Fiza Rahman

Fiza Rahman Follow

Mom of 4 kids
Blogger
Personal | Parenting | Lifestyle | Review
📩afizahrahman@gmail.com
Shopee 11.11 Big Sale is Happening!

http://shopee.com.my/1111

4,117 Followers  2,693 Follow

Share Share Share

Today is the day. Hari Anugerah Kecemerlangan PASTI SITI SARAH @ Convocation day 🎓
.

#convocation #convocation2018 #tadika #PASTI #pastisitisarah #bangi #imanqhalif #MyKids #MyLove #myson
Black Friday sale bermula dari 23 November sehingga Cyber Monday pada 26 November dan anda boleh berjimat sehingga 90% off dari kedai online di US, UK dan Jepun. Baca tips kami untuk bersedia dan research bagaimana anda boleh jimat sambil bershopping gila! Jangan lupa untuk save alamat gudang terdekat kami, untuk tidak membayar shipping antarabangsa yang mahal. Kami hanya caj RM15/lb untuk penghantaran dari gudang kami terus ke pintu anda! .

http://bit.ly/BNSBlackFriday2018
.

#MYBuyandShip #GoShareLah #ad
Hi Guys! Are you a U Mobile subscriber? I've been using  U Mobile for a long time and I have a good news for all U Mobile subscriber. Do you know that U Mobile has a lot of deals throughout the whole year? Giler Rewards Such as 👇 ✔ Giler Errday – WHOLE YEAR DEAL. Special Discount for Starbucks, Rebate Mango, Zalora, Happy Fresh, Lotte Duty-Free Online Store, Sakae Sushi, Hermo, Shopee and many more! ✔ Giler 2DAY that offers 2 deals for 1 price
✔ Giler Thursday that offers only RM1 for awesome deals every Thursday
.

Wow... such attractive offer. You can redeem all of them in the U Mobile app. If you want to know more info, you may go to their website at:
https://www.u.com.my/rewards/subscriber-rewards
.

#UMobile #GilerRewards #GilerErrday #Giler2DAY #GilerThursday
Rumahku syurgaku. Keadaan dalam rumah yang kemas tersusun menjadi antara sebab suasana tenang dapat diwujudkan. Rumah yang tenang dan sejuk mata memandang memang menjadi impian semua. Masih tercari-cari rumah idaman? Jom datang beramai-ramai ke Pop Up Carnival 2018 di Seremban 2 anjuran @ijmland. Detail seperti dibawah:
.

Date: 17/11/2018- 18/11/2018 
Time:
- 17/11/2018 (5pm- 10pm) - 18/11/2018 (10am- 6pm)
Location: Sales Gallery Seremban 2
.

Untuk pengetahuan,  IJM Berhad merupakan sebuah syarikat hartanah terkemuka di Malaysia. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh layari website mereka di:
.

https://www.facebook.com/ijmland/ 
https://www.ijmland.com/ 
https://www.instagram.com/ijmland
.

Jom serbu Pop Up Carnival 2018 di Seremban 2 minggu ini. Save the date tau 📆
.

#ijmland #seremban2 #iloves2 #popupcarnivals2
Today is the day. Majlis Konvokesyen UKM ke-46. Congratulations my dear SIL @fatin_safika on your graduation and best wishes for your next adventure! 😘
.

#konvoukm2018 #ukmkonvokesyenke46 #congratulations #mySIL
Kebetulan sangat. Baju pink, tudung pink & parcel pon pink jugak. Jauh datangnya ni. Maklumlah.. Baru ditabalkan jadi Althea Angels. Gedik bukan main 😄
.

Thank you @altheakorea 😘
.

#Blogger #ParentingBlogger #LifestyleBlogger #BloggerMalaysia  #althea #altheakorea #altheaangels #followforfollow #likeforlike #like4likes #tagforlike #followback #followme #igers #igersmalaysia
Impian nak bag Smiggle untuk hadiah birthday jadi kenyataan. Terima kasih Wan & Cik Ayu sebab hadiahkan bag idaman #Qahirah ni. Bukan main excited dia semalam tiba-tiba wan & cik ayu datang bawa bag tu 🎒😍
.

Jaga bag tu elok-elok ye kakak. Hargai setiap pemberian. Ingat pesan Wan & Cik Ayu. Rajin solat & Belajar rajin-rajin 📚📖
.

#MeMyselfnI #makanakempat #Blogger #ParentingBlogger #LifestyleBlogger  #BloggerMalaysia #MyDaughter #mylove #myprincess #smiggle #followforfollow #followforfollowback #picoftheday #likeforlike #like4likes #tagforlike #followback #followme #igers #igersmalaysia
Wah - vouchers up to 90% OFF on brands such as the Manhattan FISH MARKET, Juice Works, Auntie Anne's, myNEWS.com and 400+ more on Fave this 11.11?! Count me in! Jom download the Fave app today and happy shopping!
.

https://lp.myfave.gdn/1111-singles-day-celebration?
.

#FaveSinglesDay
Si Sulung dan si Bongsu. Dah kenapa melopong tu #imanharraz 😄
.

#makanakempat #Blogger #ParentingBlogger #LifestyleBlogger #BloggerMalaysia #AFBdotmy #MyKids
#myson #mylove #lightroompresets #followforfollow #likeforlike #like4likes #tagforlike #followback #followforfollowback #followme #igers #igersmalaysia #picoftheday
Ada ni ha!! Mengerjakan baju bajan yang banyak ni. Ada terbaca katanya baju bahan yang tak berlipat boleh mengundang 'jin'. Sepanjang melipat tak jumpa pulak jin nya. Nak menakutkan lah tu supaya tak biar baju tu berlonggok tak lipat. Auta sangat. Macam tak tahu pulak kerja melipat baju ni paling tak disukai oleh orang perempuan. Kena tunggu mood datang 😎
.

Mood melipat dah selesai. Tunggu mood menyusun baju dalam almari pulak 🙄
.

#makanakempat #housechores #lipatbaju
Woot.. Woot... Sila bersiap sedia sebab Shopee 11.11 Big Sale kembali lagi menyerang anda semua dengan Shocking Sale bermula dari RM1.10 dan penghantaran percuma dari RM11.00 😱
.

Lagi menarik sebab Shopee Shake ada tawarkan pelbagai hadiah bernilai sehingga RM1.1 Million. Jangan lupa save the date 11.11 okey @shopee.my. The link at my bio atas tu 😊
.

#ShopeeMY1111 #Shopee1111BigSale
menu

Share campaign 

Caption

Unhappy with your job but you still have to continue just to get a salary? Do you believe that there is so much more that you can achieve in your career? To reach your life goals and dreams? http://bit.ly/2qkTnvK If you are hungry for success, to make a breakthrough in life, and to be financially successful, then you will need multiple sources of income. Calling all Malaysians, your opportunity is here NOW. We are here to guide you to your success. Join this powerful masterclass to propel your journey to financial freedom! Free of charge for first 70 registrations. Click the link below now!
.

https://masteryasia.lpages.co/yccw-invitation-page/?ls=1707
.

#createwealth #findyourpassion #GoShareLah #ad