Gallerix Sverige

Gallerix Sverige Follow

Posters, Fotokonst och Inramning. Välj bland tusentals motiv av posters och fotokonst. Rama in dina original med standardram eller måttbeställd ram.

https://www.gallerix.se/

2,921 Followers  354 Follow

Share Share Share

Trendiga posters som passar både barnrummet och vardagsrummet. Passa på att beställa ramar till dina posters, just nu 25% rabatt på alla träramar!
Den perfekta presenten eller julklappen till den matintresserade, till kocken eller till jägaren: En komplett översikt över alla styckdelar på en älg. Den här och fler posters hittar du på Gallerix.se, pris fr. 79kr. Köp till en träram med 25% rabatt, kampanj i november!
Nya sköna posters på Gallerix.se från konstnärskollektivet Lemon-apes. Passa på att kombinera posters ihop med träramar som vi just nu har 25% rabatt på! 👍😍
Götgatan, skön tavla från @lemonapes som nu finns på Gallerix.se. Ser ni något som inte stämmer? 😜❤️👌🍉
Nu kan vi stolta presentera konstnärskollektivet Lemon-apes!
Lemon-apes är en grupp grafiska designers från Stockholm med ambitionen att sprida goda vibbar! Med en vild blandning av föremål fokuserar de på den oväntade kontrasten och den drömlika kompositionen. Se deras unika posters och låt dig inspireras av deras sköna stil!
Äntligen fredag och snart helg! Vi bjuder på lite inspiration från @themalinronnquist med snygga texttavlor. 😍👌 #repost
Skön stil på det här vardagsrummet hos @nygatan28, vi gillar verkligen den här tavelväggen. 😍👍👌 #repost
Ramar i trä ger en skön naturlig känsla till posters och fotokonst. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä, de har riktigt glas och är tillverkade i Sverige. Nu i november får du 25% rabatt på alla våra träramar så passa på att rama in dina favoritmotiv! #gallerix
Fotokonst som passar perfekt så här på senhösten: "Young at heart" av Katarina Holmström. Du hittar den här i kollektionen Autumn Colors, just nu till 20% rabatt! Passa på att handla nu, kampanjen slutar imorgon midnatt! 😍👍
Med geometriska former i olika gråa nyanser skapar illustratören och multikonstnären Andreas Byström sina motiv som alla har någon form av anknytning till Sverige eller den nordiska naturen. Nu hittar du hans posters hos oss på Gallerix. Just nu har vi dessutom 20% rabatt på alla väggmotiv!
Låt oss presentera en av våra senaste tillskott bland illustratörer: Andreas Byström. I sin första kollektion för Gallerix har Andreas valt att arbeta med geometriska former i olika gråa nyanser.
Söndagsinspo: Kombinera väggmotiv med vaser och skålar för att skapa ditt eget stilleben hemma! 👍😍 Hos oss på Gallerix finns massor av väggmotiv att välja från, och den här vasen och skålen finns just nu i våra butiker.