Food Festival Venhuizen

Food Festival Venhuizen Follow

21 & 22 april 2018, Venhuizen

189 Followers  411 Follow

Share Share Share

Foodconcept #8: DE WENTELTEEFJES

Oh, wat vinden we dit leuk! Geheel in vintage stijl bakt Miranda uit Schagen met liefde verse wentelteefjes, zoals oma ze vroeger maakte, maar dan met een spannend randje. Laat je verrassen en geniet op Food Festival Venhuizen van de bijzondere smaakcombinaties, zowel zoet als hartig.

Zin om te proeven? We hebben binnenkort weer een winactie! Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte.
Foodconcept #7: DE FRIETOSOOF

Vers gesneden biologische friet met de schil eromheen. Gewoon puur natuur, zonder fratsen. Dat is het motto van De Frietosoof. Naast een heerlijk portie friet met saus kan je ook voor de friet stoofvlees gaan, een unieke combinatie en zeker het proberen waard!
Foodconcept #6: SUGARBABES

Voor de allerkleinsten (of voor de grote bezoekers die er ook gek op zijn 沽) zal Ingrid uit Zaandam net als vorig jaar heerlijke fruitige suikerspinnen draaien en versgepopte popcorn maken. Daarnaast kan je ook weer ballengooien bij haar onder het motto "altijd prijs"!
Wat ben jij op deze Valentijnsdag?笙・
Foodconcept #5: MEAT AT THE BAR 'Vakmensen met een goed humeur': zo omschrijft Milko uit Broek in Waterland zijn team. Met een BBQ/slagers truck zullen ze de bezoekers van het festival laten genieten van briochebroodjes met ribeye en truffelmayonaise en wraps met biefstuk van Simmertaler rund. Ziet er goed uit!
Foodconcept #4: CASE OF COFFEE

Uit onderzoek blijkt dat het drinken van koffie テゥテゥn van de gelukkigste momenten van de dag is. Barista Petra uit Grootebroek zal ons net als afgelopen jaar helpen dat geluksmoment naar een hoger niveau te brengen met haar nostalgische, mobiele espressobar. Ze zal daarnaast ook thee, cookies en zelfgemaakte fudge klaar hebben staan!

High coffee/tea winnen? Zaterdag is er een winactie op onze Facebook pagina!
Foodconcept #3: The Pie Shop

Huisgemaakte, handgemaakte traditionele British Pies. Dat is de passie van Astrid uit Lutjewinkel. Op Food Festival Venhuizen zal ze vanuit haar 30 jaar oude paardentrailer Britse taartjes van langzaam gegaard biologisch vlees, apple pies met custard en veganistische taartjes serveren. En je kunt het ook meenemen voor thuis!
Foodconcept #2: Funk-food

Funk-Food staat voor echt funky food! Pim en Esther uit Oostwoud zijn de trotse eigenaren van een omgebouwde Peugeot J7 en bereiden gerechten met een Oosters tintje. Hun smakelijke specialiteiten zijn gambaspiesjes met garnalenkroketjes, sukade steaks van een Big Green Egg barbecue en rijstflensjes met Oosterse eend of oesterzwammen. Dat klinkt lekker!沚エ
Foodconcept #1: PIZZABUS L'ORSA

De pizzabus van Alessio en Mascha uit Hoorn is een geweldige stoere Italiaanse keuken op wielen. Met hun prachtige steenoven zullen ze ons verrassen met zelfgemaakte pizza窶冱 en verder bereiden ze ook heerlijke pasta窶冱 en piadina窶冱. Alles met de allerbeste authentieke ingrediテォnten. Ze hebben er in ieder geval erg veel zin in! Kom je ook proeven?
Nog twee dagen en dan beginnen we langzaamaan met de introductie van de foodconcepten! Elke week zullen er 2 テ 3 concepten voorgesteld worden die op Food Festival Venhuizen 2018 komen te staan. We kunnen niet wachten om het met jullie te delen!
Mariska (onze zus) wilde graag haar steentje bijdragen aan het festival. Na het zien van de blije gezichten van alle kinderen vorig jaar besloot ze om zich te richten op de kinderactiviteiten. Mocht je ideeテォn hebben hiervoor, dan zijn ze erg welkom!
YES, binnenkort kunnen we de eerste concepten gaan introduceren!