hayat.ba

hayat.ba Follow

Best BIH TV and Web Brand. Since 1992.

http://www.hayat.ba/

19,244 Followers  369 Follow

Share Share Share

Dan je majki i Esmi njena djeca priređuju ugodno iznenađenje. Esma se samo pretvara da uživa u danu, ali planira što prije posjetiti Begum i suočiti se s njom i s vlastitim sumnjama. Ipek predaje Sureji Farukove slike iz porodičnog albuma, tako da Sureja saznaje za Faruka i Begum. Faruk se konačno odlučuje da ispriča Sureji istinu o svojoj prošlosti i vezi s Begum. Međutim, Sureja krvari i mora hitno biti prebačena u bolnicu.
Kuhajmo zajedno uz našeg Mirana
Zejnep upoznaje Ozana na razgovoru za posao i ubrzo se počinje dopisivati s njim. Tufan odlazi u salon gdje rade Kemalov otac i brat kako bi ih upoznao. Emir upoznaje Ondera i Vildan s činjenicom da ga neko ucjenjuje, te da taj neko ima dokaze da je on zakopao tijelo ubijene djevojke. Nakon toga, Emir se sukobljava s Onderom zbog njegovog razgovora s Kemalom.
"Vijest u 7" vodi @odobasich
Tema dana: Da li nedostatak prakse u školama čini učenike i studente beskorisnim na tržištu rada?

Kod Amre je doktorica Fatima Klempić Dautbašić, srebrenička heroina u bijelom.

S nama je i Nermin Bašović, jer sve je spremno za deseti turnir WAKO GRAND PRIX BIH.

Večeras, razgovaramo i sa glumicom Gordanom Boban.

Iz studija vas pozdravlja Alisa Gluhović.
Kod Amre je doktorica Fatima Klempić Dautbašić, srebrenička heroina u bijelom. @amraibrahimovic
Kuhajmo, kuhajmo domaće! :)
Na povratku iz Singapura, gdje su prisustvovali simpoziju ljekara, House i Cuddy raduju se povratku kući. Njihova radost je kratkog daha jer se nekoliko pacijenata na njihovom letu ozbiljno razboli, a pošto imaju iste simptome, House vjeruje da se moraju boriti s epidemijom nepoznate bolesti koja ugrožava sve putnike u avionu, pa čak i njih dvoje.
"Vijesti u 7" vodi i uređuje Tomislav Đurić!