FM Vilanova i la Geltrú

FM Vilanova i la Geltrú Follow

Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2018 #fmvng18

http://fmvng.cat/

1,454 Followers  355 Follow

Share Share Share

#FMvng18
En el Ball de les 7 hores d'enguany, tenim el plaer de comptar amb les actuacions de Els Catarres, Sixtus i DJ Ferry Lip. 
00.00h 👉🏼 Els Catarres
2.00h 👉🏼 Sixtus
4.00h 👉🏼 Dj Ferry Lip

Aquest any omplim la Plaça del Port de gom a gom! 🎶🎉 👉🏼Dissabte 4 d'agost, 24:00h, Plaça del Port de Vilanova i la Geltrú.

#fmvng18 #vilanovaturisme
Demà dijous 2 d’agost, a partir de les 22:30 h, a la Plaça del Port, Ernest Codina, del Fricandó Matiner i Mon DJ punxaran els grans èxits del moment.

#fmvng18 #vilanovaturisme
1 d'agost, al-lucia amb la màgia del Mag Lari a @ladaurada. 👉🏼Podeu comprar les entrades a www.ladauradabeachclub.com, o una hora abans de l'espectacle a la taquilla de La Daurada.👈🏼 #fmvng18 #ladauradabeachclub
Sardinada i havaneres amb @lesanxovetes a la Plaça del port 🎵

#fmvng18 #vilanovaturisme
De l'1 al 3 d'agost, Nintendo Switch arriba a la Festa Major 2018.
Els amics de Nintendo t'esperen a la Plaça del Port! T'ho perdràs?

#fmvng18 #vilanovaturisme #nintendo #nintendoswitch
El Kahoot d'aquesta tarda ha estat tot un èxit. I ja tenim guanyadors!

Un fort agraïment a tots els participants, als @bordegassos_vng per acollir aquesta activitat al seu local, al Txatxi per les preguntes i al Pereira per presentar el concurs. Moltíssimes gràcies!

#fmvng18 #vilanovaturisme
Et perdràs a la Lloll?
Doncs la tindrem demà a @ladaurada!🎉 👉🏼Podeu comprar les entrades a ladauradabeachclub.com, o una hora abans de l'espectacle a la taquilla de La Daurada.👈🏼
👉🏼 Esther Pinyol en concert d’arpa a la Gran Penya. Avui a les 19h. 👈🏼 #fmvng18
Ahir vam omplir la Plaça de la Vila de foc, doncs avui la farem GROGA!
A les 18h totes i tots cap a plaça. #LaPlaçaÉsGroga! 💛

#SocBordegàs #SocBordegassa 
#fmvng18 #vilanovaturisme
Bases del Concurs d’Instagram #FMVNG18

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Vilanova Turisme i Menja’t Vilanova, amb la col·laboració dels Pabordes 2018 de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, l’Estació Nàutica Vilanova i la Geltrú, Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú i els Museus de la ciutat, convoquen el Concurs d’Instagram de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2018.

Hi podrà participar tothom qui vulgui a través de la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #FMVNG18 Cal ser seguidors del perfil d'Instagram @vilanovaturisme i @fmvilanovailageltru

També recomanem, a voluntat de l’usuari/ària, seguir els perfils @menjatvilanova @ajuntamentdevilanovailageltru @miravilanovailageltru

Entraran en concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #FMVNG18. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Festa Major 2018 de Vilanova i la Geltrú. 
També recomanem, a voluntat de l’usuari/ària, l’ús de les etiquetes #vilanovaturisme i #miravng 
Les fotografies hauran d’estar fetes durant la Festa Major 2018 de #VilanovailaGeltru. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran al concurs.  Seran vàlides les fotografies publicades des de dissabte 8 de juliol fins dilluns 7 d’agost a les 23.59 h. 
Hi haurà un PRIMER, SEGON i TERCER PREMI . També es donarà un PREMI A LA MILLOR FOTOGRAFIA DE TEMÀTICA GASTRONÒMICA I A LA MILLOR FOTOGRAFIA DE TEMÀTICA DE FOC . El jurat també pot atorgar un nombre indeterminat d’accèssits si així ho considera oportú.

La publicació s’haurà de fer des del perfil personal de les persones participants.

El lloc i data del lliurament de premis s’anunciarà oportunament

La decisió del jurat serà inapel·lable. (consulteu els premis i la resta de les bases a www.vilanovaturisme.cat )
Preparades i preparats pel millor correfoc del món?! 💥💥💥💥 #fmvng18