Magazine.haimeow@gmail.com

Magazine.haimeow@gmail.com Follow

🐈 Majalah Kucing No.1 Malaysia!
📱 019-376 2443 (what's up)
☎️ 03-3359 3820 (hello office)
📒 Edisi #31 Abam Bocey yo!
🐱 Our Facebook @Haimeow

http://www.haimeow.com/

5,927 Followers  2,631 Follow

Share Share Share

Its a wrap for our next cover magazine #behindthescenes shooting. 
Special thanks to @catsignature for great food and hospitality. Too many cute cats were raised here. To cat lover out there, feel free to visit this cat cafe. Thousand thanks to our beauty and talented actress, @rajailya for her commitment. Shes shoo hotz! Meoww 😻😸
#Haimeow #HaimeowMagazine
Nantikan cover HaiMeow akan datang. Menampilkan budak British yang terjelir lidah bersama Abam Nasyid yang berjaya. 😸
.
#Haimeow #HaimeowMagazine
Selamat Hari Raya Aidiladha semua! 😸
Baru bangun geng 😸

#catsofinstagram #catoftheday 
video - @mkidzham_
Seorang pencinta kucing akan "Ketawa bersama, menangis bersama & tidur pun bersama" 😂
Mangsa eksiden langgar lari 😂😂 📸 - Delin 
#catsofinstagram 
#catofday 
#haimeow
Gemuk is Awesome yo! Siapa peminat Abam Bocey? Hah, bukan selalu korang nampak Abam jadi cover majalah! Kucing dan Abam sama sama kiut tau! Abam sentiasa happening dan menghiburkan! Ruby pun happy! 😻
.
Korang jangan lupa dapatkan Majalah Haimeow edisi terbaru #31 di pasaran sekarangg!! Siapa Ruby ni? Betul ke Abam Bocey suka kucing? 🙀
.
Dapatkan Majalah HaiMeow baru korang tahu. Jom serbu kedai buku terpilih atau beli online dengan kami - whatsapp 019-376 2443 sekarang!
.
Boleh usha senarai agen, outlet dan kedai buku yang menjual Haimeow pada #PurrtalHaimeow - www.haimeow.com 🎈
.
Terima kasih semua #BehindTheScene
Foto - @syaifulazuan 
Selebriti - @abam_bocik 
Kucing - @mahaditambrin_g 
MUA - @che_wann 
Lokasi - @holidayvillasubang 
Teks - Mueastt
Sawadikap...
One man down! Haha kenyang rendang katanya. 😂
#TeamRayaJohor
"Segala apa yang telah ku berikan,
Masih lagi tak memadai,
Hampir ku tersungkur menuntut janji, 
Dari Mu ... 😻😻 #9gagpets
Kucing dan Manusia berpisah tiada. So clingy kan! Hihi 😻
*gambar yang last tu pun sibuk nak bermanja 😹

#catoftheday #haimeowmagazine
Yes, dah nampak ayam mekdi. Roger n out! 😺
📷 by @ara__lokman 
#catsofinstagram #haimeow