hayat.ba

hayat.ba Follow

Best BIH TV and Web Brand. Since 1992.

http://www.hayat.ba/

19,794 Followers  378 Follow

Share Share Share

Hvala Vam! #gledajhayat #hayatplay
Hvala Vam! #gledajhayat #hayatplay
Hvala Vam! #gledajhayat #hayatplay
Sretan rođendan želimo našoj Adisi :) tvoji Hayatovci :)
Esma se priprema za proslavu svog 60. rođendana. Sureja doživljava saobraćajnu nezgodu. Esma dobiva poklon i emotivnu poruku putem brze pošte. Sureja ipak stiže na zakazano ročište za razvod i pritom izjavljuje da se ne želi razvesti i da povlači tužbu. Faruk njenu odluku prihvata s oduševljenjem. U konaku proslava Esminog rođendana uveliko traje, ali zabava je za neke od njih pokvarena dolaskom Faruka i Sureje. Begum se vraća kući uplakana i tužna.
Emir daje lažna obećanja Zejnep. Nihan i Kemal zajedno provode vrijeme kod Lejle koja ih tjera da govore o osjećanjima. Kemal pruža podršku oštećenim ljudima iz sela i pokreće tužbu. Zejnep odlazi s Emirom u kino i provodi noć s njim nakon čega joj on priprema neočekivano iznenađenje. Kemal istražuje šta se desilo one noći koja im je promijenila živote. Iskopava grob u koji su zakopali djevojku koju je Ozan ubio i otkriva da ta noć krije mnogo veće tajne. Asu ne može doći do Zejnep.
Danas kuhamo domaće :)
Sretan rođendan želimo našem Emiru! Da si nam živ i zdrav:) žele ti tvoji Hayatovci :)
Osman provodi divnu večer s Burdžu u restoranu. Sureja, nakon povratka u Istanbul, posjećuje Džana u lokalu u kojem pjeva i prihvata njegovu ponudu da zajedno nastupaju. Garip dolazi kod Esme u posjetu kako bi ponovo stekao njenu naklonost. Ali, stvari se ne odvijaju kako je zamislio. Na kraju večeri Burdžu neplanirano upoznaje Esmu. Akif posjećuje Senem kako bi razjasnio neke stvari u njihovom odnosu. Faruk provodi večer s Emirom i Begum i zajedno se fotografiraju.
Zejnep, želeći biti sama s Emirom, traži pomoć od Asu kako bi joj braća dozvolila da izađe. Nihan govori Kemalu da je kopirala snimke i daje mu da ih pregleda. Upravni odbor kompanije vraća Emira na njegovu staru poziciju. Salih se opija i odlazi pred Emirovu kuću tražeći osvetu. Nihan odlazi od kuće i želi prespavati kod Lejle.
Kako je prošao 30. Sajam knjige u Sarajevu, komentiramo sa gostom u studiju.

Na početku sedmice o sportu, ovaj put o džudou.

Donosimo utiske sa tuzlanskog festivala savremene žene, a predstavit ćemo vam mlade i uspješne ljude koji ruše stereotipe.
Priča prati muzičku legendu Raya Charlesa, njegovo turbulentno djetinjstvo u kojem je izgubio brata i svoj vid, početak njegove ljubavi prema klaviru, pisanje pjesama i, na kraju, put do slave. Taj put do slave bio je prepun neuspjelih veza, problema s rasizmom i drogama. Njegovo umijeće kombiniranja različitih žanrova muzike omogućilo mu je ostvarenje jedne od najtrajnijih karijera u modernoj muzici.