Food Festival Venhuizen

Food Festival Venhuizen Follow

....., 2019

234 Followers  416 Follow

Share Share Share

We zijn hier nog steeds aan het nagenieten. Wat was het super! Prachtig om alle reacties te horen en te zien op Facebook en Instagram. Dit alles hadden we niet kunnen doen zonder de hulp van de vrijwilligers, foodstands, alle bezoekers én sponsors. Ontzettend bedankt, jullie zijn top! 
A Million Shoes
Aannemersbedrijf Rob Laan
Adrie Laan & Veralien Laan
AliExpress
Anne de Groot
APK Besseling
Ard Molenaar
Arend Jan Bruin
BarBier
Bas Zijp AGF
Burgemeester Michiel Pijl 
Buysman Kruiden
Caravancentrum Venhuizen
Click
Andasha & Aldo Filmography 
De Streker
De Tintman Folies VOF
De Uitkijk
Dian's Fotografie
EHBO Venhuizen-Hem 
Fa. E. & W. Karsten 
Fa. Timmerbedrijf de Groot
Familie Fine
Familie Vroling
Fred & Emmie Homan Fotografie
Gemeente Drechterland
Gemeente Stede Broec
GoforIT
Heidi Pauw
Heijmans
Huttendorp Venhuizen
Jan Langedijk Flower Bulbs & Seeds
Jelle de Groot
Jelmer Boomsma & Wietse Boomsma
Jochem Van Diepen & Rogier van Diepen
Keep on Rocking
Kippebillen Strandparty
Kok & Vriend Woninginrichting Venhuizen
Laan Machineverhuur
M. Boots Bloembollenselectie B.V.
Marcel Kenter
Mary Koning & John Koning
Maurits Kenter
Mats Boots
Muziekvereniging Venhuizen
NH Oldtimer Festival Venhuizen
Oudhollandse Spellen Oosterleek
P.C. Besseling & ZN.
Peter Lameris
Petit Belle
Robert Groot
Roode Leeuw Venhuizen
Remedio for Horse & Health
Tankstation Koper Venhuizen
Thijs Boots Bloembollen Export B.V.
Tjeerd Zuurbier Administraties
Vreeker bestrating en groen
Whats Ab
Weekblad de Drom
Westfriesch Assurantiehuis * Hopelijk zijn we niemand vergeten!
Zomerse temperaturen, bijna 7000 bezoekers en meerdere uitverkochte foodstands. Dit weekend was echt ongelooflijk. Wat kijken we terug op een prachtig en onvergetelijk festival en we zijn meer dan trots. Waar een klein dorp groot in is. Bedankt iedereen! We hebben er met z'n allen weer iets moois van gemaakt.

De komende dagen gaan we even goed nagenieten en reflecteren. Foto's komen ook later. En tja, wie weet hè, misschien volgend jaar weer een editie... 😄
🌇
Beautiful Berries 🍓🍓🍓
The Sunday Crowd 🎉🎉🎉
Beautiful evening tonight 💙 See you again tomorrow! 👌🏼👌🏼
Leuke sfeer, mooi weer 💙💙
Het grootste openluchtrestaurant van West-Friesland is geopend! Komt allen en proef de sfeer op deze heerlijke dag! 💙💙💙
LAATSTE INFO: Morgen barst het eetfestijn weer los: Food Festival Venhuizen 2018! We zijn al druk bezig met opbouwen. Hierbij nog de allerlaatste informatie: ● Het festivalterrein zal geopend zijn op zaterdag van 12:00 - 22:00 en op zondag van 12:00 - 21:00. Op zaterdag 21 april 12:00 zal Burgemeester Michiel Pijl samen met de fanfare van Muziekvereniging Venhuizen het festival openen. Daarnaast hebben we optredens van: - Keep on Rocking (zaterdag 14:00 – 16:30)
- Click (zaterdag 19:00 – 20:00)
- A Million Shoes (zondag 14:00 – 16:20)
- Whats Ab (zondag 17:00 – 20:00)
- Wil Zonnebril (zondagmiddag)

Op andere tijden zal er zomerse muziek afgespeeld worden. ● LOCATIE: het festivalterrein is om en nabij het fietspad 'De Vliegende Faam' in het centrum van het West-Friese dorp Venhuizen. De locatie zal twee ingangen hebben, zowel aan de kant van het Westeinde bij de dorpskerk en de Rode Eenhoorn in het nieuwbouwplan 'De Suydercoghe'. Hierdoor is het fietspad voor doorgaand verkeer gesloten tussen vrijdag 20 april 9:00 en maandag 23 april 22:00. 
Gebruik je een navigatiesysteem, dan kun je het festivalterrein vinden door Westeinde 2, Venhuizen in te voeren. Het festival is ook te vinden via Google Maps door ‘Food Festival Venhuizen’ te zoeken. Parkeren kan echter bij het terrein van SV Valken en bij APK Besseling: Koggeweg 45, Hem. Er zullen verkeersregelaars aanwezig zijn bij beide ingangen en/of het parkeerterrein. Vanaf de provinciale weg N506 zullen er bordjes met bewegwijzering zijn en vanaf deze parkeerplekken is het nog ongeveer 400 meter lopen naar het festivalterrein (zie foto). Kom je met het openbaar vervoer, dan kan je met de trein naar station Hoogkarspel rijden en van daar bus 412 nemen richting Hoorn station. In Venhuizen is het dan vanaf halte 'Tuinstraat' maximaal 150 meter lopen. Let op: de bussen rijden enkel zaterdag en maar op een beperkt aantal tijden.

Kom je op de fiets, dan verzoeken we je deze te parkeren waar deze geen hinder ondervindt voor de overige bezoekers/bewoners. ● WEERSVOORSPELLINGEN: voor zover we kunnen zien krijgen we waar we zo hard op gehoopt hebben: zonnige dagen met maximum temperaturen tussen de 16-20 graden! En wa
Foodconcept #17: FRUITLAND

Verse, frisse smoothies van heerlijke fruitsoorten. Willem uit Zwaagdijk zal ons op zondag tijdens tropische temperaturen verwennen met fantastische smaaksensaties Hij zal ook aardbeien (verse oogst) meenemen, zodat je die mee naar huis kan nemen!
De locatie mag nog wel ietsjes groener worden, maar met de zonnige dagen in het vooruitzicht moet dat wel goed komen. Nog drie nachtjes slapen!☀ Foto: Jelle de Groot
We kunnen het bijna niet geloven, maar wat is er schitterend weer voorspeld voor Food Festival Venhuizen 2018. De hangmatten, pallets, extra picknicktafels en kleedjes zijn al besteld en we proberen er een heerlijk zomers sfeertje van te maken!