Food Festival Venhuizen

Food Festival Venhuizen Follow

21 & 22 april 2018, Venhuizen

173 Followers  405 Follow

Share Share Share

Je kunt je nu opgeven voor Food Festival Venhuizen 2018! Hieronder vind je een link naar de voorwaarden. We proberen iedereen z.s.m. te beantwoorden en kijken uit naar alle aanmeldingen!

Voorwaarden: goo.gl/73nuC1
Evenement: goo.gl/iBqEfA
E-mail: info[apenstaartje]foodfestivalvenhuizen.nl
Met veel enthousiasme willen we melden dat we een vervolg geven aan een geslaagde eerste editie van Food Festival Venhuizen. De vergunning is bijna rond en daarmee kan het organiseren voor 2018 weer beginnen! Binnenkort meer informatie.
Een boven verwachting leuk, gezellig, druk en zonnig weekend. We zijn ontzettend blij met hoe alles gegaan is. Bedankt iedereen die van het allereerste Food Festival Venhuizen een succes gemaakt heeft. We hebben met z'n allen iets fantastisch​ neergezet! Een post voor de sponsors en alle foto's worden later gepost. We gaan eerst nog even nagenieten. Enneh, of we het volgend jaar weer doen? Wie weet...🤞 - Paula & Ron
Wakker worden met een trots gevoel. Wow, wat was het geweldig gisteren en wat een mooie complimenten hebben we mogen ontvangen van zoveel mensen. En de Vliegende Faam leent zich perfect voor dit evenement. We verwachten door een zonnige zondag weer vele hongerige gasten, dus neem je picknickkleed en je vrienden mee en geniet! Om 12:00 starten we weer.

Evenement: goo.gl/UiQunH
De volgende act is bekend: samen met Venhuizen Open Air brengen we de helden Menno Bruin & Merik Spitteler naar Venhuizen! Zij zullen zondag van 16:00 - 20:00 geweldige live muziek spelen ♫ ♪

Facebook evenement: goo.gl/UiQunH
Wereldberoemd in West-Friesland en ze gaan optreden op het allereerste Food Festival Venhuizen: Wishful Drinking! Ze zullen op zaterdag van 17:00 - 21:00 zorgen voor een gezellig feestje!
Over drie weken is het al zover en het festivalterrein wordt steeds groener en mooier! Sta jij al op aanwezig op het Facebook evenement? 🍽️☀ Evenement: goo.gl/UiQunH
Dit weekend zijn we zichtbaar met grote banners op de Voulez-Vous Market in Hoorn en het Oldtimersfestival in Venhuizen!

Ontwerp: Heidi Pauw
Foodconcept #14: TOKO SAN

Ook op Food Festival Venhuizen zijn de overheerlijke Aziatische snacks van Toko San! Ze bereiden naast risolles, knoopjes en lemper ook heerlijke saoto soep. We kunnen niet wachten!
Een klein interview met burgemeester Pijl van de gemeente Drechterland over Food Festival Venhuizen werd een ontzettend leuk gesprek over onder andere Indisch eten en andijviestampot, maar vooral over een nieuw initiatief in de regio dat door de gemeente wordt toegejuicht. "Voor nieuwe initiatieven is altijd raakvlak," aldus de burgemeester. "Ik hoop dat Food Festival Venhuizen een groot succes wordt, een ontmoetingsplek voor jong en oud. In mijn agenda staat al dat ik de opening mag doen van dit festival. Ik laat mij graag verrassen!" Evenement: goo.gl/UiQunH
De klok een uur vooruit, de zon 's avonds een uurtje langer en heerlijke, warme dagen; laat het lenteweer maar komen!

Foto: Fred Homan
Cool, we staan in De Streker! Heb jij ons ook al gezien?

Facebook evenement: goo.gl/UiQunH