G•SPACE magazine

G•SPACE magazine Follow

Електронно списание, посветено на успешни хора от всички области в живота.

http://www.gspace.bg/

214 Followers  237 Follow

Share Share Share

Това е един #разговор, с който се опитваме да надникнем в дълбините на #математиката и като #наука, и като област за развитие. Нашият гост е младата българска гордост Калина Минчева, която е достигнала до най-високи позиции в световната математическа общност и вече е преподавател в #Йейлския #университет в #САЩ. 
Вижте повече на www.gspace.bg, категория #образование
#gspace_magazine
Към срещата с Галина Ганчева ни води любопитството за пътя й от Икономическия университет във Варна до позицията й на софтуерен разработчик в агенция към Европейската комисия. Оказва се, че освен с чисто професионални предизвикателства в тази динамична среда, трябва да се справя и с предразсъдъци по отношение на това, че е жена. И както тя споделя – валидни повече в Западна Европа, отколкото в България.

Прочетете цялото интервю в категория #професии на www.gspace.bg
#gspace_magazine
Ако за мнозина спортът е средство за #здраве и #красота, то за Инес спортът е живот. Неуспяла да изживее напълно своята голяма младежка любов в лицето на баскетбола, тя поема за кратко по друг път, но идва момент, в който решава да поеме по пътя на сърцето си. Начинание смело и дръзко, но и много успешно, защото днес тя е един от най-вдъхновяващите треньори и инструктори в #България. Представяме ви Инес Субашка и нейната визия за здраве.

Прочетете цялото интервю на www.gspace.bg в категория #спорт
#gspace_magazine #inspiredfitstrong #упражнения #диета
Зина Соренсен е образована млада дама, родена в Дания, но живяла, учила и работила в различни страни по света. С Васил Златев се срещат в Швеция, след като той е завършил образованието си в САЩ. Представяме ви хората зад Bulgaria Wine Tours – двама млади професионалисти, които ще ни разкажат за предизвикателството винен туризъм в #България - една едновременно романтична и професионална история.

Прочетете още на www.gspace.bg, категория #предприемачество
#gspace_magazine #туризъм #винентуризъм #Пловдив
Прочетете цялото ни интервю с Биляна Проданова в категория #спорт на www.gspace.bg

Снимки: Дан Пикард

#gspace_magazine #художественагимнастика #rhytmicgymnastics #художественаягимнастика #гимнастика
Ева Кикерезова е познато лице на много от нас – най-слънчевата #усмивка, която ни посреща от телевизионния екран. Но освен прекрасен телевизионен водещ и всеотдайна майка, тя е и дейна и социално ангажирана млада дама. А най-новият проект, в който взема участие, е ескейп стаята “DEХTROPHOBIA 3: THE LOST ONE” – едно много любопитно, вълнуващо и бързо набиращо популярност #забавление.

Прочетете още на www.gspace.bg в категория #предприемачество
#gspace_magazine
Дани - както всички я познават, е едно прекрасно, енергично и заразяващо с усмивка и ентусиазъм момиче, което е взело нестандартното решение да направи тотален обрат в професионалното си развитие като стане #инструктор по #kangoojumps. И днес залата, в която води тренировки, е винаги пълна, а тя е щастлива, че въпреки малко заобиколния път вече е намерила себе си.

Снимки: Николай Иванов

Прочетете цялото #интервю в категория #спорт на www.gspace.bg
#gspace_magazine #кангуджампс #здраве #упражнения #софия
В #България са положени основите на нещо ново, различно и твърде любопитно - демократичното #образование. В желанието си да разберем повече за инициаторите на този проект съвсем логично попадаме на Иван Николов. Той е #учител, #оператор, #режисьор, а освен всичко това и човек, влагал години наред сърце и енергия за едни безпризорни хора, които всеки ден срещаме и обикновено подминаваме безстрастно. Човек, за когото личността е ценна, а правото на избор е кауза. 
Прочетете още на www.gspace.bg в категория #образование
#gspace_magazine
Страст, енергия, харизма... Това излъчва Ана Митева докато танцува. Движенията й са завладяващи, независимо дали са част от интерпретация на танцов спектакъл или просто следват някоя мелодия. Този #разговор е за усещането на #танца като живот. А също и за театър. За #изкуството танцов #театър и неговите предизвикателства пред хората, които са му се посветили.

Прочетете още на www.gspace.bg в категория #изкуство
#gspace_magazine
Д-р Механджиев е #български акушер-гинеколог, който от няколко години работи в #Осака, #Япония. Преди да замине той е практикувал професията си в Майчин дом и клиники за репродуктивна медицина в #София. Защо един доказан и уважаван лекар в разцвета на своята професионална #кариера решава да продължи работата си на хиляди километри от #България,  какво е общото между българското и японското здравеопазване и много други интересни неща, можете да прочетете в категория #медицина на www.gspace.bg
#gspace_magazine
Трудно е личност като Иван Кристоф да се постави в рамка на определена #професия. Той е #екстремист по душа и човек, който се катери, спуска, лети, разузнава, поставя спиращи дъха рекорди, спасява животи, измисля и внедрява високотехнологични иновации, работи доброволно и мечтае безгранично. Представяме ви една необикновена история за стремежи и успехи на един безразсъдно смел човек и идеалист – от #България до #Канада и по целия свят.

Представяме Ви Иван Кристоф, в категория #професии на www.gspace.bg
#gspace_magazine #forbulgaria #седемтерилскиезера #bulgaria
Прочетете цялото ни #интервю с Биляна Проданова в категория #спорт на www.gspace.bg
#gspace_magazine