HC Eindhoven (official)

HC Eindhoven (official) Follow

http://www.hceindhoven.nl/

648 Followers  191 Follow

Share Share Share

Beste allemaal, 
Op vrijdag 4 januari a.s. willen wij graag nog één keer terugblikken op het afgelopen jaar en het glas heffen op een sportief en succesvol 2019. 
We zien onze (ere) leden (van verdienste) en vrijwilligers graag terug op 4 januari vanaf 20:00 u in ons clubhuis! 
Tot dan! 
Met sportieve groeten, 
Het bestuur
ZAALHOCKEY CLINIC VAN DAMES 1

Het begint weer koud te worden en het einde van de 1e seizoenshelft nadert. Dit betekent dat onze zaalhockeyhartjes gaan kloppen! Wil jij nou helemaal klaar zijn voor het zaalseizoen en de beste tips & tricks van Dames 1 leren? Meld je dan nu aan voor onze zaalhockey clinic!

Wanneer? Vrijdag 7 december
Tijd? 17.45 - 19.00 uur: D-jeugd
18.45 - 20.00 uur: C-jeugd 
Locatie: Sporthal Meerrijk 
VOL = VOL

Aanmelden via: https://goo.gl/forms/3VBKI47H86CXucNk2 
Hopelijk zien we jullie daar, wij hebben er zin in!
1 en 2 december: HockeyWerkt Zaalhockey clinic 
De wintermaanden zijn weer in aantocht! Dat betekent dat alle hockeyers van het veld naar de zaal gaan verhuizen. 
Ook in deze maanden biedt HockeyWerkt verschillende mogelijkheden aan om ook in de maanden november, december, januari en februari lekker te kunnen hockeyen. 
Naast onze hun eigen zaalhockeytrainingen, geven ze een leuke en leerzame introductieclinic in Eindhoven. De wintermaanden zijn weer in aantocht! Dat betekent dat alle hockeyers van het veld naar de zaal gaan verhuizen. Ook in deze maanden biedt HockeyWerkt verschillende mogelijkheden aan om ook in de maanden november, december, januari en februari lekker te kunnen hockeyen. Naast onze hun eigen zaalhockeytrainingen, geven ze een leuke en leerzame introductieclinic in Eindhoven. 
De inschrijvingen voor de HockeyWerkt Zaalhockeyclinic Eindhoven zijn geopend en inmiddels zijn de ochtenden al volgepland! Wees dus snel met inschrijven!!! Wilt uw kind krijg graag gaan zaalhockeyen, maar heeft hij/zij dit nog nooit gedaan? Of heeft uw kind wel eens gezaalhockeyd, maar kan hij/zij een opfriscursus gebruiken? Schrijf hem/haar dan snel in voor de Zaalhockey Introductieclinic in Eindhoven! 
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van HockeyWerkt. 
http://www.hockeywerkt.nl/inschrijven-zaalhockeyclinic-eindhoven/ 
Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken op 073-7113713 of info@hockeywerkt.nl
Zondag 18 november: Super Sunday Hollandse Party! 
Het is weer zo ver, de blaadjes kleuren bruin, de thermo shirts zijn weer uit de kast getrokken, dat betekent dat het einde van de eerste seizoens helft er weer bijna op zit.
Aldus tijd voor een FEESTJE! 
Dames 1 speelt thuis om 12:45 tegen Naarden die op het moment met 3 punten onderaan staan in de competitie, een belangrijke pot om degradatie te voorkomen. 
Heren 1 speel om 14:45 ook thuis, tegen de studs van Apeliotes uit Nijmegen, een wedstrijd die gezien de stand wat spanning met zich mee brengt. 
Om het seizoen lekker af te sluiten voor de winter komt, organiseren wij 18 november de "Hollandse Party" deze zal na de thuis wedstrijden van dames 1 en heren 1 plaatsvinden. 
Wat houdt die Hollandse Party in? Denk aan herfstachtige gezelligheid met heerlijke Nederlandse hitjes, Hollandse pot (snert, broodje worst met zuurkool en de hele avond bitterballen). We zien jullie graag langs de lijn en aan de bar! 
kusjes Dames 1 & Heren 1
Wintersluiting clubhuis 2018-2019 
We hebben in overleg besloten dat vanaf donderdag 29 november het clubhuis en het park gesloten zijn ivm de winterstop. 
Wil je met je team tijdens de winterstop trainen, stuur dan even een mailtje naar horeca@hceindhoven.nl voor het reserveren van een veld.
We zullen de trainingen zoveel mogelijk clusteren zodat de verlichting op de velden niet onnodig lang aan staat. 
Vanaf medio februari zullen we gaan bekijken wanneer er weer gestart kan worden met trainen. 
We wensen iedereen fijne feestdagen toe en voor degene die de zaal in gaan heel veel succes. 
Groetjes namens de horecacommissie, 
Annelies en Hannie
Aankomende Maandag 26 november 2018 om 20:00u zal er weer een ALGEMENE LEDEN VERGADERING worden gehouden in ons clubhuis. 
Alle leden (inclusief leden van verdienste en ereleden) zijn welkom, alsmede de ouders/verzorgers als vertegenwoordiging van onze nog niet stemgerechtigde jeugdleden. 
Bij deze nodigen wij je van harte uit!! Voorlopige Agenda: - Opening & Mededelingen - Verslag ALV 25 juni 2018 - Jaarrekening 2017-2018 + verslag Kascommissie - Benoemen nieuwe kascommissie - Rooster Aan- en Aftreden - Rondvraag 
Wil je op de hoogte worden gesteld van nieuwe en lopende ontwikkelingen binnen HC Eindhoven en/of wil je invloed daarop uitoefenen? 
Dan zien we je graag op deze aanstaande Algemene Leden Vergadering! 
Met sportieve groet, 
Het bestuur van HC Eindhoven 
PS : De notulen van de vorige vergadering kun je vinden via de website van HC Eindhoven (MijnHCE - Documenten - Algemene Ledenvergadering) 
Voor eventuele correspondentie: secretaris@hceindhoven.nl
Sint en Piet komen woensdag 28 november naar HC Eindhoven!!! Hallo jongens en meisjes van HC Eindhoven, 
Hockey-Piet heeft dit jaar gezien dat jullie hard aan het trainen zijn bij HC Eindhoven en met hulp van jullie trainers en coaches wordt jullie spel steeds beter! 
Natuurlijk heeft hij dat aan Sinterklaas verteld en Sinterklaas is erg nieuwsgierig geworden. Nu kan ik jullie vertellen dat Sinterklaas komt bij HC Eindhoven! 
Wanneer: Woensdag 28 november 2018 (vanaf 16:30u) 
Let op: De papa’s, mama’s, broertjes en zusjes mogen niet mee naar binnen, dit ivm maximaal aantal mensen in het clubhuis! 
Sinterklaas neemt Hockey-Pieten mee, want die kunnen vast nog veel van jullie leren. 
Misschien weet je het al, maar Sinterklaas is dol op tekeningen. Het zou zeker een verrassing zijn voor Sinterklaas als jullie een mooie kleurplaat of tekening maken. Die kunnen we dan ophangen in het clubhuis. 
Hopelijk zie ik jullie allemaal op 28 november. Ik heb er nu al mega veel zin in! Tot dan! 
Groetjes van de Hockey-Piet.
Kerstvakantie toernooi zes – en achttallen - D jeugd

In de kerstvakantie organiseert Dames 1, samen met Andy, het traditionele  kerstvakantie zaaltoernooi voor de zestallen, achttallen en D jeugd, dat voor de 13e keer wordt gehouden. 
Hieronder volgen de gegevens 
Datum: donderdag 27 december van 11.00 - .... uur (ligt aan het aantal inschrijvingen)
Plaats: Indoorcentrum aan de Aalsterweg
Inschrijving: Per team of individueel via kerstvakantietoernooi@hceindhoven.nl 
Inschrijven tot:  1 december
Kosten: € 5,= per persoon incl. drinken en traktatie. 
Coaches probeer je team hier enthousiast voor te krijgen. 
Er kan dus ook individueel ingeschreven worden
Op 16 oktober hebben 30 speelsters met heel veel plezier "potjeshockey” gespeeld. 
Wat is potjeshockey? 
Alle spelers en speelsters, van de D en C categorie, worden uitgenodigd om onderlinge wedstrijdjes te komen spelen. Deze uitnodiging is vrijblijvend. 
Enkele leden van de Commissie Tophockey zijn aanwezig om te kijken en aanwijzingen te geven. 
Op deze manier krijgen alle breedtespelers de kans om zich, op een prettige manier, te meten met andere kinderen. 
De volgende afspraak voor "potjeshockey” is op dinsdag 27 november. De D groep van 18.45 tot 19.45 en de C groep van 19.45 tot 20.45 uur.
Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018 vindt de 35ste editie van de Marathon Eindhoven plaats. 
Vorig jaar stond een recordaantal van ruim 24.000 deelnemers aan de start van het grootste eendaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Alle lopers worden altijd enthousiast aangemoedigd door de 200.000 toeschouwers langs de verschillende parcoursen. 
We wijzen iedereen op de beperkte bereikbaarheid van HC Eindhoven, met name op zondag 14 oktober, gedurende de halve en hele marathon. 
De parkeerplaats en velden van HC Eindhoven blijven, vanuit de noordkant van Eindhoven, gewoon bereikbaar via de "Fransebaan" in de woonwijk "Achtse Barrier". In de bijlage vinden jullie de parcourskaartjes van de halve en de hele Marathon van Eindhoven 2018. 
Gemeente Eindhoven heeft een live routeplanner ontwikkeld die de actuele afsluitingen van een evenement weergeeft. Net als vorig jaar zijn alle afzettingen en oversteekpunten van de verschillende parcoursen, gekoppeld aan de exacte tijden, verwerkt. 
Klik hier voor de routeplanner(http://live.andes.nl/eindhoven#route). Let op: zorg dat je de juiste datum (13 of 14 oktober) instelt via 'Route opties'. In het kort, ziet de dag er als volgt uit 
08.00 - 14.00 uur: Afhalen startnummers (Beursgebouw Eindhoven) 
09.45 uur: Start City Run 5 km (Geldropseweg) 
10.00 uur: Start Marathon Eindhoven, incl. Business Estafette Marathon (Mathildelaan) 
11.00 uur: Start Mini Marathon 1 Mijl (18 Septemberplein) 
13.30 uur: Start Halve Marathon - wave 1 ABC, incl. Business Halve Marathon (Montgomerylaan) 
13.45 uur: Start Halve Marathon - wave 2 DEF, incl. Business Halve Marathon (Montgomerylaan) 
14.00 uur: Start Halve Marathon - wave 3 GH , incl. Business Halve Marathon (Montgomerylaan) 
17.00 uur: Sluiting finish (Vestdijk) 
#onzetrots
Donderdag 11 oktober: Nationale Coming Out Dag 
Om aandacht te vragen voor inclusiviteit en acceptatie in de hockeysport, vraagt de KNHB alle aanvoerders van de standaardteams in het weekend van 13 en 14 oktober de aanvoerdersband in de kleuren van de regenboog te dragen. Hiermee ondersteunt de KNHB de initiatieven in het kader van de jaarlijkse Nationale Coming Out Dag die donderdag 11 oktober plaatsvindt. Een dag waarop de LHBT-gemeenschap wordt gestimuleerd om openlijk over seksuele geaardheid te praten. 
Vorig jaar hebben de aanvoerders van alle Hoofdklasse verenigingen deze regenboogaanvoerdersband gedragen. Dit was zo’n succes dat de KNHB dit jaar de oproep doet om de aanvoerders van de Dames 1 en Heren 1 teams van alle verenigingen in de regenboogkleuren te spelen. Zo steunen we gezamenlijk alle hockeyers, scheidsrechters, supporters, vrijwilligers en anderen binnen de sport die worstelen met hun identiteit. Bovendien maken we zo duidelijk dat diversiteit bespreekbaar moet zijn. 
De regenboogbanden drukken de kern van sport voor iedereen uit: alle verschillen zijn welkom zodat iedereen zich thuis voelt en daardoor met plezier sport. Hockey wordt leuker en sterker als we iedereen insluiten, ongeacht leeftijd, afkomst, seksuele voorkeur of geslacht. Kortom, hockey voor iedereen. 
Inclusiviteit en homoacceptatie staat al jaren hoog op de agenda bij de KNHB. Hier zijn diverse zichtbare acties uit voortgevloeid. Zo is de KNHB partner van de Alliantie Gelijke Spelen en voer de KNHB in 2017 mee met een eigen boot tijdens de Gay Pride in Amsterdam. De bond heeft de campagne: "Hockey voor iedereen” gelanceerd waarbij verenigingen gebruik kunnen maken van een toolkit met promotiematerialen en praktische informatie. Ook worden verschillende themabijeenkomsten en workshops georganiseerd. Meer informatie vind je op www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/alles-over-de-campagne-hockey-voor-iedereen 
Aanvoerders HC Eindhoven Dames 1 en Heren 1 spelen 14 oktober met deze speciale regenboog-aanvoerdersband 
Door hier aan mee te doen laat HC Eindhoven ook sport-breed zien dat hockey voor iedereen is! 
#AllTogetherChallenge