Filologica

Filologica Follow

Vereniging der Gentse studenten Taal-en letterkunde

http://www.filologica.fkgent.be/

515 Followers  260 Follow

Share Share Share

Vanaf vanavond 19u30 kan je je inschrijven voor de reis naar Malta! Zonnige groetjes en haast je want first come, first serve! 😉 #travel #culture
+Goeie sfeer
+Lekker gedanst
+Veel nieuwkomers
+Veel bekende gezichten
-Geen koffiekoeken
Verdict: 10/10
Binnen 2 dagen is het eindelijk zover: de openingsfuif van Filologica! Dit betekent helaas ook dat je nog maar 2 dagen hebt om tickets te kopen! Aarzel dus niet om naar de kelder te komen tussen 11u00 en 14u30!
•
Daarnaast houden we vandaag bij ALW en morgen bij inleiding tot de voornaamste moderne literaturen extra verkoopmomenten. Geen excuus om geen ticket te kopen dus!
•
Tag iemand die snel uit zijn zetel moet komen en een ticket moet gaan kopen!
#filologica #feestvanhetjaar
Potverdriedubbeltje! Woensdag is de openingsfuif al en je hebt nog geen ticket??? Haast je vanaf maandagmiddag snel naar de kelder om nog een ticket te bemachtigen. Als je wil krijg je er ook nog een high five gratis en voor niets bij! Luchtdichte deal toch? Tot woensdag!
Is het nu vuurkamp of kampvuur? #presidiumweekend
Filologica’s lustrumjaar kende vorige woensdag de perfecte start! Onze Lustrumpreses overhandigde plechtig een gloednieuw lint met (eindelijk) een gouden afwerking aan onze peter!
•
De aanwezigen stonden versteld van de oogverblindende schoonheid van het goud op ons lustrumlint. Zelfs Jelle was overdonderd! Hij leek zelfs niet te beseffen wat hem overkwam, want ja, liefde maakt blind!
•
#filologica15 #lustrum
We wensen al onze leden en sympathisanten een geweldige zomervakantie! Wij hebben die alvast goed ingezet met onze jaarlijkse barbecue. Ook veel succes voor de herexamenperiode, want ja die hoort er nu ook eenmaal bij... #filologica #bbq
Wij wensen al onze leden en sympathisanten een goede examenperiode toe! Wij duiken nu ook onze boeken in en zien jullie graag terug op onze barbecue na de examens. Tot dan en veel succes!
#veelsucces #wegeloveninjullie #allesvoorde10/20 #ofhopelijkzelfsmeer
JULLIE HEBBEN NOG TOT WOENSDAG OM DEZE GEWELDIGE TOTE BAGS TE BESTELLEN!!!!
!!!! GUESS THE MOVIE !!!! Dinsdag is het onze fameuze film- en muziekquiz.
schrijf je dus nog vlug in tijdens de permanentie (11u-14u30) voor maar €5/team (It's going to be aca-awesome)
Nog tot 17u kunnen jullie stemmen op het presidium '18-'19! Spannend!!! #filologica
Net zoals iedereen zouden we willen dat de vakantie nooit stopt, maar gelukkig voor jullie heb je direct een leuke activiteit om de laatste weken van het semester in te zetten. Op maandag 16 april is het de 24 uur van de Amber en dit wordt samen met alle andere kringen die vertoeven in de Amber georganiseerd. Er zullen veel leuke activiteiten zijn, maar de dag beginnen we met een lekker (en classy) ontbijt in de Amber zelf. Dus als je al even je zorgen wil vergeten en samen met je vrienden verzwelgen in vergeten momenten, kom dan een koffiekoek en een cavatje meepikken! Inschrijven kan nog tot 12 april. Meer informatie vind je op het facebookevenement: https://www.facebook.com/events/540489989667919/?ti=as #24uurvandeamber #mooistecafévangent