33ste GSCF 🎭

33ste GSCF 🎭 Follow

Het officiële Instagramaccount van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival!⭐️ Twitter @grostucabfes

http://www.gscf.nl/

689 Followers  678 Follow

Share Share Share

🌟Wij hebben leuk nieuws!! Vanaf vandaag mogen wij, als stichting GSCF, met trots mededelen dat wij een samenwerking aangaan met het impresariaat Senf. Samen zullen wij de tours naar een hoger niveau brengen. Dit om onze deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden op het festival tijdens de Try-Out tour en om onze finalisten tijdens de Finalistentour een nog betere ervaring te kunnen geven, een ervaring die zij kunnen gebruiken voor een eventuele glansrijke carrière 🌟 #gscf #groningerstudentencabaretfestival #senf #cabaret
🎤Last but not least: de scout van de 33ste editie🎤 Onze altijd vrolijke blondine, Hannah Upmeijer, is 19 jaar jong en zit in haar eerste jaar van de studie Economics & Business Economics.

Als jury, presentatoren en gastoptredens (JPG) houdt Hannah zich druk bezig met het aanschrijven van verschillende cabaretiers die, naast de deelnemers, het publiek zullen vermaken tijdens het festival. Daarnaast zorgt ze er voor dat er deze dagen een vakkundige jury paraat zal staan.
Heb jij een oproep ontvangen van de Rabobank voor de Rabobank clubkas campagne? Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s) (vijf stemmen in totaal, maximaal twee per club). Mocht je nog niet hebben gestemd doe dat dan vooral nu, want dit kan alleen vandaag nog!

Rabobank Stad en Midden Groningen steunt op deze manier de verenigingen en stichtingen in de regio. Elke stem levert ons als stichting geld op om onze doelen te kunnen realiseren.
💥 Het is alweer tijd voor onze één na laatste voorstelronde: Jan van Schooten. Jan is 21 jaar en studeert Nederlands Recht.💥 Als deelnemersbegeleiding is hij in nauw contact met onze deelnemers. Daarnaast is hij er verantwoordelijk voor om de theaters te boeken voor de Try-Outs en Finalistentours. Met zijn open houding, enthousiasme en blocnote zorgt hij er mede voor dat de halve finalisten klaar zijn voor het Festival in november!
🌟De PR-dames van de 33ste editie zijn Anne Eleveld en Lisanne van Gils! 🌟 Anne is 22 jaar en studeert Communicatie, Lisanne is 23 jaar en studeert Media Studies.

Niet alleen vanwege hun naam, maar vooral vanwege hun aanvullende kwaliteiten maakt LisAnne een perfect duo. Samen kruipen ze regelmatig achter hun telefoon en laptop om jullie, de rest van Nederland en de pers op de hoogte te stellen van alle ins & outs omtrent het Groninger Studenten Cabaret Festival.
Vandaag in de voorstelronde: onze secretaris, Lieke Cromheecke. 💥💥 Lieke is 20 jaar en studeert kunst, cultuur en media. Met haar lieve glimlach en enthousiasme haalt ze alle fondsen en subsidies binnen voor het GSCF! Daarnaast begeleidt ze onze subcommissie FestiCo met heel veel plezier. Ze is met haar aanstekelijke lach, energie en betrokkenheid onmisbaar voor het bestuur!✨✨
🌟FESTICO GEZOCHT🌟

Lijkt het jou ook onwijs leuk om je eigen steentje bij te dragen aan één van de grootste cabaretfestivals van Nederland? Lever dan je interesse in voor de FestiCo! Samen met een groep van 6 studenten zal je de helpende kracht zijn van het bestuur. Je zult een belangrijke rol spelen bij het KroegenCabaret, met het bestuur meereizen naar Try-Outs door heel Nederland en uiteindelijk een spetterend festival neerzetten! Dit is je kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de cabaretwereld. 🎭 Is dit echt iets voor jou? Stuur dan voor 1 mei een mail naar secretaris@gscf.nl met een kleine motivatie en je mobiele nummer!
Het GSCF gaat het water op!⛵️De finalistentour zal zondag aanstaande plaatsvinden op een hele bijzondere plek, namelijk theaterschip de Zeester. Kom en aanschouw onze finalisten op deze prachtige locatie! ✨ Ben jij erbij? Koop dan snel je kaarten op https://www.altijdnijmeegs.nl/kiek-vooruit/
*** HET GSCF IS OP ZOEK NAAR CABARETIERS *** De inschrijvingen zijn weer geopend! Ben jij student en het cabaret talent waar wij naar op zoek zijn? Wil jij komend november ook in de Stadsschouwburg Groningen staan als deelnemer van het Groninger Studenten Cabaret Festival? Dan is dit je kans! Meld je aan via www.gscf.nl en laat zien waarom jij de nieuwe finalist van het 33ste GSCF moet worden!🎙 De inschrijvingen sluiten op donderdag 2 mei. De audities zullen hierna plaatsvinden in @creaamsterdam, Parnassos te Utrecht en Usva te Groningen.
Het is weer tijd voor de volgende Finalisten tour🎉🎉 Het wordt vandaag een thuiswedstrijd in Groningen, dit kan alleen maar goede dingen beloven! Er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!  #ergaatnietsbovengroningen #32stefinalistentour

https://usva.nl/agenda/agenda/?tx_seminars_pi1%5BshowUid%5D=2882
🕺🏻💰Vandaag stellen wij jullie voor aan Bo. Bo is 20 jaren jong en studeert technische bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als Fiscus beheert hij de kas en houdt hij de financiën keurig bij in zijn multomap.💰🕺🏻
💥 De volgende die we mogen voorstellen zijn de mannen van de acquisitie. Jurjen Baas en Pieter van Benthem (v.l.n.r) zorgen er samen voor dat alle sponsordeals binnenkomen. Jurjen is 19 jaar en studeert international business en Pieter is 22 jaar en studeert biomedische wetenschappen. Met hun open houding en enthousiasme vormen zij een ijzersterk duo!💥