància d’utilitzar #ProteccióSolar.
.
A més, us deixem un fragment de la info que ha publicat @ecoceutics:
・・・ Com podem prevenir el càncer de pell? Segons l'Academia Española de Dermatología y Venereología (AEDV) pots aplicar la regla 𝐀-𝐁-𝐂-𝐃 per vigilar taques o lunars de la pell que i detectar si estan evolucionant a lesions cancerígenes:
.
🔹 𝐀 per Asimetria: Vigila les taques que són asimètriques
🔹 𝐁 per Bordes: Consulta al dermatòleg si una taca presenta vores irregulars
🔹 𝐂 per Color: Taques que presentin colors diferents, com marró, blau o vermell poden ser un problema
🔹 𝐃 per Diàmetre: Consulta si tens taques de diàmetre superior a sis mil·límetres
.
Pots veure aquesta regla amb una "𝐄" afegida, per "Evolució": vigila els lunars que canvien d'aspecte al llarg del temps.
.
#FarmàciaSans #Ecoceutics #DiaCancerDePell
#SabiesQueDigestiu 💊
Ja arriba l'estiu, la calor i tambe els mosquits!! Aquest es el primer tigre de la temporada. Esperem que no ens piquin gaire! Tenim els millors repel•lents! #nompiquis #mosquit #NoEmPicaras
🍉🍉🍉🍉🍉🍉#AlimentsDEstiu #FarmàciaSans
A l’estiu hi ha més contacte amb l’aigua de mar, l’aigua de les piscines i la sorra de la platja. 🏖️ Això i l’ambient més càlid i humit que hi ha en aquesta època, afavoreix l’aparició de taps i #otitis a les orelles. .
Al link de la bio teniu recomanacions per evitar el mal d'orella 👂