Magazine.haimeow@gmail.com

Magazine.haimeow@gmail.com Follow

🐈 Majalah Kucing No.1 Malaysia!
πŸ“± 019-376 2443 (what's up)
☎️ 03-3359 3820 (hello office)
πŸ“’ Edisi #28-APRIL available!
🐱 Visit OUR FB @HaiMeow

http://www.haimeow.com/

5,614 Followers  2,457 Follow

Share Share Share

Organised by Projectac, this indoor cat show brings cat lovers together for a day of mingling with cats and people alike, plus so many fun activities.
.
Dont forget to bring your furry friends along if you pet one. 😻
Pandai eh awak lepak sini je, hari hari jadi tester untuk cat food. Haha 
#HaimeowNewStaff
😍 Majalah HaiMeow edisi Januari 2016.
"Melentur buluh biarlah dari rebungnya" 🐱
#throwback #catsofinstagram #photooftheday
Dah dah sabar copp,  nak buat mcmana @bujibuchempel lagi comel kan. Kita yg kena duduk luar. 😹 😝
Happy Tuesday semua! #Meowonders 😻
. 
Majalah Kucing No.1 Malaysia edisi 28 sudah menanti anda di pasaran. Kali ini ditampilkan 'Botak Juvana' sebagai cover dan cerita muka depan.
. 
Kehadiran Kucing Terapi Jiwa buat Johan As'ari? Kucing mana yang pernah buat Johan bahagia dan gembira? Semuanya 'tersurat' di dalam HaiMeow edisi 28.
. 
HaiMeow juga boleh dibeli menerusi lebih 40 outlet / pet shop yang telah menjadi agen jualan Majalah HaiMeow. Boleh usha listing agen & outlet pada #PurrtalHaimeow - www.haimeow.com
. 
Thank you Crew & Sponsor! 😘
#behindthescenes . 
Foto - @hazelnartworkstudio 
Selebriti - @johanarrif 
Kucing - @kieracatkingdom 
MUA - @che_wann 
Editor - MM

#streetwear #HaimeowMagazine
Anda seorang pencinta kucing dan penggemar acara larian? Jom sertai Meow Fun Run 2017 pada 20 Mei ini. Sambil lari bawa kucing pun boleh. Ada kemunculan selebriti kucing popular @ohmyjep , pelbagai outdoor games yang menarik serta jualan mini booth.
. 
Jom serbu Stadium UPM pada 20 Mei ini! Meow 
Daftar larian online pada ihevents atau whatsapp ke 013-902 6509. #MeowFunRun2017
Hasil seorang bapa yg berkualiti, *sambil kenyit mata 😽
Halu bos, mana mau lari? 😎
Meowning! 🐯🐱
Menguap ke tu? 😻
Kucing milik Mady Ruby
Meow semua dah ready untuk Fun Run & Cat Walk 2017. Botingkek-tingkek πŸ™€πŸ˜»
Posing sikit 😸😸
Cuba teka Haimeow shoot siapa harini? Jeng jeng jeng! 😻😻