32ste GSCF 🎭

32ste GSCF 🎭 Follow

Het officiële Instagramaccount van het 32ste Groninger Studenten Cabaret Festival!⭐️ Twitter @grostucabfes

http://www.gscf.nl/

534 Followers  868 Follow

Share Share Share

Wij zijn aan het warmdraaien, jullie ook?!💃🏻❄️ #brrrr #Finalistentour #totzoooo
🎙De inschrijvingen zijn weer geopend! Wil jij komend november ook in de Stadsschouwburg Groningen staan als deelnemer van het GSCF? Dan is dit je kans! Meld je aan via www.gscf.nl🎙 De deadline is op woensdag 2 mei. De audities zullen hierna plaatsvinden in Amsterdam, Utrecht en Groningen. Dus geef je op en laat zien waarom jij de nieuwe finalist van het GSCF moet worden!
Over 2 weken is het jouw kans om de finalisten te zien schitteren! De Finalistentour staat dan zowel in Utrecht als in Arnhem! Bemachtig je kaartje snel voor 2 & 3 maart! 🌅🎊
🌈Vanavond om half 9 spelen de finalisten in CREA Amsterdam! 🌈 #komdatzien #lekkercultureel #showtime
Parnassos, we’re ready! 💃🏻 #Finalistentour #lachen #gieren #brullen
Het 32ste bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!🎄🎉
LET OP! Morgen is de deadline om je aan te melden voor het 32STE BESTUUR 🎭🌟 Werk samen met 8 andere studenten aan één van de grootste cabaretfestivals van Nederland! 
Vervul jij zo de functie van:
- Secretaris
- Penningmeester
- PR
- Acquisitie
- Deelnemersbegeleiding
- Jury, Presentatoren en Gastoptredens (JPG)? 🌟 Stuur een korte motivatiebrief + cv naar info@gscf.nl vóór 17 november 23:59. Voor vragen neem je contact op met Tess Dekker (‭+31 6 46 77 69 67‬)! Kijk op op www.gscf.nl voor meer info 🌟
Wij genieten nog enorm na van drie fantastische dagen. De Stadsschouwburg zat dag in, dag uit vol met enthousiaste bezoekers die hopelijk net zo hebben genoten van het cabaret van de toekomst als wij! We willen iedereen die het 31ste Festival mogelijk hebben gemaakt onwijs bedanken. Tot volgend jaar! 🌟🎭
Wat was het een schitterende en ijzersterke finale! 
Met trots delen wij mede dat de Juryprijs, onze Joker, is gewonnen door Daan van der Hoeven! Dit maakt hem de grote winnaar van het 31ste Festival.

De Persoonlijkheidsprijs is tevens door de Jury toebedeeld. Deze prijs ging dit jaar naar Tim Alpherts! Luuk van der Vaart werd gekozen als grote favoriet door het publiek en gaat naar huis met de Publieksprijs!

De presentator van de finale van dit jaar was Greg Scott Shapiro en het gastoptreden werd verzorgd door oud-finalist Johan Goossens.

Wij willen iedereen onwijs bedanken voor het enthousiasme die deze drie dagen onvergetelijk hebben gemaakt.

TOT VOLGEND JAAR!
De halve finales waren bloedstollend! 
Met trots mogen wij jullie mededelen dat de finalisten van het 31ste Groninger Studenten Cabaret Festival zijn: Luuk van der Vaart, Tim Alpherts en Daan van der Hoeven! 🌟Morgenavond zullen zij strijden in de grandioze finale, met de hoop een prijs in de wacht te slepen!  Wij zijn onwijs trots op alle zes deelnemers. Hopelijk tot morgen in de Stadsschouwburg Groningen!
Wat een GEWELDIGE eerste halve finale hebben wij achter de rug! 🌟 SWIPE voor foto’s➡️ Arjen Banach, Luuk van der Vaart en Tim Alpherts hebben zich van hun beste kant laten zien en straalden op het podium van de Stadsschouwburg Groningen. Wij zijn onwijs trots op hun prestaties! 
Het gastoptreden van Peter Pannekoek en Frank Evenblij als presentator hebben de avond extra glans gegeven.
BIJNA!! 🌟 Morgen begint het dan echt, de 31ste editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival! De voorbereidingen zijn vandaag in volle gang. Wij kunnen niet wachten! Zien we jou ook op 8, 9 en 10 november? 🎭