Magazine.haimeow@gmail.com

Magazine.haimeow@gmail.com Follow

🐈 Majalah Kucing No.1 Malaysia!
πŸ“± 019-376 2443 (what's up)
☎️ 03-3359 3820 (hello office)
πŸ“’ Edisi #27, Mac di pasaran
🐱 Visit OUR FB @HaiMeow

http://www.haimeow.com/

5,361 Followers  2,350 Follow

Share Share Share

i pun nak bergambar, meow! Sedang berlangsung National MEOW Championship 2017 (round 1) di The Space, Citta Mall. 
#catsofinstagram
Kalau look cover mcmni pun style kan. Tapi selebriti mana yg sesuai? Cee calonnn sikit. πŸ™€πŸ˜»
. 
#HaimeowMagazine
. 
Jaket by Emporio Armani
Kucing Anna, Female & 2 month
Kredit - @spca_selangor @spcaselangor
Majlis Pelancaran Kempen #StrayFreeSelangor di Shah Alam Convention Centre.
. 
Menariknya, kempen ini turut disokong sepenuhnya Duli Yang Maha Mulia Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin selaku penaung DiRaja bagi pertubuhan @spca_selangor @spcaselangor
. 
Buat pengetahuan anda, Selangor merupakan negeri pertama yang menyokong kempen kesedaran terhadap penjagaan dan kebajikan haiwan seperti kucing serta anjing.
.
"Marilah kita mendukung hasrat ini untuk menjadikan Selangor sebagai sebuah negeri bebas daripada haiwan jalanan," titah Tengku Permaisuri.
#strayfreeselangor . 
Kredit - Selangor Kini
Assalammualaikum, Hello #Meow 😸
. 
Majalah Kucing No.1 Malaysia tanya apa khabar semua? Hihi.
. 
Nak bagitahu ni, Majalah kegemaran pencinta kucing masa kini dah diterbitkan di pasaran! Jangan tunggu lama-lama untuk dapatkannya di kedai buku terpilih seperti MPH, MyNews, Popular Bookstore, Times, Kinokuniya, Pasaraya Giant & Tesco terpilih. Nanti SOLD OUT!
. 
Kalau susah nak cari, anda boleh serbu lebih 40 outlet / pet shop kucing yang menjadi agen jualan Majalah Haimeow. Untuk listing outlet pilihan, boleh rujuk #PurrrtalHaimeow - www.haimeow.com
. 
Pasti peminat #SitiSaleha tertanya-tanya, apakah yang dimaksudkan dengan 'Miliki Kucing Menyentuh Emosi'? Sobs sobs, 😿 tak sampai hati nak cerita, anda kena dapatkan Haimeow edisi #27 keluaran Mac 2017!
. 
Berminat untuk melanggan setahun atau 6 bulan? Jangan malu untuk whatsApp kami di talian 019-376 2443 ataupun DM/PM kami. Cepat beli sebelum habisss. πŸ™€πŸ™€
.
Terima kasih Krew dan Tajaan 
#behindthescenes 😻😻
.
Foto - @hazelnartworkstudio 
Talent - @sallywho 
Kucing tajaan - @datslaxci 
Teks - Shafiah
Editor - MM 
MUA tersohor - @che_wann
Goodnight, #Catlover 🐱
#AdoptDontBuy
#BehindTheScene
.
Abang #Jebon sedang beraksi bersama Mr Juvana kita.
.
Mana dtg pula mini skateboard tu? πŸ™€Nantikan wahai #catlover 😸
.
πŸ“· studio @hazelnartworkstudio .
πŸ“½ talent @johanarrif .
🐯 Cat by @kieracatkingdom .
πŸ’„ Mua by @che_wann
Caption : Sayang Si Comel by Danial Armila Kamaruddin. 
#peoplecreatives #catsofinstagram
Alhamdullilah untuk rezeki hari ini πŸ˜†

#HaimeowMagazine #adoptdontbuy
Bertemu Stray Cat Gebu di Instabul uuoollss. Antara sumbangan bahan dari pemilik dan pencinta kucing di luar sana.
.
Buat anda yang mempunyai kisah  sedih, gembira dan tertawa yang ingin dikongsikan bersama pembaca Haimeow, meh kirimkan pengalaman tersebut kepada kami di magazine.haimeow@gmail.com
.
Majalah Haimeow mempunyai ruangan 'Pengalamanku' yang memang dedikasikan buat anda penggemar Si comel ini.
.
Kami juga akan mengeposkan 2 naskhah majalah yang mengandungi pengalaman anda sebagai tanda penghargaan. 😻
Berita baik dan gembira kepada Pencinta, Pemilik serta Penggemar Kucing!

Buat anda yang suka dengan haiwan comel dan manja ini, Powercat dengan kerjasama Majalah Haimeow akan menganjurkan The Meow Fun Run 2017 pada 20 Mei ini bertempat di Stadium UPM, Serdang.
.
Marilah sertai larian amal The Meow Fun Run 2017, macam-macam aktiviti sampingan yang menyeronokkan. Penampilan kucing selebriti, ada permainan untuk kanak-kanak, face painting, best cat costume, cabutan bertuah, gerai jualan dan banyak lagi.
.
Ia bukan hanya semata-mata anda masuk lari dan balik. Bak kata orang, 'Macam-macam ada'. Sebelum lari, anda akan dapat baju Meow. Lepas tu, sesiapa yang berjaya sampai ke garisan penamat, dapat pula medal bentuk kucing dan sijil penyertaan.
.
Tunggu apa lagi, cepat-cepat daftar dan dapatkan tiket larian di https://www.ihevents.com/collections/powercat-the-meow-fun-run!
.
Pendaftaran masih belum ditutup. Meow
Cuba teka saya baka apa? Jeng jeng jeng. 😻

Meow Meow @HKK2017 sempena Hari Kraf Kebangsaan 2017 di Kompleks Kraf kuala Lumpur. 
By Kelab Kucing Malaysia & Brit Care
Tunggu turn untuk grooming, muka sepocen 😍

#MeowExtravaganzaP1 #EquilibrioMalaysia