Krisztina

Krisztina Follow

Gasztronómia, szépségápolás, könyvek, momlife.
Contact: krisztinakonyhaja@gmail.com

808 Followers  186 Follow

Share Share Share

Zucchini and chocolate cake with ice cream. It is perfect after the lunch. Cukkinis csokis süti, vanília fagyival. Ebéd után tökéletes.
Ma gyurmáztunk, ami egy alig 2 évessel nem is olyan egyszerű, mint kiderült... Viszont büszke vagyok magamra, mert megtaláltam a tökéletes felületet a gyurmázáshoz🤭😁 Történetesen az etetőszék tálcájára ráhúztam egy kukászsákot. Két legyet egy csapásra: nem rohangál a gyurmával, nem lesz piszkos felület. Csak szólok, hogy a földre sem árt leteríteni valamit, mert repült az anyag rendesen. Tudom, tudom, ezzel még nem leszek az év kreatív mamija, de hátha valakinek, aki szintén ilyen kicsivel kezd gyurmázni segít egy kicsit.
Kezezket fel, aki szeret gyurmázni a gyerkőcökkel!(
Nem is jöhetett volna jobbkor ez a tesztelési lehetőség, mint a bilire szoktatás időszakában. Könnyű, higiénikus használat a legkisebbeknek is. Nem mondom, hogy a szülői lét legkönnyebb időszaka ez, de a nedves, wc-ben lehúzható toilettpapír sokat tud segíteni a helyzeten.
Imádom ezt a képet, annyira meghitt. Néha mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás, ami a vízparton még kellemesebb élmény, ráadásul a kacsacsalád is nagyon aranyosan vonult.
Mostanában igyekszem nagyon odafigyelni az egészséges életmód, az étkezésre. Szerencsére a krémsajtokat sem kell kihagyni egy-egy szendvics elkészítése során, köszönhetően a természetes összetevőknek.
Igazi hercegnőként
Pinkben
Sok évvel ezelőtt is a fürdőszoba volt a családi mókák helyszíne, az esti fürdetések feledhetetlenek.🤭 #ravakszületésnap #20évesvagyok #fürdőszoba #familyfun
Imádjuk a tavaszt és a csoodás virágokat.
Sportos nap♥️
Napsütés, virágok, csepp kezek.
Mostanában nagyon soszor készítek holland almatortát. Könnyű elkészíteni mutatós és nagyon fiiiinooom! A teteje pedig a rumos baracklekvártól ilyen gyönyörű fényes.  It is so delicious and easy to prep.