32ste GSCF 🎭

32ste GSCF 🎭 Follow

Het officiële Instagramaccount van het 32ste Groninger Studenten Cabaret Festival!⭐️ Twitter @grostucabfes

http://www.bettyasfaltcomplex.nl/voorstelling.php?id=1010

567 Followers  843 Follow

Share Share Share

Na een spetterende eerste Try-Out is vandaag de tweede aan de beurt! Wij hebben er weer zin in 🎉#truiaanoftryout #gscf #tryouttour #zinin
De volgende deelnemer: Henk Overdijk

Henk is 24 jaar, studeert social work in Groningen en heeft het gevoel dat hij achterloopt in zijn leven. 
Hij is arm, blijven zitten in het tweede jaar van de studie en nog steeds afhankelijk van zijn moeder. Tijdens zijn debuut programma ‘’Zijn we al begonnen?’’ probeert Henk deze achterstand te verkleinen door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe anekdotes en andere dingen waarmee cabaretiers hun eigen programma omschrijven. Voel jij je soms ook een beetje een sukkel? Kom kijken en voel je gegarandeerd beter over je eigen leven. H.H.H. Overdijk. De naam zegt het al: Dat wordt lachen!
🔜Onze 32ste Try-Out Tour gaat bijna beginnen! Dit is de kans om de zes halvefinalisten al VOOR het 32ste Festival te mogen zien schitteren. Vrijdag 21 en zaterdag 22 september trappen we af in Het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Ben jij erbij?🎭 Koop nu je kaartje via de link in onze bio!
🎙️Last but not least: onze scout voor Jury, Presentatoren en Gastoptredens (JPG)🎙️ Victorine Dumoulin is 20 jaar jong en in het 3e jaar van de studie sociale geografie en planologie. Naast de studie houdt ze zich op dit moment druk bezig met het aanschrijven van verschillende cabaretiers die, naast onze deelnemers, het publiek zullen vermaken tijdens het Festival. Ook zorgt Victorine ervoor dat er deze dagen een vakkundige jury paraat zal staan. 
Wij zijn alweer bijna opzoek naar het 33e GSCF bestuur! Heb jij misschien wel interesse in een bestuursjaar? Kijk dan op onze website: www.gscf.nl voor meer informatie!
Tijd voor de derde halvefinalist! 
Anouk Francet Kragtwijk is 30 jaar en werkt als freelance journalist voor o.a. NRC en Metro en studeerde daarnaast cabaret aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Anouk is nogal idealistisch en heeft last van groene zendingsdrang, wat klinkt als spetterende babypoep, maar inhoudt dat ze nogal vindt dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid moet nemen voor de puinhopen op deze wereld. Naast de chaos op de wereld schrijft ze over de chaos in haar hoofd en haar huis, theater, groen leven, over de positie van de vrouw en andere zielenroerselen, met natuurlijk een dosis humor. Benieuwd wat zij voor jullie in petto heeft?
Onze tweede halvefinalist: Nik Goedemans ! Deze trotse Amsterdammer is bijna 26 jaar en heeft, net als vele anderen, óók een papiertje voor Psychologie. Kiezen is nooit een van zijn beste kanten geweest. Maar een ding weet hij zeker, en dat is dus juist niet psycholoog worden. In zijn voorstelling ‘NTB’ vertelt hij over hoe hij de gehele maatschappij wel op schop zou willen nemen. Kom jij ook kijken 14 of 15 november?
Ook wij staan dit jaar weer op Noorderzon! Hebben jullie ons al zien staan?? 👀👀
Dan is het alweer tijd voor ons één na laatste bestuurslid: Vincent Kambakhsh. Vincent gaat straks zijn 2e jaar geneeskunde in. Met zijn twintig jaren jong vervuld hij de functie deelnemersbegeleiding en is dus in nauw contact met de deelnemers. Verder is hij er verantwoordelijk voor om theaters te boeken voor de Try-Out- en Finalistentours. Hij zorgt er ook mede voor, dat de halvefinalisten klaar zijn voor het Festival straks! Kom jij ook kijken op 14, 15 of 16 november?
De eerste halvefinalist in de voorstelronde:

Maak kennis met Jeffrey Kleine Koerkamp! Hij is 23 jaar en komt uit het altijd mooie Lettele. Deze man heeft niet alleen Sportvisserij & Aquacultuur gestudeerd, maar ook nog eens Artiest Drama,en dat beide in Zwolle. Jeffrey is bezig om zijn dromen achterna te jagen, maar wat nou als het allemaal even tegen zit? Haak je dan af of zet je alles opzij om toch die ene droom werkelijkheid te maken? In zijn voorstelling STUK zul je horen hoe dit Jeffrey is verlopen. Kom dus kijken tijdens de halve finales van het 32ste Festival op 14 & 15 november!
Vandaag: de acquisitieboys! Casper en Jens zijn 2e en 3e jaars studenten economics&business economics én ook nog clubgenoten. Met al deze overeenkomsten zijn ze dus perfect op elkaar ingespeeld om samen genoeg sponsordeals binnen te halen voor het komende jaar!
It's a wrap! De traditiegetrouwe vakantie van het 32ste GSCF-bestuur is alweer aan haar einde gekomen.. Bijna weer terug in NL en klaar om te knallen want: nog 132 dagen tot het Festival!!
It's official!! 14, 15 én 16 november kunnen we los, het contract is getekend!🔥🔥🔥