Houthandel R. de Jong

Houthandel R. de Jong Follow

http://www.dejong-houtmaterialen.nl/

114 Followers  286 Follow

Share Share Share

Werkbezoek bij onze zuiderburen, onze duurzame houtpellets zijn weer goedgekeurd en onderweg naar Friesland!👍🌱#duurzaamstoken #werkbezoek #houthandeldejong #ecopower #belgie #friesland
Eerst maar een bakje☕️😉 #financiëlebedrijfsadministratie #allesmooioporde #boekhouding #heerlijkmetditweer 🍁☔️#houthandeldejong
Wegens groot succes en toenemende drukte met onze Ecopower houtpellets graag 14 werkdagen (buiten de feestdagen om) voor de gewenste afhaal/bezorgdatum doorgeven aan: info@dejong-houtmaterialen.nl

Alvast bedankt!
Team Houthandel R de Jong
Lunch!😂😂 Bedrijven bevoorraden #ecopower #houtpellets #duurzaamstoken #kwaliteit #houthandeldejong
Beste mensen, wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen...LET OP welke houtpellets u koopt...❗️❗️👇🏻 ENplus A1 kwaliteitslabel voor duurzame houtpellets.
BE005 is de code van Ecopower als pelletproducent.
Wilt u dat uw pelletkachel  of -ketel optimaal rendeert, lang meegaat en weinig onderhoudt nodig heeft? Wilt u ecologisch verantwoord stoken?

Kies dan altijd voor duurzaam geproduceerde pellets op basis van lokale grondstoffen die bovendien ENplus of DIN-gecertificeerd zijn. Het ENplus A1-label garandeert de kwaliteit van de grondstof, de productieketen en het eindproduct op basis van periodieke, onafhankelijke labo-analyses.

Koop nooit geïmporteerde producten uit Canada, Rusland of andere verre landen, het transport van grondstoffen en pellets is erg belastend voor het milieu. Ook sneuvelen er in landen met minder controle op duurzaam bosbeheer vaak oerbossen of ander waardevol bosgebied. Think global, buy local.

Bij de productie van onze houtpellets hanteert Ecopower de hoogste kwaliteitsnormen voor mens, kachel en milieu. We voldoen dan ook aan de ISO-normen en hebben het internationale ENplus A1-kwaliteitslabel als producent (certificaat ENplus A1 BE 005) en als handelaar (certificaat ENplus BE307). www.dejong-houtmaterialen.nl (Dealer/handelaar van Ecopower)
Super gezellig en druk weekend gehad 👍 #ynenutpoppenwier #houthandeldejong #tijdvoorduurzaam 🌱
Bevoorraden winkels!👍😀#houtpellets #briketten #duurzaamstoken #houthandeldejong #ecopower #ontour #lovemyjob
Uniek sieraad om uw pols. Super origineel en duurzaam kado! Of wil je ook een stoere, trendy houten zonnebril? Met de grote plastic soep die inmiddels in de zee is waar te nemen is de houten zonnebril een mooi alternatief voor de plastic zonnebril. Ook voor duurzaam stoken staan wij voor u klaar bij Yn en Ût Poppenwier!

Oant dan!!👋
www.dejong-houtmaterialen.nl #duurzaam #eco #betaalbaar #sinterklaas #kerst #leukecadeautjes #duurzamehoutproducten
Vandaag zijn wij aanwezig bij On Stage in Sneek. Een feestelijk opgezet beroepenfeest voor VMBO leerlingen die zich oriënteren op hun toekomst. Over een paar weken verwelkomen we geïnteresseerde leerlingen op onze locatie voor een werkbezoek.
#onstage #houthandeldejong #sneek #allesmagjewordenbehalveongelukkig
Nieuwe voorraad!😀#houtpellets #houtbriketten #ecopower #duurzaamstoken #houthandeldejong #kwaliteitwintaltijd 🌱🔥🌍
No lazy sunday today!😜 #houthandeldejong #douglas #onmyway #delivery
Mag ik jullie even voorstellen?......🌱🌱 ONS PRODUCT VAN DE TOEKOMST!!! SCHOON, VEILIG EN SPAARZAAM STOKEN❗️ DE STROOMLOZE PELLETKACHEL🌏✅ (binnenkort demodag, datum volgt)
www.dejong-houtmaterialen.nl