Parenting & Lifestyle Blogger

Parenting & Lifestyle Blogger Follow

πŸ’ƒ Mom of 4 kids πŸ§’πŸ‘§πŸ‘¦πŸ‘¦
πŸ’» Blogger
πŸ’‹ Personal | Parenting | Lifestyle | Review
🀝 For Advertorial / Collaboration
πŸ“© afizahrahman@gmail.com

http://www.fizarahman.com/

5,004 Followers  2,598 Follow

Share Share Share

Seminar Perdana XM 2019 - Kuala Lumpur

Kami menjemput semua pelabur atas talian untuk menghadiri Seminar Perdana XM.
β €β €β €β €β €β €
Pelbagai perkongsian menarik akan dihuraikan oleh instruktor XM yang profesional.
β €β €β €β €β €β €
Tarikh: 12 Oktober 2019 (Sabtu)
Masa: 10:00 - 17:00
Tempat: Sheraton Imperial Kuala Lumpur
β €β €β €β €β €β €
Pendaftaran telah dibuka dan dapatkan maklumat yang lebih lanjut di laman web rasmi XM: https://bit.ly/2khC9jK
β €β €β €β €β €β €
Cabutan Bertuah:
Huawei MediaPad M5 Lite
β €β €β €β €β €β €
Tempat duduk adalah terhad. Kami menyarankan untuk anda mendaftar tempat anda lebih awal untuk mengelakkan sebarang kesulitan.
β €β €β €β €β €β €
Kongsikan berita ini dan DAFTAR SEKARANG!
β €β €β €β €β €β €
Ikuti XM Malaysia di:
Facebook: https://www.facebook.com/xmmalaysia/
Instagram: @xmmalaysia

#XM #XMMalaysia #TheGreatest #EducationMatters #GrandSeminar2019 #SeminarPerdana2019
@Shopee_MY 9.9 Super Shopping Day sedang berlansung hari ini!! Jangan terlepas untuk dapatkan RM9 Free Shipping!

Nak menang 5,000 Shopee coins? Cuma ikut langkah-langkah di bawah ni:
1. Like post ini
2. Comment sebanyak yang boleh dengan #Shopee99SuperShoppingDay dalam comment section
3. 1 pemenang betuah akan dipilih secara rawak sebagai pemenang
4. Pemenang akan dapat 5,000 Shopee coins!
5. Contest berakhir 11:59pm, 10 September 2019 & pemenang akan diumumkan dekat @Shopee_MY pada 13 September 2019
.

Joinlah sekarang!

Semasa #Shopee99SuperShoppingDay jangan terlepas untuk enjoy special vouchers dan limited time deals! Cepat download app @Shopee_MY sekarang dan happy shopping!
.

#ShopeeMY99 #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeMY
Swim baby... Swim... Nanti kita masuk swimming class yer. Skill tenggelamkan diri dah ada tu. Tunggu untuk di asah je
πŸ˜‚πŸŠβ€β™‚οΈ
.

#myson #mysonshine #imanharraz #3yearsold #swim #swimming
4 - 11 September UPSR. 23-27 September PSRA πŸ“…πŸ“
. 
YA ALLAH
Peliharalah kesihatan anak2 kami di sepanjang peperiksaan mereka berlangsung nanti YA ALLAH.... Permudahkanlah mereka menjawab semua soalan di dalam setiap matapelajaran yg mereka ambil nanti YA ALLAH.... Berikanlah ketenangan kepada mereka ketika menjawab soalan, jauhilah mereka daripada resah dan gelisah ketika menjawab soalan peperiksaan.
.

Buat Iman Hakimi dan semua calon UPSR yang lain.. All the best. Semoga di terangkan hati dan di cerdaskan minda dalam menjawab peperiksaan. Cikgu dah ajar segala ilmu yang awak perlukan. Ini masanya untuk keluarkan apa yang awak dah belajar. Apa pon keputusan nya nanti, awak dah cuba sehabis baik. Perjalanan masih jauh lagi πŸ’ͺ
.

#upsr #upsr2019 #goodluck
XM boleh membawakan anda lebih dekat dengan deruman perlumbaan motosikal sempena promosi ini
.
β €β €β €β €β €
Menangi Ducati Panigale 959 idaman anda bersama XM
. β €β €β €β €β €β €
Tempoh promosi: 1 - 31 Ogos 2019
β €β €β €β €β €β €
Pendaftaran terbuka kepada semua pelanggan XM berdasarkan terma dan syarat
. β €β €β €β €β €β €
Berdagang untuk memenangi salah satu daripada 30 hadiah hebat!
. β €β €β €β €β €
Klik pada pautan ini untuk maklumat lanjut dan DAFTAR SEKARANG : https://bit.ly/2Yj7OEd
. β €β €β €β €β €β €
Ikuti XM Malaysia di:
Facebook: https://www.facebook.com/xmmalaysia/
Instagram: @xmmalaysia
Woot… Woot… @Shopee_my 9.9 Super Shopping Day sudah bermula sehingga 9 September!! Apa tunggu lagi. Jom shopping sebab korang akan dapat:
βœ” Penghantaran percuma sebanyak RM9 setiap hari
βœ” Voucher penghantaran percuma bermula pada pukul 9.00 am & 9.00 pm setiap hari
.

Jangan lupa download Shopee app dan shopping NOWNOWNOW!!
. 
#ShopeeMY99 #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeMY
Perempuan dan Handbag.. Cukup ke 1 handbag? Mana cukup kan. At least mesti kena ada lebih daripada 1. Kalau dah bosan pakai handbag ni, boleh pakai handbag lain. Ni nak share. Kalau korang tengah mencari-cari handbag untuk menambah bilangan koleksi.. Hehehe... Atau memang sedang mencari handbag untuk di beli, korang boleh tengok dekat @shanial.bags . Banyak juga koleksi bag dan design nya pon cantik-cantik πŸ‘
.

Dah lah cantik. Harga pon berpatutan tau. Macam handbag yang saya pakai ni, material dia memang berkualiti. Bukan dapat satu bag saja, tapi 2 bag tau. Beli handbag untuk 1 harga tapi dapat 2 bag (swipe left) . Kan best tu. Tambah menarik lagi, @shanial.bags tengah buat Sale dan penghantaran adalah percuma 😱😱
.

Apa tunggu lagi. Dah gaji kan. Cepat terjah πŸ‘‡πŸ‘‡
.

@shanial.bags
@shanial.bags
@shanial.bags
.

#handbag #handbagmurah #handbagcantik #shanialbags #backpack
Cendol Sagu Rumbia... Cendol yang terhasil dari pokok sagu dan dijadikan tepung  sagu. Maka terhasil lah cendol sagu rumbia. Rasa dia memang sedap dan kenyal πŸ‘
.

Boleh repeat lagi lepas ni. Sebab tak jauh sangat dari rumah dah 😘
.

#food #foodporn #cendol #cendolsagurumbia
@dilmahceylontea in da house. 1st time mencuba, terus jatuh cinta. Sedap rupa nya #dilmahtea ni. Tea yang segar, kaya dengan rasa dan Kebaikan semulajadi. Flavor yang paling saya suka ialah Peppermint. Bau nya tersangat Harum dan sedap walau di minum tanpa gula 😁
.

Tea... Memang dah jadi pilihan saya dan family setiap kali breakfast atau minum petang. Especially anak-anak sebab diorang memang suka minum tea. Paling sedap bila air tea cicah Biskut... Memang layan. Sambil minum, Sambil berborak, Sambil perhati gelagat anak-anak yang banyak ragaman ni. Memori untuk dikenang kan 😘
.

Ppssttt... Nak tak set ekslusif Dilmah Tea with tea pot set & mug? The items are worth over RM700. Caranya mudah saja
.

1) Like gambar ni & Follow IG @fizaabdrahman
2) Kongsikan tea yang ingin dicuba untuk di nikmati ketika bersama keluarga
3) Tag 5 orang rakan
.

Contest period bermula hari ini (20/8) hingga 22/8 @ 11.59 pm. Pemenang akan diumumkan pada 23/8. Jom join 😘
.

#dilmahtea #dilmahceylontea #giveaway #contest
Stingless Beekeeping Hands On Workshop
.

Save the Bees by bringing a stingless bee hive home and harvest your own honey
. 
This is truly a unique Malaysian experience by DINOKELULUT.
. 
dinokelulut.com/kelulut-trigona-stingless-bee-workshop/
. 
#dinokelulut #GoShareLah #ad
My first born
My second boyfriend
My bodyguard
.

#myson #mysonshine #my1stborn #mylove #mykids
Shop with BiO-LiFE today and 500 AirAsia BIG Points will be yours
.

How to get it?
.

Step 1: Spend a min. of RM250 on selected BiO-LiFE heart health products
Step 2: Whatsapp us your receipt(s) & personal details to receive BIG Points code to 017 646 9569
Step 3: Key in your BIG Points code via the AirAsia BIG app
Step 4: Get 500 BIG Points for FREE!
.

But that's not all! We're picking out 5 lucky winners to win IJN Premier Cardiac Packages worth up to RM9,440. Join Now!
. 
Biolife.2.vu/myheartmylifecontest
. 
#biolifemalaysia #megabiolife #WeCareforHumanWellness #myheartmylife #fishoil #coq10 #ginkgo #redyeastrice #omega3fishoil #AlertenQ100 #krilloil #highstrength #hearthealth #GoShareLah #ad