Huda Halid Malaysian Blogger

Huda Halid Malaysian Blogger Follow

Writer | Blogger | Traveller ||
Lifestyle | Hotel Review | Product Review | Event Review | Food Review|
For collaboration ceritahuda101@gmail.com

http://www.ceritahuda.com/

2,082 Followers  5,045 Follow

Share Share Share

Alhamdulillah. 
All praises to Allah.
I'm so grateful for amazing day at Perhentian Island. 
First experience and adventure that makes me craving for more.... ..
.
Everything is perfect. 
Include this one 👉 Chicken Chop for dinner at Arwana Perhentian , so delicious. Gonna miss this moment ❤. .
Will update about my travelog here soon....
.
#FamilyGetaway👨‍👩‍👦‍👦
#PerhentianIsland🏝
#July2018
#CeritaHudaDotCom
#KBBA9
Good morning 
With ❤
From Perhentian Island🏝
“Unlimited opportunities awaits the person who dare to seek.”
.
.
Gambar hiasan. Adik Hakim di Legoland, April 2018
Malam-malam ni tekak terasa nak makan ice cream spesial. Teringat kat Mcflurry Durian D24 McDonalds.
 Must TRY 👍
Rasa isi Durian D24 sebenar dalam McFlurry ni tau!  Good news tuk korang yang suka makan durian macam huda! Baca ni , Durian Runtuh kat McDonalds tak lama lagi 👉▶ Event 'All-You-Can-Eat D24 Durian McFlurry'
 Semua restoran McDonald’s seluruh negara. 📅 17 Julai 2018 
Sesi 1- 3.00pm-4.00pm, 
Sesi 2- 5.00pm-6.00pm
➡ Hanya RM🔟 sorang (dewasa dan kanak-kanak berumur 4-12 tahun), percuma untuk yang berumur 3 tahun ke bawah.

Best yer!! bayar RM10 jerr sorang pastu makan laaa sebanyak mana yang mampu! .
Sebelum pergi baca terma dan syarat di sini dulu👇
🍧 terhad kepada 20 orang yang terawal saja tuk setiap sesi.
Masa pendaftaran: 30 minit sebelum setiap sesi bermula.
So, sapa cepat dia dapat! ✅ Save the date yer 
Rujuk info lanjut di @mcdonaldsmalaysia
.
 #DurianMcFlurry #mcdonaldsmalaysia #foodie #D24 #DurianLover #Foodblogger #CeritaHudaDotCom  #KBBA9
BENGKEL SAHAM INTENSIF
Di sini selama 2 hari.
Ilmu dah ada , inshaAllah lepas ni boleh trading di bursa saham dengan lebih confident 😎
.
.
#BSI
#KL2018
#Trader
#Investor
#CeritaHudaDotCom 
#KBBA9
My sunday morning..
.
.
Miss my heroes at home. 
Incomplete without them 👨‍👦‍👦
Jauh perjalanan..luas permandangan. 😎
The happiness of your life depends upon the quality of your thoughts
.
.
I'm happy when thinking about u ❤
.
#happyfriday
#morninginspiration 
#CeritaHudaDotCom 
#KBBA9
We keep moving forward, opening new doors, and doing new things, because we’re curious and curiosity keeps leading us down new paths.
.
.
.
#CeritaHudaDotCom 
#MommyBlogger
#Discover
#Explore
#TheArifs
#Beach
#IslandAdventureAwaits
#KBBA9
Alhamdulillah, done baca buku biografi sepasang suami isteri hebat di Malaysia ni...
Nak tahu siapa? 
Meh baca review buku ini di blog huda
>> http://www.ceritahuda.com/2018/07/odyssey-dari-lembah-ke-puncak-kisah.html<<
.
. 
#BookReviewByCeritaHuda
#Odyssey
#DariLembahKePuncak
#CeritaHudaDotCom
#BloggerMY
#KBBA9
Choose wisely. I choose to be with you ❤
.
.
#morninginspiration 
#CeritaHudaDotCom 
#KBBA9
Santapan minda sebelum tidur. 
Baca buku Odyssey - Dari Lembah ke Puncak.
.
.
InshaAllah esok huda dah khatam baca buku ni, huda kongsi review yer. Orang kata buku ni best penuh dengan kisah inspirasi dan motivasi. 
Jom naikkan motivasi sebelum tidur supaya esok kita lebih semangat untuk mulakan hari.
.
.
#BukuReviewByCeritaHuda
#CeritaHudaDotCom 
#LifestyleBlogger 
#BloggerMY 
#KBBA9