HC Eindhoven (official)

HC Eindhoven (official) Follow

http://www.hceindhoven.nl/

507 Followers  182 Follow

Share Share Share

Laatste kans om in te schrijven voor familietoernooi op 30 juni a.s.!! Het is nog t/m zondag a.s. (17 juni) mogelijk om in te schrijven voor het familietoernooi. Dit kan online via het onderstaande inschrijfformulier. 
http://payform.online/form/hce_toernooi 
Kun je niet meedoen aan het familietoernooi? Geen probleem! Je kan je t/m zondag 24 juni ook nog inschrijven voor alleen het eten! Een belangrijk ding op die dag, want na het eten zal het eeuwjaar net zo feestelijk worden afgesloten als dat het geopend is aan het begin van het seizoen. 
Daarbij zal wederom de band 3ofus & 3ofus+ aanwezig zijn en natuurlijk onze enige echte DJ Tiago Marques!! Dus schrijf je snel in voor het eten via: 
http://payform.online/form/hce_eten 
Schrijf je in en zet 'm in je agenda, want dit feestje wil niemand missen!!!
Teamindeling 2018-2019 
De technische commissies zijn momenteel druk met de teamindelingen voor het volgend seizoen. Selecties zijn geweest en zullen er ook de komende week nog zijn. 
Uiteraard begrijpen we dat iedereen heel nieuwsgierig is maar ook de niet selectieteams zijn afhankelijk van de uitkomst van de 1e en 2e lijnteams. 
Wij verwachten duidelijkheid te kunnen geven op 1 juli. Hoe we dit bekend maken wordt nog nader besproken en zodra bekend gecommuniceerd. 
Mochten er nog vragen zijn, stel ze aan de lijncoördinatie.
Met hetzelfde gemak gooi je het in de afvalbak... Het is prachtig lenteweer en we verblijven met zijn allen weer meer buiten. Héérlijk, we worden immers allemaal blijer van de zon op onze bol. 
Er zit in de praktijk helaas een mega-nadeel aan: de ongelooflijke hoeveelheid afval die we met zijn allen achterlaten op en rond onze velden. 
Op de foto zie je de resultaten van een rondje rond veld 1 deze ochtend. 
Zowel buiten op de terreinen als binnen in het clubhuis dient het afval in de vuilnisbakken gedeponeerd te worden. 
We vragen iedereen zich aan deze simpele regel te houden en onze velden schoon achter te laten. Zo wil je ze immers zelf toch ook aantreffen? 
Hoe meer mensen zien dat jij jouw eigen afval netjes weggooit, hoe meer mensen geïnspireerd zullen raken om dat óók te doen
Familietoernooi + groots eindfeest 
Jaja, het familietoernooi komt er weer aan!! Dit jaar wordt het gecombineerd met de feestelijke afsluiting van het eeuwjaar. 
Net zoals bij het fantastische openingsfeest van het eeuwjaar zal de muziek 's avonds verzorgd worden door 3ofus & 3ofus+. Dit zal gecombineerd worden met de welbekende DJ Tiago Marques!!! Dat wordt dus weer een echte knaller! 
Dit alles gebeurt op 30 juni a.s. Hier wil je natuurlijk bij zijn, dus lees de informatie over het inschrijven goed en schrijf je snel in!! Inschrijven voor het familietoernooi inclusief lunch en avondeten kan via: 
http://payform.online/form/hce_toernooi 
Dit doe je per team, dus zorg dat je het aantal teamleden weet. Betalen gebeurt vervolgens via iDeal voor het hele team tegelijk. 
Wees er snel bij, want vol=vol!! Het is ook mogelijk om alleen voor het eten in te schrijven, dat kan via: 
http://payform.online/form/hce_eten 
Hierbij is het ook mogelijk om voor meerdere personen tegelijk op te geven, betaling via iDeal. Vergeet niet eventuele allergieën op te geven
Donderdagavondcompetitie. 
Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe/extra speelsters voor ons donderdagavond dames team. 
Wil jij (blijven) hockeyen, maar past elk weekend een wedstrijd spelen niet in je agenda? 
Geef je dan nu op voor de avondcompetitie bij HC Eindhoven. Mocht je interesse hebben dan kun je mailen naar: senioren@hceindhoven.nl 
Renée Ritzer, 
Senioren Commissie
Meisjes C3 (de crazy diamonds) 
Meisjes C3 is na de uitoverwinning bij Nuenen MC1 kampioen geworden! 
Meisjes C3 werd in de najaarscompetitie ook al kampioen waarna in het voorjaar werd gestart in de 2de klasse. 
Een pittige poule met goede tegenstanders. Hier werd met spanning naar uit gekeken. 
Er werd door de coaches een simpele tactiek bedacht voor de crazy diamonds:
1.kom uit de rug van de tegenstander en ga als diamant shinen (vrijlopen)! Want in de schaduw is het altijd donker (kun je niet scoren). 2.koester de samenstelling van de individuele diamanten (de speler) als een kostbaar sieraad (het team). 3.zet iedere week de extra stap (tackleback) om op het eind van de wedstrijd het kostbare sieraad (de winst) te verkrijgen 
Het team vliegt na dit prachtige seizoen uit elkaar naar de B, C, top en breedte maar hopelijk blijven de diamanten shinen! 
Geschreven namens het trotse begeleidingsteam
Het is weer zover, de voorjaarscompetitie loopt op zijn einde. Dat is natuurlijk erg jammer, maar het betekent ook dat het weer tijd is voor de senioren BBQ! Deze zal plaatsvinden op 17 juni 2018. Door het succes van de BBQ op de reünie van 12 mei zal deze weer verzorgd worden door ABC barbecue van Adriaans Vlees Specialist. 
Daarnaast zal er een feestavond worden georganiseerd waar maar liefst drie verschillende DJ's zullen komen draaien om iedereen een knallend seizoen-einde te bezorgen! Het feest kent de naam "Strafcorner Festival" en is georganiseerd door de spelers van heren 3. 
De eerste DJ zal draaien vanaf 17:00 en de laatste sluit af om 23:00. De BBQ wordt aangestoken om 17:30. Terwijl iedereen zonder inschrijving welkom is op het feest, zal er voor de BBQ moeten worden ingeschreven, zodat er goed ingekocht kan worden. Inschrijven kan via de onderstaande link en kost 13,50 euro per persoon. Dit bedrag kan meteen via iDeal worden betaald. 
http://payform.online/form/g91e7vdu0new8brhif 
Schrijf je zo snel mogelijk in om zeker te zijn van jouw deelname! Zonder gevulde buik haalt natuurlijk niemand 23:00 ;) N.B.: Heb je allergieën of ben je vegetarisch? Vul dan naast je naam en e-mailadres je bijzondere wensen in bij 'opmerkingen'. Tot zondag de 17e allemaal!
HC Eindhoven heren 1 is een jong en ambitieus team welke momenteel uitkomt in de 2de klasse.

Het team traint op maandag, woensdag en vrijdag van 20:30 tot 22:00 uur. Onze doelstelling is om in de komende jaren gezamenlijk te groeien om de stap naar de 1ste klasse en overgangsklasse te kunnen maken.

Op woensdag 20 juni & vrijdag 22 juni 2018 zijn er open selectie trainingen voor HC Eindhoven heren 1. De trainingen starten om 20:30 uur en eindigen omstreeks 22:00 uur. Een proeftraining meedraaien met de huidige selectie behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan tijdens de reguliere trainingen op woensdag en vrijdag.

Meld je nu aan via e-mail adres: rickvandebunt@hotmail.com

Namens HC Eindhoven heren 1, 
Rick van de Bunt 
Trainer/coach
Hoe wil je vieren dat je KAMPIOEN bent geworden als je een hecht en actief team bent?

Na het winnende doelpunt, de tijd is om, juichend, huilend, gillend, elkaar in de armen vallend, springend. Drijfnat van de champagne, met chocolade medaillons om je nek langs het publiek rennen dat uitzinnig staat mee te zingen. ' We are the Champions' dat uit de luidsprekers op de club schalt terwijl je je misselijk eet aan de prachtige taart die is gebakken door één van de moeders.... MA1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden maar niets van al het bovenstaande voor hen helaas. Ze hadden zaterdagmiddag met 13-0 tegen Goes gewonnen en waren al thuis toen bekend werd dat Oss had verloren, waardoor het kampioenschap voor MA1 100% zeker werd.

Vandaar dat we het nog even op de site laten weten: MA1 is KAMPIOEN!!! Een mooie kroon op het werk van deze groep superspeelsters. Op het veld en ernaast een hecht team, activiteiten tussendoor, altijd en overal lol en vastgelegd op de film door Maartje Jansen (binnenkort in een theater bij u in de buurt :) Bij deze willen ze Tahira en Carolien heeeeeel hartelijke bedanken voor alle goede begeleiding en lol, Silvia voor al het regelen en organiseren. En op naar de volgende twee wedstrijden om ongeslagen kampioen te worden.
Finale helaas verloren. Maar alle lof voor deze dames. Kampioen 1e klasse en finale silvercup. Wat een top seizoen!
MEE MET DE SUPPORTERS BUS?

Wie komt er morgen mee naar Zeist om ons aan te moedigen tijdens de Silvercup Finale tegen de dames uit Oss?🚌🚌 Vertrek 10:30 vanaf de club! 
De 2e bus is bijna vol, nog 20 plaatsen vrij. Meerijden is gratis, aanmoedigen is gewenst😃💜💚 Je kunt je nu aanmelden bij Arjen, 0653548049

VOL is helaas VOL of gaan we de 3e bus regelen😉?
Een treffer in de tweede minuut van het duel tegen Gooische was voor Eindhoven vrijdagavond voldoende om een plek in de finale te bereiken. Dat wordt een Brabants onderonsje: Eindhoven speelt tegen Oss, dat won van Schiedam. De finale is zondag op het terrein van Schaerweijde in Zeist. 
Op Gooische namen twee kampioenen uit de Eerste Klasse het tegen elkaar op vanavond. Al na twee minuten was het raak voor uitploeg Eindhoven, door een goal van Ilse Koch. De toeschouwers kregen echter verder geen goals meer voorgeschoteld. De goal van Koch was doorslaggevend en dat betekent dat Eindhoven in de finale staat zondag. Zo kunnen de Brabanders hun succesvolle seizoen wellicht met nóg een kampioenschap afsluiten. 
ZONDAG 20 MEI 12:30: 
HC EINDHOVEN VS OSS
(op het terrein van Schaerweijde in Zeist) 
#bekerhockey , #HCEindhoven