hikamayra

hikamayra Follow

1,037 Followers  2,307 Follow

Share Share Share

Salam Syawal 1440H.

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin.. ♥️ #teamrayamembakut
#teamrayatamparuli
seminggu lagi kan? sabar ko mai.. hahahaa
Officially Highlightless. 
OT5 completely on hiatus right now. 💙❤️💛💚💜
YoonYongYangLeeSon please take care yourself..we'll see each other again.1 year+++ doesnt matter to me as long as you guys comeback sound n safely..to us and we will walk on the flowery path again.

See you in 2021/2022 우리 하이라이트 오빠들.. Be well and stay healthy...
Ramadan Kareem 1440H.

Hopefully we get a chance to fasting this year until it is finished..and may we celebrate it in faith, with full of love and doing lots of  amal ibadah too.. ❤️🙏
121/365
❤️
♥
💜
Mencekik sampai puas hati 🍴
Playing tourist for a day in Singapore.❤️ Tapi spent most of the time di USS. Nak round pusing bandar, petang hujan lebat pula..sebab balik Johor hari yg sama. Batak kaki wehh seawal lepas  Subuh dah bergerak keluar dari JB-CIQ-Woodlands-Sentosa. Menunggu turn di imigresen nak ke negara seberang tu jgn cakap arh. Nasib nda tidur ja di lantai.. dekat 2 jam berdiri tunggu nak lepas cop passport. 🤣

Dengan turun naik, keluar masuk MRT. Resultnya berjaya pecah rekod melangkah sebanyak 20,000++ steps.. hoyeaahh.. 👏
Ada ni hah..bawa diri sat.. dah okey sikit hati yg koyak tu 😂

So JB, whats good here? Dah ngidam kacang pool, nasi ambeng, mee rebus, mee udang segala macam 😋