Hockey Heeze

Hockey Heeze Follow

Opgericht in 1975

http://hockeyheeze.nl/

342 Followers  142 Follow

Share Share Share

Dames 1 organiseert!! Na hun eigen match tegen D1 Maastricht vullen zij de glazen met sangria of Spaanse biertjes! Ola ola!! 💃🏼🍻🍷☀️
Gezocht; 
TRAINER/COACH D 1

Hockey Heeze is m.i.v. komend seizoen 2019-2020 op zoek naar een enthousiaste en gedreven trainer/coach voor Dames 1. Momenteel spelen zij onderin de 2e klasse, met de ambitie te handhaven in de 2e klasse, om vervolgens naar de top 3 te gaan, met als uiteindelijk doel promotie naar de 1e klasse. 
Het is een jong, hecht en ambitieus team dat nog mooie stappen kan maken. Het team traint 2x per week (woensdag en vrijdag). Ben jij de sterke ambitieuze persoonlijkheid die een HT3 diploma heeft, een positieve leeromgeving creëert, het team weet te inspireren en verder wil ontwikkelen en begeleiden op mentaal, tactisch en technisch vlak? 
Wil jij ons trainersteam versterken en heb je de intentie je voor meerdere jaren aan de club te binden? Dan zoeken wij jou!
Uitbreiding van uren (meisjeslijn) is bespreekbaar voor het nieuwe seizoen. 
Heb je vragen of wil je reageren, stuur dan nu je cv en uitgebreide motivatie naar secretaris@hockeyheeze.nl en wie weet sta je volgend jaar bij ons langs de lijn.
Yes! Terug van weggeweest! Een gezellige vrijdagavond op de club! Wie zijn erbij?? 🙌🏑 #toernooi #iedereenmagmeedoen #ookjevrienden #envriendinnen #gezelligheid
Er zijn geen trainingen in de meivakantie
De eerste trainingen starten weer op maandag 6 mei 2019.
#doejijmee #balkirun #jp #balkestein #13april #hartstichting
Hopelijk blijft het zonnetje schijnen!! #POPCORNSUNDAY 🍿
Hospitalitydag door meiden van C1
Om het seizoen knallend te starten!! 🍿🏆🙌 Wie zijn erbij? #popcornsunday #cheering #champions
Meisjes C3 is kampioen geworden met zaal hockey. Heel overtuigend en geen wedstrijd verloren. Proficiat meiden!
JB1 zaalkampioen! Bekijk de filmpjes.