33ste GSCF 🎭

33ste GSCF 🎭 Follow

Het officiële Instagramaccount van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival!⭐️ Twitter @grostucabfes

http://gscf.nl/agenda

653 Followers  930 Follow

Share Share Share

De 32ste Finalistentour gaat morgen eindelijk van start! Dit is je laatste kans om onze drie finalisten nog een keer te zien schitteren op het podium!✨ Wij hebben er onwijs veel zin in en kunnen niet wachten!

Kijk snel op gscf.nl/agenda wanneer ze bij jou in de buurt komen!
Het 33ste bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar🎄🎆✨
Wat waren dit drie fantastische dagen! Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van al het talent en een uitverkochte Schouwburg vol met enthousiaste bezoekers. We willen iedereen die het 32ste Festival mogelijk hebben gemaakt onwijs bedanken! Tot volgend jaar💫
✨DRIEVOUDIGE WINNAAR ✨
Henk Overdijk heeft gisteravond maar liefst de jury- publieks- en de persoonlijkheidsprijs binnen gesleept! 
Wij willen hem van harte feliciteren met deze fantastische prestatie! (foto: @i_emm_a_designer)
Dit zijn de drie finalisten van vanavond! Tot zo🎭
Vanavond 24:00 afterparty in het Theatercafé! Het dak gaat er af! Be there or be 🎭
Het hoge woord is eruit! Na lang juryoverleg is er besloten dat Tijmen Dokter, Henk Overdijk en Melise Yazgili de finalisten zijn van vrijdag 16 november. Wij willen jullie van harte feliciteren met jullie finaleplaats en natuurlijk heel veel succes wensen voor morgen! (Foto door: @i_emm_a_designer )
De eerste halve finale zit erop! Jeffrey Kleine Koerkamp, Melise Yazgili en Tijmen Dokter hebben gister het Festival afgetrapt, en hoe! (Foto's door: @i_emm_a_designer)
De eerste halve finale zit er op! Wij zijn onwijs trots op alle prestaties! Als klap op de vuurpijl kwam Jochem Myjer ook nog eens een kijkje nemen 🎉
Nog maar 1 nachtje slapen...........
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
Morgen is het dan eindelijk zover, de 32ste editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival! Wij kunnen niet wachten! Zien we jou ook 14, 15 of 16 november?🌟
De voorzitter van het 33ste bestuur is gevraagd! Jurriaan van Gent gefeliciteeerd🎉

Interesse in een parttime bestuursjaar? Je hebt nog tot 21 november de tijd om je op te geven om het allerleukste cabaret Festival van Nederland te organiseren💫

Ps: ontdek de lekkerste wijnen van @barrelwijn deze week tijdens ons Festival🍷
🙌Wij zijn op zoek naar het 33ste GSCF-bestuur!🙌 Wil jij volgend jaar misschien het Groninger Studenten Cabaret Festival organiseren, maar weet je dit nog niet helemaal zeker?

Op maandag 19 november is er een interesseborrel bij cafe de Keyzer, waar jij al je vragen en twijfels voor kunt leggen aan het 32ste GSCF-bestuur.

Ben je er al over uit? Mail dan je CV + korte motivatie naar info@gscf.nl. De deadline ligt op 21 november 23:59 uur. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Jurriaan van Gent (+31 618 45 86 02)