HC Haarlem

HC Haarlem Follow

Het officiële Instagram-account van Hockeyclub Haarlem.
Volg ook: @hchaarlemh1 & @haarlemdames1

http://www.hchaarlem.nl/

535 Followers  0 Follow

Share Share Share

#Repost @hockeynlopinstagram (@get_repost)
・・・
💥D- en C-jeugd opgelet!💥Op 20 oktober is de Rabo Hockey Fandag en daar kan jij je nu voor opgeven met je team, doen dus! Rabohockeyhelden.nl
Masterclass op Haarlem

Het seizoen is begonnen en dus is het ook weer tijd voor de Masterclass. Zondag 23 september start blok 1. De Masterclass is een serie van 3 toptrainingen. Voor iedereen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. In razend tempo langs oefeningen, spel- en partijvormen. Je leert functionele technieken die je direct toepast bij je eerstvolgende wedstrijd. Je traint in een groep van ca 5-8 spelers per trainer.

Onze aanpak: veel individuele aandacht, uitdagende trainingen en een positieve benadering. Het resultaat: meer spelplezier en zelfvertrouwen.

Heb jij de drive om (nog) beter te worden? Vanaf zondag 23 september gaan we knallen.

Meer informatie en inschrijven: www.personalhockeycoach.nl
Aanstaande zondag is dus het eerste TD'tje van het seizoen! Zorg dat je erbij bent! 😎
Kunnen jullie, net als wij, ook niet wachten tot het seizoen weer begint?! En in welk team speel je volgend jaar? Laat het ons weten in de reacties! 🏑
Het eerste feestje is een feit! Zondag 2 september openen we het seizoen met een heerlijke TD! Van 5 tot 6 HAPPY HOUR! 
Meer info: facebook.com/hchaarlem
Op 14 juli vieren we dat de club 85 jaar bestaat!
•
•
•
Je kan je opgeven via jubileum@hchaarlem.nl onder vermelding van je naam, aantal personen + de namen, naam van het team en in welke categorie jullie willen spelen, BBQ ja/nee + het aantal personen. #jubileum
De beste hockeylanden van de wereld komen 23 juni t/m 1 juli strijden om de Champions Trophy! Kom jij de Oranje Heren & Oranje Dames ook aanmoedigen in Breda? Koop kaarten op hockey.nl #CT2018 #oranjehockey #oranje
Over exact één week combineren we lekker weer, muziek en gezelligheid om voor het laatst dit seizoen een fantastisch TD neer te zetten. Zet jezelf op aanwezig op Facebook en wees erbij, dit mag je namelijk niet missen!
Het allerlaatste TD van het seizoen is alweer in zicht! Zorg dat je erbij bent! #thedansant #hockey
Wat is HC Haarlem zonder haar trainers? Niets! Daarom was er gisteren een trainersuitje om ze extra in het zonnetje te zetten. Eerst is het nieuwe jeugdplan besproken, gevolgd door 2 uur onbeperkt grillen en tot slot een potje discobowlen. Trainers, bedankt!
Bericht van Dames 1:

Nog 6 wedstrijden te gaan tot het einde van ons seizoen.
Op dit moment staan we 12e, wat betekent: nacompetitie. 
Dit willen wij natuurlijk absoluut niet en zijn gebrand om van deze positie af te komen. Wij doen er zelf alles aan om van deze positie af te komen maar we kunnen jullie steun ook heel erg gebruiken!
Komende zondag spelen we thuis om 12:30, de weersvoorspelling is goed dus we zien jullie heel graag langs de lijn, ons helpend naar de eerste overwinning!

Tot zondag!

Liefs,
Dames 1
Onze eigen Maxime heeft er al zin in! En wij kunnen ook niet wachten! Tot morgen! 😎
•
•
•
#Repost @mevr.barends (@get_repost)
・・・
MORGENNNN 🍻🍻🍻🍻🍻 #DJ #ZANGER #FEESTJE #BEERPONG #16U @hchaarlem