Frans Ashwin

Frans Ashwin Follow

489 Followers  57 Follow

Share Share Share

Goedemorgen, we mogen 2 kaarten per persoon weggeven voor dit grote feest. Wil jij naar Kingsworld? Tag de persoon met wie jij naar Kingsworld Den Haag wilt en like en deel. Groetjes Frans Ashwin.
Kerstavond zijn we weer traditie getrouw, waar kan het ook anders. In cafe de Boemel. Dus heb je niks te vieren? Dan kan het in cafe de Boemel....
Oud en nieuw gaan we natuurlijk vieren bij restaurant het Kabinet. En knallen daarna het nieuwe jaar in ....
5 januari zijn we weer in het gezelligste cafe van rijswijk, Ton’s muziekcafe natuurlijk...Voor een grandioze nieuwjaarsreceptie..Komen jullie ook???
Zaterdag 13 okt staan we weer in het gezelligste cafe van zoetermeer. In Cafe Lautrec, komen jullie ook??
Zaterdag 1 september is er weer ons jaarlijkse,  gezamenlijke, Hoppenfestival🎤🎶🎵.... Met optreden van zanger Frans Ashwin en gezellige muziek tot in de late uurtjes!
Noteer de datum in je agenda !
Zaterdag 18 aug, staan we weer op de kaag met de kaagse gondelvaart. Komen jullie ook?? Belooft weer een groot feest te worden🎉🎉🎉🍺🍺🍺🍷🍷🍷
In polonaise over het strand op de meezingers van Tino Martin, Peter Beense, Wolter Kroes, Mike Peterson, John Medley en Frans Ashwin. Ben jij er deze zomer bij op het nieuwe strandfestival Hollands feest aan zee?
Zaterdag 21-07-2018 zal de Kaag Eiland weer schudden van gezelligheid bij Bar & Kitchen "Charrels aan de Haven". Vanaf 20.00 uur zullen Johan Kettenburg, Frans Ashwin en Dries Roelvink een heerlijke avond voor u neerzetten. Reserveer snel een tafel en wees verzekerd van een goeie plek"

Ja Ja ik kom eraan !!!" 🕗 20.00 uur bij Charrels 🎶🎤
Zaterdag 16 juni 2018, vanaf 16.00 uur zal Frans Ashwin weer een fantastisch optreden verzorgen bij Bar & Bistro "Charrels" aan de Haven.

GEZELLIG ALS U ER OOK BENT !!!
Zaterdag 25 aug 10 jarig bestaan van Leo’s koffiehuis, met live muziek van Frans Ashwin, John Medley en Maikel Damen. Ook is er een leuke goochelshow van Jerry Mensing. Dus mis het niet. Zie we jullie daar?