Magazine.haimeow@gmail.com

Magazine.haimeow@gmail.com Follow

🐈 Majalah Kucing No.1 Malaysia!
πŸ“± 011-56718930 (what's up)
☎️ 03-3359 3820 (hello office)
🐱 Facebook (Haimeow)
#HaimeowMagazine

http://www.haimeow.com/

7,452 Followers  1,666 Follow

Share Share Share

Hai meowonders! Jom hantar gambar korg bersama dgn si bulus kesayangan ke nombor yg tertera utk dimuatkan ke dalam  ruangan klik-klik majalah haimeow!
Jommm hantar sekarang!
...
Menunggu waktu pulang kerja.. 😡
Welcome to our world Apaiii.. 😘😘😘 #rescuecat #haimeowteam #babycat #catperson
😻 jgn lupa dapatkan majalah haiMeow Disember sekarang! πŸ’‹
Haiii meowonders semua!! Edisi 48 kini menemui anda di pasaran!!!! .
.
Penghias muka hadapan haiMeow kali ini merupakan gadis kecil molek yg membawa watak utama dalam drama bersiri popular #kekasihpaksarela @intannajuwa .. Nak tahu kisah gadis kecil molek ini bersama dengan kucing kesayangannya Bobby.. Jangan lupa dapatkan naskah haiMeow anda hari ini! .
.
.
.
Selain mengetahui kisah selebriti kesayangan anda bersama dengan si bulus mereka.. Anda juga boleh dapatkan info-info berkaitan haiwan peliharaan anda (kucing), hanya di Majalah Kucing No. 1 Malaysia, haiMeow! Dapatkan sekarang! πŸ˜»πŸŽ‰β€
.
.
πŸ’… @che_wann
🐈 Bobby
πŸ“@mueastt
πŸ“· @epulejam
Kak long kawasan Grand Canyon Chiang Rai.. Sawadikaaaaa~
#live Powercat Super Meow Fun Run..!! Happening habis!! 😻😻
😽😽
Hai pemilik bulus di luar sana!! Nin dia gambar pengirim terpilih utk ruangan klik-klik bulan November! Utk mana2 pemilik yg dah hantar gamba kepada kami.. Tapi belum ada dlm ruangan ni.. Jgn risau!! Gambar korg akan dsiarkan dalam edisi akan dtg.. Tunggu tau.. Sesiapa yg nak join ruangan klik-klik ni mudah saja! .
.
Hantarkan butiran seperti di bawah ke nombor 01156718930 (whatsapp);
βœ” Gambar kucing @ gambar korg bersama kucing
βœ” Nama pengirim
βœ” Nama kucing
Haiii meowonders semua!! Edisi 47 kini menemui anda di pasaran!!!! .
.
Penghias muka hadapan haiMeow kali ni adalah adik kepada ustaz Adam dalam drama bersiri popular NUR @therajaatiqullah .. Nak tahu kisah pemuda ini bersama dengan kucing kesayangannya Cute.. Jangan lupa dapatkan naskah haiMeow anda hari ini! .
.
Selain mengetahui kisah selebriti kesayangan anda bersama dengan si bulus mereka.. Anda juga boleh dapatkan info-info berkaitan haiwan peliharaan anda (kucing), hanya di Majalah Kucing No. 1 Malaysia, haiMeow! Dapatkan sekarang! πŸ˜»πŸŽ‰β€
.
.
πŸ’… @che_wann
🐈 @annarose
πŸ“@masidayu
πŸ“· @epulejam
The little survivor!πŸ’ͺ😿#Repost @datosrisalmahismail
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Allah hu akhbar..!!! Melilih air mata saya melihat nasib si kecil ini.. mari kita bantu sorg sikit rm1 rm5 rm10
.
Pesanan dr pencinta kucing @zenhalem = Salam Dato Sri, sy mohon bantuan untuk iklankan tentang Milo. Milo kitten stray yg diselamatkan. Milo lumpuh separuh badan (bontot sampai kaki belakang tak berfungsi). Dia tak mampu bberjalan cuma mengesot shj. Milo juga tak dapat kawal berak kencing sendiri. Dia dah pun dibawa ke klinik untuk pemeriksaan dan rawatan. Sy mohon bantuan untuk mencari dana untuk keperluan harian dia seperti makanan, underpad sheet dan supplement. Harap Dato Sri dapat menolong mewar2kan tentang Milo. Sebarang bantuan boleh terus pm kepada sy atau sumbangan ikhlas boleh disumbangkan kepada
.
 akaun Maybank 1641 4653 5485 (Zam). .
Terima kasih byk2 Dato Sri. Jasa dan budi tuhan saja mampu balaskan. (contact sy 0164603040)
Nantikan majalah keluaran haiMeow di pasaran tidak lama lagi.. 😍