Flow

Flow Follow

Flow wonen is een unieke woonwinkel met een eigen stijl, bij ons kunt u terecht voor accessoires, meubelen en interieuradvies. New looks on living.

https://www.flowwonen.nl/kominjouwflow

1,560 Followers  206 Follow

Share Share Share

Home of familie van Vliet
De Gustav fauteuil van Label van den Berg is geïnspireerd op het Tsjechisch kubisme. Hij is door grafische lijnen vormgegeven, maar wel met een zachte binnenkant en door de open hoeken heeft hij een comfortabele en lekkere vrije zit.
Verschillende lijsten aan de wand, persoonlijke foto’s of toch  een grote poster? Het kan je interieur net dat beetje extra geven en het helemaal afmaken.
De Zico bank van Passe Partout, een echte allemansvriend. Eenvoudig, strakke belijning en een uitnodigende leefbank.
Hoeft het van jou allemaal niet zo heftig in huis? Kijk dan eens wat transparante accessoires doen voor je Flow-gevoel. En maak een goed begin met deze design vazen van Hay.
Voor dit mooie en lichte appartement van Lotte hebben wij mee mogen denken over de inrichting. De kat heeft het ook goed gekeurd ➡️
Dit zijn onze top 5 accessoires van het moment, wat is jullie favoriet?
De Z1 lamp van Ay illuminate is gemaakt van handgeweven katoen, dat gespannen is tussen een robuust bamboe frame. Een echte blikvanger voor in je interieur.
Met de lichte en vrolijke kleuren hebben wij in deze woning de lente al in huis gehaald. Fris de lente in met een nieuwe inrichting? Wij helpen je graag!
De Etcetera van EYYE is door zijn bescheiden formaat een echte stadsbank. Een absolute klassieker die naast mooi ook nog eens multifunctioneel is.
Oeps. Deze kleur moet maar bij je passen. Daarom maakt Hay de Mags sofa ook in heel veel andere kleuren én samenstellingen. Kom kijken, zitten en de mogelijkheden uitpluizen met een van onze woonstylisten.
Go with the Flow met dit eindeloos te combineren servies. Maarre... vergeet je niet te koken?