Hallingdølen

Hallingdølen Follow

http://www.hallingdolen.no/

1,093 Followers  20 Follow

Share Share Share

Me held fotokonkurransen gåande - og er no på jakt etter flotte vinterbilete ❄️ Del bilete med #hallingvinter og #hallingdølen for å få sjansen til å vinne eit nettbrett. Me kårer ein vinnar i neste Videomagasin.
Kva er jul for deg? Ta årets beste julebilete og vinn eit nettbrett. Del bilete med #hallingjul og #hallingdølen. Me kårar ein vinnar i løpet av desember, i tide til juleeftan 🎄
Godt val!
.
.
.
#val2017 #valg2017 #hallingdal #hallingdølen
I dag rulla NRK sitt sommartog inn på Ål stasjon. Programleiarane Martin Giæver og Nadia Hasnaoui vart møtt av eit folkehav. #nrksommer #sommertoget #hallingdølen #ålihallingdal #ålstasjon #ål #hallingsommar #hallingdal
Foto: Sindre Thoresen Lønnes / Hallingdølen (@sindrelonnes)
Ta årets beste sommarbilete frå Hallingdal og vinn ein iPad. 
Del biletet med #hallingsommar og #hallingdølen !
Me kårar vinnaren i løpet av september.
Bilderedigering til reportasje om Hallingdal Folkehøgskole! --
Disse to ukene har fem studenter fra Fotojournalistikk på Høgskolen i Oslo & Akershus praksis i Hallingdølen. 
Foto: @hannahjardar
Les mer om skredundersøkelsen som foregikk på mandag i morgendagens avis! #hallingdølen --
Disse to ukene har fem studenter fra Fotojournalistikk på Høgskolen i Oslo & Akershus praksis i Hallingdølen. 
Foto: @hannahjardar
Har du pynta huset ditt med lys og nissar? Eller kjenner du nokon som har gjort det? Vår fotograf har besøkt Julehuset i Nes og ein reportasje kjem snart på trykk i avisa. Men me har også sett av nokre sider til å vise fram andre julepynta hus. Send oss gjerne eit bilete på e-post stl@hallingdolen.no, eller i ei melding på Facebook. Hugs å skrive namnet på fotografen og legg ved ein kort, forklarande tekst. Biletet treng ikkje å vere av eit heilt hus, fine detaljar kan vere vel så bra.
📸: @sindrelonnes
#hallingdølen #hallingdal #nesbyen #julestemning #julelys
Kva betyr desse orda? Svaret får du i laurdagsavisa 😄 
#hallingpoesi #halling #hallingdal #hallingdølen #dialekt #håtthalling
Ein avtroppande hyttebestyrar, ein journalist og 23 høner. Kva skjedde når Hallingdølen inviterte seg sjølv på besøk på Geiterygghytta? Svaret får du om eit par veker.
Forrige veke og denne veka har Hallingdølen fotografert 1. klassane i Hallingdal. Det har vore store klassar på 27 elevar, og veldig små klassar på ein elev. Her er @sindrelonnes på Hallingskarvet skule og dokumenterer framtidens håpefulle. 
#hallingdølen#hallingdolen#hallingdal#hol#hallingskarvet#skulefoto#lokalavisa
Å finne kantarell er ikkje berre og berre no som dei gule løva speler synet eit puss. Me var ute med kantarelldronninga Norunn Knott for å bli litt klokare på kordan ein får over 30 kilo kantareller. Men ho held korta tett til brystet. Kor mange tips let ho Hallingdølen dele? Det får du vete i løpet av den neste veka.

#hallingdølen#hallingdolen#hallingdal#kantarell#sopp#haust#skog#tur#norge#foto