Frans Ashwin

Frans Ashwin Follow

472 Followers  51 Follow

Share Share Share

Kerstavond zijn we weer traditie getrouw, waar kan het ook anders. In cafe de Boemel. Dus heb je niks te vieren? Dan kan het in cafe de Boemel....
Oud en nieuw gaan we natuurlijk vieren bij restaurant het Kabinet. En knallen daarna het nieuwe jaar in ....
5 januari zijn we weer in het gezelligste cafe van rijswijk, Ton’s muziekcafe natuurlijk...Voor een grandioze nieuwjaarsreceptie..Komen jullie ook???
Zaterdag 13 okt staan we weer in het gezelligste cafe van zoetermeer. In Cafe Lautrec, komen jullie ook??
Zaterdag 1 september is er weer ons jaarlijkse,  gezamenlijke, Hoppenfestival🎤🎶🎵.... Met optreden van zanger Frans Ashwin en gezellige muziek tot in de late uurtjes!
Noteer de datum in je agenda !
Zaterdag 18 aug, staan we weer op de kaag met de kaagse gondelvaart. Komen jullie ook?? Belooft weer een groot feest te worden🎉🎉🎉🍺🍺🍺🍷🍷🍷
In polonaise over het strand op de meezingers van Tino Martin, Peter Beense, Wolter Kroes, Mike Peterson, John Medley en Frans Ashwin. Ben jij er deze zomer bij op het nieuwe strandfestival Hollands feest aan zee?
Zaterdag 21-07-2018 zal de Kaag Eiland weer schudden van gezelligheid bij Bar & Kitchen "Charrels aan de Haven". Vanaf 20.00 uur zullen Johan Kettenburg, Frans Ashwin en Dries Roelvink een heerlijke avond voor u neerzetten. Reserveer snel een tafel en wees verzekerd van een goeie plek"

Ja Ja ik kom eraan !!!" 🕗 20.00 uur bij Charrels 🎶🎤
Zaterdag 16 juni 2018, vanaf 16.00 uur zal Frans Ashwin weer een fantastisch optreden verzorgen bij Bar & Bistro "Charrels" aan de Haven.

GEZELLIG ALS U ER OOK BENT !!!
Zaterdag 25 aug 10 jarig bestaan van Leo’s koffiehuis, met live muziek van Frans Ashwin, John Medley en Maikel Damen. Ook is er een leuke goochelshow van Jerry Mensing. Dus mis het niet. Zie we jullie daar?
Hollands Feest Aan Zee

Op vrijdag 24 augustus vindt de 1e editie plaats van Hollands Feest Aan Zee. Op het Zuiderstrand van Scheveningen, locatie Schollenpop, zijn op 24 augustus optredens van Tino Martin, Wolter Kroes, Peter Beense , John west Zanger, Mike Peterson, John Medley, Frans Ashwin en Tommy Santo. De avond voor Schollenpop staat geheel in het teken van Hollandse Hits van deze zangers.

@zangerjohnmedley zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

Kaartverkoop

De organisatie zegt blij te zijn dit programma te kunnen bevestigen. .'Er is al heel veel vraag geweest naar kaarten, echter wilden we alles definitief bevestigd hebben. En dat is nu zo ver.' aldus de organisatie. De kaartverkoop gaat van start op donderdag 24 mei a.s. en verloopt via Ticketmaster.

Duindorp Online  Scheveningen Strand  100% NL  Radio Veronica Gewoon Scheveningen 100%NL Magazine Sterren NL Feest aan Zee DenHaagDirect Popagenda Scheveningen
Zaterdag 09-06-2018, van 21.00 uur tot 00.00 uur, presenteert Bar & Kitchen "Charrels" Bistro, een gezellige Hollandse Avond met Live muziek van zanger Frans Ashwin. Reserveer nu en zorg dat u erbij bent. Want vol is vol..