Magazine.haimeow@gmail.com

Magazine.haimeow@gmail.com Follow

🐈 Majalah Kucing No.1 Malaysia!
πŸ“± 019-376 2443 (what's up)
☎️ 03-3359 3820 (hello office)
🐱 Our Facebook @Haimeow

http://www.haimeow.com/

6,133 Followers  2,620 Follow

Share Share Share

Bukan hanya manusia sahaja penghuni di dunia ini.. Jadi tak  salah untuk saling melindungi  dan melengkapi hidupan lain  yang turut ada di muka bumi 🌱.. 😍🐈❀ #Rensta #Repost: @alfy_alaska_alfred_aloha via @renstapp ···
β€œ "When we were learning about the world, a world filled with mystery, excitement, and danger." - Alfa (when she was with us before being adopted)
//
#throwbackkitten #thinkingcat #catportrait #gingerkitten #gingerkittens #gingerkitty #tabbycat #tabbykitty #smallkitty #smallcats #thekucingshow #thekucing #astroria #astroawani #pawplanet #haimeow #malaysiankitten #malaysiancats #kucingmalaysia2017 #kucingmalaysia #kucingkualalumpur ”
Tak tahu mana nak bawa anak2, adik beradik, mak ayah, sedara mara masa cuti sekolah nanti? Singgah ke Lost World of Tambun, Ipoh.. Boleh jumpa si bulus yg ada dekat sini, selain daripada bermandi manda.. Banyak juga aktiviti yang ditawarkan semasa musim cuti sekolah di sini.. Jadi jgn gusar.. Jgn risau.. Moh kome serebu Lost World of Tambun weyhhhh! Ate rugi tak terojah ke sini.. Nak  kan kelainan.. Gunakanlah perkhidmatan ETS, terus dari stesen KL Sentral ke stesen Ipoh.. Confirm cuti sekolah anak-anak deme lebih bermakna! 😍🐈 #POWholidays #SunwayLostWorldOfTambun #etstrain #ktmmalaysia
Thank you for today.. 😍 #Rensta #Repost: @iianstudio via @renstapp ···
β€œ Thank you @haimeowmagazine for using @iianstudio shoot cover #haimeowmag
For inquires kindly contact us😊
#ianstudio #iancat #photography #studiophotography #akugraphy #seengraphy ”
Nanti kannnnn.. Catgodfather @izzueislam ! πŸˆπŸ’€πŸ˜ #catlover #izzueislam #haimeowmegazine #iianstudio
#Rensta #Repost: @veemuhamad via @renstapp Β·Β·Β·
β€œ Alhamdulillah berkongsi rezeki ........πŸˆπŸ˜ΊπŸ˜ΈπŸ˜»πŸ˜½πŸ™€πŸ˜ΎπŸ˜ΌπŸ˜Ήwith my babies... Muahhh muahhhh muahhh

#catsofinstagram #cats #catsagram #cat #catoftheday #catsofworld #kucingpersian #catslover #catslove #kucing #kucingcomel #calico #kucingcomel #breeder #exoticcat #animalplanet #pecintakucing #parsi #lioncutβœ‚ #persiancat #selayangbaru #veemuhamad #veterinary ”
Mata mu melemahkan ku~ saat pertama kali ku lihat mu~ 🎀🎀 #silasambunglirikdiatas #whitecat #love
#Rensta #Repost: @askrule1981 via @renstapp Β·Β·Β·
β€œ Mata mana mata...πŸ˜’πŸ˜’
#boy
#myhero ”
HaiMeow 34 kali ini menampilkan selebriti yang tidak asing dalam dunia pengacaraan, lakonan dan nyanyian, Che Puan Sarimah Ibrahim bersama pasangan, YM Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffar dan cinta hati mereka Molly.. Nak tahu istimewa Molly? Cepat dapatkan edisi HaiMeow34! πŸ“–
.
.
Keadaan cuaca yang tidak menentu boleh memudaratkan keselamatan dan kesihatan si  comel.. Ketahui cara untuk  Lindungi Si Manja Dari Musibah, dalam ruangan Kena Tahu, serta topik-topik lain, yang padat dengan info mengenai si comel  anda! πŸ’
.
.
.
Jom serbu kedai buku terpilih berhampiran anda @ beli secara online dengan hanya whatsapp 019 376 2443. Jangan lupa dapatkan naskah anda di pasaran sekarang! 😍
.
.
.
Terima Kasih Team #BehindTheScene πŸ“· @syaifulazuan
πŸ’… Olivia
πŸ“ @fiapiee
πŸ‘š Gucci & Camilla
🐈 Molly
.
.
#catlover #haimeowmagazine #love #cats #worldwide #friends #gucci #camilla #molly #britishshorthair #kucingmalaysia
#liveupdate Kini sedang berlangsung di MATRADE Exhibition & Convention Centre, Ekspo Kucing terbesar di Malaysia! Ayoh semua! Jangan lepaskan peluang untuk memeriahkan lagi acara kucing ini!!! .
.
Tarikh: 29 sep - 1 oct.. Masa: 11am - 9pm
#meowonders #kucing #malaysia #petexpo #catlover #HaiMeow #magazine #crazycatperson
Heyyyyyaaaaa! Meowonders! Tengah ngopi ke tu.. 😸

Kalau korang ada kisah best, sedih atau tragis bersama si bulus kesayangan, korang boleh hantarkan pengalaman tersebut berserta minima 5 keping gambar di magazine.haimeow@gmail.com
Sharing kan caring 😻 *Sebarang pertanyaan boleh whatsapp kami di 019 376 2443. Jangan malu jangan segan πŸ˜‰

#catlover #catlovers #haimeow #pengalamanku #insanihsan #world #share #story
HaiMeow Edisi 33 mai dahhh! Kali ini muka depan majalah kucing no.1 di Malaysia diserikan lagi dengan figura yang tidak asing lagi dalam industri nasyid di Malaysia. Nak tahu istimewa Fata dan Olea dalam kehidupan HH.. Haruslah beli majalah HaiMeow bulan ni! πŸŽ‰
.
.
Edisi kali ini juga turut mengupas isu tentang sawan kucing,  tips 2 in 1 kucing & rumah kekal bersih, dan banyak lagi! 🌹
.
.
Jom serbu kedai buku terpilih berhampiran korang @ beli secara online dengan kami dengan hanya whatsapp 019 376 2443 .
Jangan lupa dapatkan naskah anda di pasaran !!😻😻
.
.
Terima Kasih team #BehindTheScene
Lokasi : Imadi Pet Shah Alam
Celebrity : @hafizhamidun
πŸ“· @syaifulazuan
πŸ’… @che_wan
πŸ“ @fiapiee
🐈 @oleamarsilia @fatargh
.
.
#haimeowmagazine #catlovers #cataddict #pencintakucing #malaysia #britishshorthair #publicfigure #catperson #meowonders #kucing #love

#ralat : Fata