SURPRISE DELIVERY MURAH

SURPRISE DELIVERY MURAH Follow

πŸ‘Έ Aleeya Florist Agent
πŸ’‹ Screenshoot Design
🚚 KL - Selangor - Putrajaya - Cyberjaya
πŸ’» www.aleeyaflorist.com
🚫 CLOSED 31 August - 2 Sept 2017

1,848 Followers  7,502 Follow

Share Share Share

Sometimes, loving yourself is the only love you need. Never let anyone get you down!
.
Love yourself first.
.
Good Morning everyone 😍
Mary Kay Career Conference. Next -> Seminar 2018
NADIA DULU VS NADIA SEKARANG πŸ‘§πŸ‘©πŸ’
.
Hi! ☺ Masih kenal kita lagi tak? πŸ˜… Kalau pipi tak berubah2 of course la masih kenal lagi πŸ˜†
.
Alhamdulillah selama usia 2* tahun kita tak ada masalah skin muka yang berjerawat teruk. Kalau ada jerawat pun setakat 2 3 sahaja yang mana jerawat setiap bulan tu mesti akan muncul.
.
Tapi, kita ada masalah skin lain di muka. Muka nampak kusam dan tak bermaya. Jenis pulak yang tak peduli dengan penjagaan wajah yang betul. Pernah pakai sabun mandi untuk cuci muka. Sampai satu tahap, bila cuci muka dengan sabun mandi, terasa skin terlalu dry.. nak senyum susah sebab skin terlalu kering dan tegang, kulit muka pun jadi kasar dan menggelupas.
.
Daripada situ, Nadia cari solution lain, macam2 skincare Nadia pernah try. Yang hampir ke produk timbang kilo pun pernah juga πŸ˜… nasib tak breakout je lagi. Dan akhirnya bertemu jodoh dengan Mary Kay πŸ˜ƒ
.
Bila skin dah sihat, nak nampak skin cantik mudah sahaja. Tak perlu nak calit2 foundation setebal 2 inci, tak perlu nak touch up semeriah yang mungkin. Cukup sekadar nampak simple but nice. Baru la orang kata natural look 😊
.
Kunci : Konsisten dan sabar.
.
Nak tahu cara macam mana skin jadi sihat dan cantik? Meh sembang santai dengan Nadia. Nadia ajar teknik penjagaan wajah yang betul.
.
www.wasap.my/60148477693
.
#beautyofconfidence #beautywithbrains #setelahsetahunbersamajodohbaru πŸ˜‚ #sicomelpipimerah
Nak kulit sihat dan cantik tak? Meh kita cerita macam mana caranya ☺️
.
Jangan lupa Wasap kita k.
.
014 847 7693
Nadia Bohari
#perundingkecantikan
Orang yang excited dengan warna purple moh ler grab 1. Pakej sekali dengan cleanser. Dapat lah special deal tu 😊
.
#facialtools #marykay #skinvigoratemarykay
Siapa suka purple? πŸ™‹
.
Skinvigorate Brush Mary Kay bulan ni bertukar jadi warna purple. ☺
.
Enjoy 10% off Jika anda buat pembelian bersama dengan cleanser timewise dan melacep πŸ˜ƒ
.
Nadia,
014 847 7693
.
#perundingkecantikan #beautyofconfidence
Facial Tools yang semakin dikenli ramai 😍
#makeupchallenge
.
Part 2
.
Credit: RayyanHaya
#makeupchallenge 
Part 1
.
credit by: RayyanHaya
#makeupchallenge
.
credit by: RayyanHaya
LIPATICK GEL SEMI MATTE
.
Tidak mengeringkan dan tidak mengeringkan bibir
.
Mengekalkan kelembapan pada bibir anda πŸ’‹
LIPATICK GEL SEMI MATTE
.
Tidak mengeringkan dan tidak mengeringkan bibir
.
Mengekalkan kelembapan pada bibir anda πŸ’‹