Febby Rastanty

Febby Rastanty Follow

Singer / Actress / Travel / Style
👻: febbyrastanty
📩: febby.rastanty@hotmail.com

2,230,878 Followers  773 Follow

Share Share Share

I am the type who prefer to go alone when travelling. So i rarely participate in a tour. The secret? Plan your itinerary carefully, do a lot of research, buy books about the country you are travelling to, and the most important tip is to BUY YOUR PLANE TICKETS WAY BEFOREEE. I did that on my last holiday. I bought the SQ plane tickets a few months before the actual travel date. It saved me a lot, trust me. And good news to all of you who's thinking about going on a holiday this year! Why don't you plan it right now? There is going to be a BCA SQ Travel Fair in Gandaria City from 24th until 26th of February 2017. Come and get your tickets noww ;) #PromoBCA #sqxbca
Instagram 101: posing in front of a wall of leafs and pretend you don't see the camera.
Black never goes wrong ✔️ you guys can use my code "Febby" to get 15% off discount. Please check their website www.sudiosweden.com/id for the full collection. 🖤#sudiosweden #sudiomoments
YAYY aku baru aja dapet BBL Kit dari Biore!

Pas nyampe, aku langsung buru-buru cobain Biore Body Lotion Glowing Bright ini. It's soooo good! 😍😍 Kulit terasa lembap dan terlindungi. Kalian udah coba belum? Pasti nggak takut lagi untuk beraktivitas di luar ruangan kan?

ANNDDD good news to all my instapeeps! Aku masih punya  BBL Kit untuk jadi giveaway dan hadiah menarik lainnya! Kalian hanya perlu menjawab pertanyaan ini:
'Menurut kalian, kegiatan seperti apa yang memerlukan perlindungan optimal dari Biore Body Lotion Glowing Bright?' Jawab pertanyaannya di bawah ya... Jangan lupa hash tag #CerahTerlindungi dan mention 3 temen kamu untuk ikutan. Aku juga akan umumin nama2 pemenangnya di postingan selanjutnya. So, stay tuned and goood luck! ;)
Do you vape?

For you guys who live around south jakarta, you should pay a visit to this new vape store @thevaperadise ❤️ actually i dont vape, but i love to hang out there because they serve good foods and there's also a live music every tuesday and thursday. See you there? ;)
Hanya untuk 1000 pendaftar pertama! 
@febbyrastanty dan @bahasodotcom bagi-bagi beasiswa belajar Bahasa Inggris online selama 3 bulan.

Caranya : 
Follow Instagram @bahasodotcom.
Download Aplikasi ‘Bahaso’ di Play Store atau App Store dan berikan rate 5. Kamu juga bisa buka www.bahaso.com.
Lakukan Pendaftaran.
Setelah kamu sudah punya Akun Bahaso, Cari menu ‘Scholarship’ dan masukan kode: F3BBYR4S
Setelah berhasil kamu bisa langsung belajar Bahasa Inggris GRATIS di Bahaso dan akan mendapatkan sertifikat resmi dari Universitas Indonesia (jika sudah lulus semua level).
Ayo daftar sekarang!

Kode ini hanya berlaku sampai 28 Februari 2017 dan hanya untuk 1000 orang pendaftar pertama, jangan sampai keduluan yang lain. 
Mau tau info lebih lanjut? Langsung aja email ke info@bahaso.com.

Febby siap menghadapi globalisasi dengan penguasaan bahasa asing!
Hi! I'm at the launching of #VivoV5Plus ❤️ the world’s first 20MP Dual Front Camera smartphone from @Vivo_Indonesia. Curious much? Go check out their website www.perfectselfie.id now 💃🏻💃🏻 #PerfectSelfie
Twinning with him. We got our own wireless earphone from @sudiosweden yay ❤️❤️ And good news to all my followers: use my code "Febby" to get 15% off discount. Go check their website www.sudiosweden.com/id for the full collection. Happy shopping 😘 #sudiosweden #sudiomoments
Khususnya kepada dia yang selalu ada. Yang tidak pernah berpura-pura menjadi baik, tapi tidak pernah gagal membuktikan bahwa dia yang terbaik. Terima kasih atas usahanya untuk membuat saya terseyum. Kejutan dan hadiah, terlebih strawberry cheesecake yang dibuat sendiri dan beneran enak 😂😍❤️ Semoga masih banyak ulang tahun selanjutnya yang dihabiskan bersama. I love you.
Walaupun udah lewat 2 hari, belum sempat mengucapkan terima kasih kepada yang sudah mengucapkan dan mendoakan. Semoga doa nya berbalik ke kalian semua. THANK YOU ❤️ #blessed #21andlegal
Kesimpulannya: I LOVE JAPAN VERRY BERRY MUCH. The view, the city, the culture, the environment. The people are so helpful, like seriously they just sincerely love to help each other 😂 ask for a direction, and they will take you to the exact place even if they have to walk a bit further than usual. A stranger helped me take my large heavy suitcase upstairs even when i didnt ask for help (bahkan balik lagi kebawah to take my mom's). You dont have to worry about anything because everywhere is safe. I'm a reckless person. Mulai dari hp, dompet, bahkan KOPER sempat ketinggalan di suatu tempat dan masih utuh gak berubah. THE FOOD!!! Omg words cant even describe how i love the food in japan. The sushi are so fresh. the beef melts in your mouth. the desserts are so addictive. A bit pricey but i have no regrets, AT ALL. I'm sorry guys for acting spoiled these past few days, but really, i just cant help but share this with you all. This is the last one i promise. Semoga dapet rezeki buat kesini lagi tahun depan. Amin ❤
They say It would be a shame to come to Tokyo and not take a walk across the famous intersection outside Shibuya Station. And take a picture ofcourse 😜