Magazine.haimeow@gmail.com

Magazine.haimeow@gmail.com Follow

🐈 Majalah Kucing No.1 Malaysia!
πŸ“± 019-376 2443 (what's up)
☎️ 03-3359 3820 (hello office)
🐱 Our Facebook @Haimeow

http://www.haimeow.com/

6,347 Followers  1,787 Follow

Share Share Share

Hyee beautiful 😍 #Rensta #Repost: @the_als_malaysian_cat via @renstapp ···
β€œ "Mummy said that I should be a meowdel! Double tap if you agree😸"
//
#catsofmalaysia #malaysiacats #malaysiancats #kucingmalaysia #kucingoninstagram #猫星人 #chillingcat #caturday #catwithwhitesocks #newcrib #newcribalert #whitesofa #ektorp #ektorpsofa #ikeafurniture #ikealamp #ikealight ”
It's A Caturday Fun Cat show gaisssss! Esok jangan lupa temujanji kita ya.. Untuk yang nak ambil bahagian.. Ada masa lagi sebelum jam 6 petang nanti..
.
.
Terbuka untuk semua jenis kucing.. Hanya perlu ada kad vaksin utk membuktikan kucing anda sudah di vaksin dan siap! Boleh bertanding dah.. πŸ˜‰πŸ˜
.
.
Selain tu ada petting zoo dan banyak lagi aktvt menarik.. Jangan lepaskan peluang bersama kami ya.. See u gais! 😻
Muka bila pin tudung tercabut! 😫
Bagai janda baru bangun tidoq.. Cantik tak ceqq? Sapa nak mai minang.. Mai kaih.. La ni nak p mandi bagi segak double! Yang penting.. Rambut kekal terpacak! 😎😎😎
.
.
Kiriman: wawa
Mencintaimu Mr. Meowgrapher.. Gaya Cumi bila nampak Maira jalan.. Meowww~β™₯β™₯β™₯ #cumicumi #meow #pets #haimeow #magazine #kucinglucu #kucing #cat #world #crazycatpeople
Cantik menarik tertarik kau memang debommmmmm~🎢 #cat #catoftheday #caturday #catofinstagram #cats #love #crazycatperson #beautiful #catclub #malaysia #world #buddies #worldwide #pets #catcafe #catstudio #allaboutcats #bulus
Sayang menyayang cinta dikenang~ puncak kasih berpanjangan~oooooo 🎢🎢🎢🎢 #Rensta #Repost: @alfy_alaska_alfred_aloha via @renstapp ···
β€œ ❀️
//
#kucing #kucingmalaysia #catsofmalaysia #catofmalaysia #malaysiacats #malaysiancats #catsinlove #lovingcats #sleepingcats #sleepingcat #catsleeping "
Kalau sebelum ni Its A Caturday adakan pameran.. Round 2 Its A Caturday ada buat Fun Cat Show!! 🐈🐈
.
.
.
Banyak aktiviti yang akan dijalankan.. Menariknya lagi.. Akan ada pertandingan 'Siapa Makan Paling Cepat'.. .
.
.
Haa.. Nak tahu macam mana.. Kena datang la.. Yang nak masuk bertanding boleh hello-hello dekat nombor yang tertera.. (013 5084 546 / 03 3359 3820) 😍😍
.
.
Banyak hadiah menarik menanti anda! Save the date gaisss!!!!πŸŽ‰πŸŽπŸŽπŸŽ
.
.
#cat #wold #catshow #funcatshow #fun #timewithcat #champion #catclub #catoftheday #event #catlover #crazycatperson #kids #cats #family
Today is haiMeow birthday!!!!!!! 😍 Terima kasih untuk semua yang menyokong haiMeow selama ni! Love u all.. 😘😘 Kalau haiMeow nak kasi hadiah dekat peminat setia majalah haiMeow ni.. Sapa mau??!! Meh nak tengok sikit berapa ramai mau..🐈🐈🐈🐈
Sapa nak tengok full "cats the musical" ni, boleh datang ke Kompleks Kraf Kuala Lumpur pada 3 hingga 11 Februari akan datang.. Bermula jam 10.00pagi hingga 6.00petang.. Pets Lover Fiesta merupakan pembuka acara kucing terbesar 2018! Meowww~ 😻
Muka bangga + acaca simpati bila tengok orang lain tak dapat main buaian.. 😹😹 #seritalamcatgallery #catworld #love #setapak #kualalumpur #catlover #buddies #malaysia #catworld #crazycatperson #playground
At Seri Talam Cat Galeri, Setapak.. Kucing kat sini semua peramah.. Jgn terkejut kalau tiba-tiba ada yg melompat nak duduk atas bahu korang.. Comel terok  weyhhhh!!!!!!😍😍😍😍😍😘😘😘😘