Angelina 🌿

Angelina 🌿 Follow

📍 Zagreb, Croatia
▪ coffee lover ▪ beauty blogger
▪ this is my photo diary 💭
🌐 FB: Fillenine blog
▪ blogging here ⤵

http://fillenine.blogspot.hr/

381 Followers  230 Follow

Share Share Share

Miris bora, kreme za sunčanje i mora 🌊
Moje more, moje misto 🍦
When you love blueberries more than life 🌞
🎀 #tuesday
Ja sam vam ona frendica koja objavljuje vase slike jer je za nju svaka njena prijateljica najljepsa osoba na svijetu - serviram vam BFF zmajicu, najljepsu ljepoticu @orkic2501 🐉 #alozmaju #makseseljanko
#ale
Nova recenzija je na blogu! Jako ste se zainteresirali za ovu maskaru pa sam joj posvetila jedan cijeli post! Enjoy 💻
 #essence #false #lashes #review #biglashes #eyes #bblogger #beautyblogger #fillenine
Znate li sto je gore od djece koja zlostavljaju djecu? Gori su isti ti roditelji te djece koji zbog svojih kompleksa uce svoju djecu da je uredu tako se ponasati. OKEJ, ti odrasla zeno, ne volis majku tog i tog djeteta ali zasto SVOJE dijete koje ne zna nista o ovome svijetu ucis da mrzi i odbacuje drugoga umjesto da voli?! Kako je moguce da si u stanju roditi dijete i odgajati ga, a sama se ponasas kao dijete? Ne kazem da su majke uvijek krive, ali prije nego sto rodis dijete zapitaj se jesi li u stanju biti majka kakvu tvoje dijete zaslužuje. Prvo odgoji sebe, a zatim odgajaj drugoga. 
Ima puno tinejdzerica koje su bolje majke nego neke iskompleksirane cetrdesetogodisnjakinje. Znate zasto? Jer su dovoljno odrasle da ne koriste svoje dijete kao sredstvo zlostavljanja nekog drugog djeteta. VOLI SVOJE DIJETE I UCI GA DA VOLI DRUGE!
Naša Anna uvijek #onfleek, a Matija i ja regularna retardacija 👭
Vjerni pasti od 1845. 🍝 #sundaylunch
Danas organiziram pisanje bloga te vam za sutra pripremam post o jos jednom drogerijskom tekucem puderu koji je vrlo aktualan ove godine. 
P.S. Znam kako nisam redovna u pisanju, ali nadam se da razumijete da je tesko uskladiti fakultet i pisanje, a opet odrzavati blog na nekom nivou. Međutim, zasigurno cu to nastojati promijeniti pravljenjem rasporeda, jer kad imam raspored nemam izlika 😊 #jana #collagen #beauty #water #fresh #bblogger #fillenine #rose #raspberry
Brat mi danas fali, onako posebno 💌