SURPRISE DELIVERY MURAH

SURPRISE DELIVERY MURAH Follow

👸 Aleeya Florist Agent
💋 Screenshoot Design
🚚 KL - Selangor - Putrajaya - Cyberjaya
💻 www.aleeyaflorist.com
🚫 CLOSED 31 August - 2 Sept 2017

1,848 Followers  7,502 Follow

Share Share Share

LIPATICK GEL SEMI MATTE
.
Tidak mengeringkan dan tidak mengeringkan bibir
.
Mengekalkan kelembapan pada bibir anda 💋
LIPATICK GEL SEMI MATTE
.
Tidak mengeringkan dan tidak mengeringkan bibir
.
Mengekalkan kelembapan pada bibir anda 💋
LIPATICK GEL SEMI MATTE
.
Tidak mengeringkan dan tidak mengeringkan bibir
.
Mengekalkan kelembapan pada bibir anda 💋
Tips nak pakai Mary Kay mudah saja.
.
Kuncinya rajin dan sabar ☺️
.
#testimonimelacep #marykaypuchong
Tahukah Anda? .
Produk pencerahan kulit seringkali dianggap mengeringkan kulit.
.
Kerana inilah Melacep dicipta khas untuk memberikan kelembapan sepanjang hari. .
SET MELACEP PLUS😘😘😘 Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
😔Kulit gelap
😔Selalu sunburn
😔Kulit kusam takde seri
😔Parut jerawat
😔Jeragat/Bintik Hitam
😔Tona kulit tak sekata
.
Set melaCEP ni terdiri daripada; ✔Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah.
.
✔Freshener. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.
.
✔Mask. Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari.
.
✔Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim permbap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian. 💎
.
✔Ultimate cream. Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif.
.
Hubungi saya jika anda mempunyai masalah skin seperti di atas
.
Nadia Bohari
014 8477693
Miliki kulit sejernih kristal dengan sihat 😍
Set Botanical Effects Evolution Skin Care 💋💋
.

Sesuai untuk remaja yang berumur 22 tahun ke bawah 😙😙
.

Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar 😂
.
.
.
Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.. yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua 😙
.
👉Cleansing Gel
👉Invigorating Scrub
👉Refreshing Toner
👉Moisturising Gel
👉Moisturising Lotion SPF15
.
.
.
💜 
Nadia Bohari
014 847 7693
.
#perundingkecantikan #freebeautyclass #marykaymalaysia #kulitberminyak #jerawat #jeragat
Mary Kay Botanical Effects Evolution
.
Khas buat remaja belasan tahun yang sudah mula menghadapi masalah kulit seperti jerawat dan sun burn !
.
💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk.
.
💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit.
.
💋Dengan bahan dari buah naga & aloe Vera. 💋5 in 1 set:

1. Botanical Effects Cleansing Gel 👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.

2. Botanical Effects Invigorating Scrub 👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam.

3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah.

4. Botanical Effects Moisterizing Gel 👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu.

5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen 👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam.
.
#perundingkecantikan #freebeautyclass #skincare #jerawat #jeragat #kulitkusam
.
Nadia Bohari
014 847 7693
------------------------
TESTIMONI MARY KAY
------------------------
.
SET BOTANICAL EFFECTS
.
Set Botanical Effects adalah set penjagaan kulit wajah yang paling asas dan paling berpatutan harganya. Tapi set ini sesuai untuk remaja 12 tahun hingga 25 tahun. Namun begitu, ia juga sesuai untuk merawat kulit wajah yang telah rosak akibat penggunaan produk penggelupasan dan pemutihan yang mengandungi HIDROKUINON. Terdapat dalam 3 formula yang memenuhi ciri-ciri jenis kulit.
F1 - Kulit Kering
F2 - Kulit Normal
F3 - Kulit Berminyak
.
Langkah 1-Cleanser
👉membuang kekotoran pada kulit wajah dari dalam liang pori hingga ke permukaan
👉menganjalkan kulit wajah
.
Langkah 2-Mask
👉membuang sel kulit mati dengan lebih efisien
👉mengecutkan jerawat
👉membuang whitehead dan blackhead
👉melembutkan kulit wajah
.
Langkah 3-Freshen
👉menyegarkan kulit setelah dibersih dan 'disental' dengan MASK
👉menutup liang liang pori wajah
.
Langkah 4-Hydrate
👉melembapkan kulit wajah
👉menggalakkan pertumbuhan tisu muka yang sihat
👉mengelakkan dan mencegah pertumbuhan jeragat
👉menutup liang liang pori muka dengan lebih efisien
👉meremajakan kulit wajah
.
MARY KAY BOTANICAL EFFECTS MEMANG BERKESAN UNTUK MERAWAT KULIT WAJAH YANG ROSAK SEPERTI MENGGELUPAS, REDNESS ATAU KEMERAHAN, JERAGAT DAN PERTUMBUHAN JERAWAT.
KITA HANYA PERLU BERSABAR, SABAR, SABAR DAN ISTIQAMAH.
IN SYA ALLAH, AKAN PULIH.
.

Anda perlukan konsultasi kulit??
Saya sedia membantu anda... Alhamdulillah. 
whatsapp saya untuk details.

0148477693
SET BOTANICAL EFFECTS MARY KAY UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG .
.
🍀🌿🌴🌱 🌱 Mary Kay terkenal sebab produknya Mineral-Based berasaskan buah²an tumbuhan. Maksudnya kandungannya terasa ringan bila pakai, tak melekit dan tiada side effects walaupun anda decide tak nak pakai dah. Ini yang kita cari dalam semua produk .
.
🌱 Ramai yang mengadu kulit akan jadi merah2, gatal2, dan naik jerawat lepas pakai whitening and peeling produk. Sebenarnya itu tanda bahan kimia yang tinggi . .
🌱 Sebab itu, Mary Kay adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak .
.
So, sesapa yang ada masalah seperti kat bawah, wajib sangat pakai set botanical effects ni👇 inshaallah, uolls akan puas hati.
.
1.Jerawat sangat banyak .😱
2.Kulit terlalu kering/berminyak .😱
3.Oily dikawasan T-zone .😱
4.Liang pori besar .😱
5.Banyak whitehead/blackhead .😱
6.Muka gelap kesan sunburn .😱
7.Kulit kusam .😱
8.Kulit rosak punca salah pakai produk .😱 1 set terdiri dari cleanser, masker, freshen (toner) & hydrate (pelembab)..setiap 1 fungsi nya berbeza
.
Saya juga pengguna set Botanical Effect ni 🌿🍀🌴🌱
.
Nak free trial? Whatsapp 📱+60148477693