Järvenpään Haukat

Järvenpään Haukat Follow

ūüŹíSuomi-sarja
#haukatlennossa ūü¶Ö

https://www.haukat.fi/

438 Followers  72 Follow

Share Share Share

Varoitus! (Ja samalla väkevä muistutus niille, jotka laiminlöivät ensimmäisen tilaisuutensa)

Jos kes√§inen aurinkosi himmenee ja tunnet √§kkiarvaamatta palelevasi juuri Foxshedin terassin koordinaattien kohtauspaikassa aikav√§lill√§ 16-20, syyllinen EI ole pikavauhtia valmistunut Perhel√§n kortteli, vaan Haukkojen p√§√§k√§skytt√§j√§ Sami ‚ÄĚHelge‚ÄĚ Heleniuksen kunnioitusta her√§tt√§v√§, l√§hes tornimainen figuuri.

H√§nell√§ on t√§n√§√§n ja huomenna jotain, jota juuri SIN√Ą ehdottomasti tarvitset. 
Nimittäin Haukkojen kausikortti 2019-2020 erikoishintaan 60e. 
√Ąl√§ en√§√§ missaa t√§t√§!
Jäitkö ilman kausikorttia? 
Riipiikö katumus laiskuudesta ja ujosta saamattomuudesta juuri väärällä hetkellä sieluasi?

Näetkö kenties painajaisia, jossa ylimielinen naapurisi istuu tyytyväisenä paikallisen jääurheilutoiminnan ytimessä, jossa myös sinun piti olla... Ei hätää! 
Voit vielä pelastaa tilanteen.

Saimme Haukat-kausikortteja vielä myytäväksi alati kiihtyneen kysynnän seurauksena. Kortit ovat lunastettavissa perinteisen Puistobluesin sinertävien sävelten tahdittamana keskiviikosta perjantaihin, 26.6. - 28.6. nimelliseen 60e erikoishintaan!

Myyntitapahtumat j√§rjestet√§√§n yll√§mainittuina p√§iv√§m√§√§rin√§ kello 16-20 paikallista aikaa Foxshedin terassilla (www.foxshed.fi). Jos saavut mestoille ostohousuissasi tai muussa vapaavalintaisessa (mutta suotavassa) asusteessa tulevana keskiviikkona tai torstaina, koet paikallisen urheiluteon siivell√§ my√∂s autenttisen lilliputti-simulaation, jossa sinulla on mahdollisuus t√∂rm√§t√§ (toivottavasti mahdollisimman hiljaisella vauhdilla) p√§√§valmentaja Sami ‚ÄĚthe Gentle Giant‚ÄĚ Heleniukseen. Globaalin l√§tk√§jargonin ohessa voit my√∂s lunastaa Samilta henkil√∂kohtaisesti oman boarding passisi Haukka-matkalle 2019-2020.

Mikään ei ole niin viisasta kuin jälkiviisaus, joten käytä toinen tilaisuutesi nyt!
Kyllä!

Näitte oikein. 
Haukkojen kulttipelaaja, kasvot ja ruumiillistuma, itsens√§ liki ikoniseen asemaan etenkin j√§rvenp√§√§l√§isess√§ j√§√§kiekkosceness√§ sementoinut Harri ‚ÄĚH√∂yl√§‚ÄĚ Alakotila vet√§isi tutut koukerot kontrahtiin, joka nostaa Haukka-joukkueen kokemus- ja n√§kemysfaktorin huippulukemiin. 
Kyseinen herra ei varmasti suurempia esittelyjä kaipaa, joten voitaneen vain todeta, että tulevien kotiotteluiden rytmittäjinä toimivat edelleen tunteellisen monisävyiset kannustushuudot, joissa se yksi nimi nousee jälleen ylitse muiden. 
Kuten vanha j√§rvenp√§√§l√§inen sanonta kuuluu, ‚ÄĚJeesus pelastaa, mutta Messias iskee reboundin sis√§√§n.‚ÄĚ #12 - Take your seat!
Keskikesän hetki on käsillä. Silloin valo ottaa vallan pimeydeltä hetkeksi. Nyt on lupa nauttia ja rentoutua joko vankkumattomien perinteiden höystämänä tai ilman. 
Haukat toivottaa mitä parhainta, antoisinta ja turvallista Juhannuksen juhlaa kaikille! #juhannus
SOPIMUSUUTISIA!
Haukkajoukkue 19-20 vahvistuu seuraavilla sopimuspelaajilla:
Matti Rask, -97 syntynyt pakkijärkäle, joka tuo ilkeyttä ja fyysisyyttä Haukka-alakertaan ja pitää osaltaan huolta, ettei kriittisen toiminnan sektorilla ole tarjolla kuin makuupaikkoja. Ei anna vastustajalle mitään ilmaiseksi, joka tulee näkymään vastustajaleireissä jääpussien kasvaneena kulutuksena.

Ilmari Perttu, -98 vuosikertaa oleva, 190cm fyysinen voimahyökkääjä, joka taitaa niin maaliverkon pöllyttämisen kiekolla, kuin pleksejä koettelevat laitakahinatkin. On tehnyt aiemmin tuhojaan nuorten Mestiksessä. Nyt tarjolla on entistä kirkkaammat valot sekä suuremmat saappaat, jotka toiminevat oivana sytykkeenä urapolulla etenemiseen ja kehittymiseen Coach Heleniuksen jämäkässä, mutta hellässä huomassa.

Aleksi Virta, myös -98 syntynyt taitava keskushyökkääjä, jonka pelikäsitys on verrannollinen liki partaveitsen terävyyteen. Mahdollisuus ottaa reiluja harppauksia urallaan ja ujuttautua mukaan kiekollisen pelin vastuunkantajiksi jo heti ensimmäisellä Suomi-sarjan kaudellaan. Silmät auki tämän herran kohdalla! 
Aki Kujala, my√∂s ‚ÄĚysikasien‚ÄĚ kerhoon kuuluva ty√∂teli√§s kahden suunnan laituri, joka ei pelk√§√§ pukea duunirukkasia kouriinsa. Tulee tuomaan Haukkalaumaan pyyteet√∂nt√§ ty√∂nteon kulttuuria ja tekemisen meininki√§, jota suomalainen l√§tk√§kansa tunnetusti rakastaa.

Kaikki salskeat miehenalut ovat k√§yneet l√§pi alueen juniorimankelin, joten voitaneen puhua ‚ÄĚomista pojista‚ÄĚ, joille Haukkojen edustusjoukkue on melko luonteva kotipes√§ tulevaan kauteen l√§hdett√§ess√§. 
Tervetuloa Haukkoihin, kundit!
Torilla tavattiin mukavasti, Haukat kiittää! Ensi kauden paletti rakentuu hyvää vauhtia, jonka osalta raotamme salaisuuksien verhoa heti alkuviikosta. Silloin selviää myös näiden herrojen ristimänimet ja statukset. 
Pysykää kuulolla, Haukkakansa! #haukatlennossa
Viimeinen kuulutus Haukat-lennolle toiminnan ytimeen! Nämä uunituoreet tapaukset kohoavat siivilleen välittömästi, joten hae viipymättä oma korttisi. Sinua odotetaan torilla. #haukatlennossa
Varmista sijaintisi kauden pelipäivinä! Tule noutamaan kausarisi ja turvaa talvi-iltasi.
Lauantaina laidat ryskää! Vain nopeat ehtivät lunastaa paikkansa toiminnan ytimestä. Tavataanko silloin Jäken torilla?
OSKU TIHVER√ĄINEN JATKAA!

Olavi "Steve" Tihveräinen on päättänyt jatkaa Haukoissa vielä ensi kaudella!

Tämä 31-vuotias konkari pelasi ensimmäiset Edarin pelit jo Mestisaikoina, kun kaudella 05-06 vyölle kertyi 9 peliä Haukkanutussa.

Siitä matka on jatkunut HCK:n ja Tuuskin kautta aina takaisin Haukkoihin ja Rautaliigaan,  josta tuloksena mestaruus ja nykyisten Haukkojen sarjapaikka Suomisarjaan!

Tämä maalinälkäinen hyökkääjä on alati vaarallinen mies etenkin hyökkäyspäässä maalintekopaikalla, mutta iän tuoman kokemuksen myötä pelisilmä ja joukkueen eteen pelaaminen on myös hienolla tasolla.

Tervetuloa takaisin, Osku! ūüďł:Toni Jaconelli
SAMPO VIITALUOMA JATKAA!

Viime kaudella Haukkojen nuorin pelimies Sampo Viitaluoma (s. 1999) teki jatkodiilin joukkueeseen.

Lähes koko menneen kauden vakituiseen kokoonpanoon kuulunut puolustaja on ikäisekseen fyysinen ja hyvin liikkuva nuorimies, jolla on myös hyvät hyökkäysominaisuudet.

Ensi kaudella taas vuoden kokeneempana Sampo saattaakin ottaa ison roolin Haukoissa.

WELCOME BACK SAMPO!

Kuva: Outi Ollikainen
ANTTI RANTSI JATKAA!

Viime kaudella Haukkojen parhaana pistemiehenä operoinut Antti Rantsi jatkaa Järvenpäässä!

Rantsi on edustanut junnuvuosina mm. KJT:ta, Ahmoja sekä HPK:ta ja K-Vantaata. Viimeiset 4 kautta ennen Haukkoja Rantsi oli Porvoon Huntersin luottohyökkääjä. Vyöltä löytyy myös kausi HCK:ssa, mistä tuloksena Suomisarjan hopea ja Mestikseen nousu!

Rantsi on todella kokonaisvaltainen pelaaja, joka voi tarvittaessa rakentaa peliä, tehdä maaleja, pyörittää ylivoimaa tai jopa raataa kulmassa ja tappaa alivoimia!

Sanomattakin selvää, että mies on äärimmäisen tärkeä pala Haukkoja myös ensi kaudella!

WELCOME BACK, RANE!

Kuva: Samppas photography