Hafiz Johar

Hafiz Johar Follow

JOHOR ✈ UNIMAS
This life is a journey from Allah to Allah

http://twitter.com/hafizjoharr

1,400 Followers  1,042 Follow

Share Share Share

Sembang Bisnes bersama Arif Radzi. Alhamdulillah sekarang dah tahu serba sedikit pasal how to conquer online market. .
Pelajar sekarang memang ramai yang suka bisnes, tapi mereka bisnes sekadar untuk mencari duit lebih atau duit kocek semasa belajar. Selepas grad kebanyakan mereka tak sambung dengan bisnes mereka lalu mereka lebih memilih untuk bekerja. Sayang. Sedangkan mereka dah database, pengalaman, modal, network dan sebagainya.
.
Done ✅
Alhamdulillah berjaya close dealer ONEXOX. Segala kehendak prospek, kita kena layankan aje. .
Bercerita sikit pasal Robert Kyosaki, pasal aset, pasal kewangan. Nak berjaya kena kongsi ilmu.
.
Terima kasih jugak la sebab bagi pengalaman first time makan sushi. .
Siapa nak talaqi ilmu kewangan boleh pm. .
www.wasap.my/6017178284
"Hendaklah kamu saling memberi hadiah kerana hadiah mengeratkan lagi ukhwah dan membuang kekotoran hati" (HR Thabrani)

Terima kasih bosku. Fighting!!
Gunung Ngeli, Simunjan ✅
Bicara emas di siang hari. Tidur di siang hari, macam mana nak masuknya rezeki?

Anda nak jana pendapatan? Janalah pendapatan melalui pasif income yang memerlukan modal yang sangat kecil iaitu ONEXOX. 
Income dah banyak? Tukarkan income tu kepada emas kerana emas kalis inflasi. 
Nak kata aku tak fokus? Bukan aku tak fokus tapi bijak!
October reading
Misi membina aset.
Battery mengelembung sampai screen terangkat. Jangan biar lama-lama, takut effect screen pula, nanti duit kau lagi banyak terangkat ke langit. .
Hafizjo:
010-717 8284
Kelihatannya sangat seronok bila tengok iphone dah sihat. Terima kasih tuan presiden kerana memberi kepercayaan. 
Battery problem sloved ✅

Hafizjo:
www.wasap.my/60107178284
#TarbiahTarik
.
Sukan menarik tali memerlukan tenaga yang kuat untuk menewaskan pihak lawan. Sekali kau putus asa, saat itulah pihak lawan mudah untuk menumbangkan kau.
.

Kawan-kawan, dalam kehidupan ni kita perlu paksa menarik diri ke arah kebaikan, tarik diri untuk join tarbiah, tarik diri daripada tak terjerumus dengan dosa.
.

Ya, memang payah pada mulanya. Sebab tu kau perlukan sahabat yang sentiasa nasihatkan kau dan sentiasa menarik kau saat kau terjatuh. Jangan berputus asa kerana sekali kau putus asa berkali-kali syaitan cuba tarik kau ke lembah dosa.
.

Apabila kau dah berada dilandasan yang betul, sudah berada dalam atmosfera tarbiah, jangan pula kau terlupa untuk menarik orang lain jadi baik macam kau. Tarik kawan-kawan kita yang masih dalam belenggu dosa. Mereka perlukan tali untuk ditarik.
.

Jangan asbab kita tak tarik mereka ke syurga, mereka pula yang tarik kita ke neraka. Mohon dijauhkan.
Orang lain pergi menunaikan haji, kita pula sibuk ke Tabung Haji. 
Jangan lupa tambah simpanan di Tabung Haji ya anak-anak muda. Semoga amal diterima. 
#TabungHaji
#BijakKewangan
#MariMenujuKejayaan
Wet World Batu Pahat ☀️🌊