Huda Halid Malaysian Blogger

Huda Halid Malaysian Blogger Follow

Writer | Blogger | Traveller
#TripAdvisor
#KBBA9
#AABC
#AltheaAngel
#CeritaHudaDotCom
#BloggerMY
For collaboration email to : ceritahuda101@gmail.com

http://www.ceritahuda.com/

2,911 Followers  7,499 Follow

Share Share Share

Eh apa huda buat tu kat tudung kak @tatimansur010602 ??
.
nak tahu kisah sebalik babak ni, jemput baca perkongsian terbaru huda di blog ceritahuda.com
.
Kredit gambar @mamaleesyamiro 
#bengkelvideografikbba9
#bengkelvideografi
#kunang2pictures
#maticmy
#kbba9 
#ceritahudadotcom
Pagi ni huda breakfast KUIH KAPIT MAK INANG

Terima kasih kak Tati Mansur bagi kami rasa sebalang kuih kapit ni.  Rangup dan cukup rasa. Pagi ni dah habis dah..rasanya kena repeat beli berbalang-balang ni..
.
KUIH KAPIT MAK INANG: 016-774 3603
.
Video Ihsan Cikgu Bengkel Videografi Kbba9: Kunang Kunang Pictures
.
.
#kuihkapitmakinang #bengkelvideografikelabbloggerbenashaari
#bengkelvideografi
#kunang2pictures
#maticmy #kelabbloggerbenashaari #kbba9
Hasil redeem points New Year Gifts dari Althea
.
Alhamdulillah, murah rezeki..
Rezeki lagi berkat jika kita berkongsi.
.
Kali ini huda kongsikan rezeki #AltheaAngels dengan adik-adik. .
.
#AltheaKorea
#AltheaAngels
#KoreanBeauty
#FromSeoul
#CeritaHudaDotCom
#KBBA9
VR Cinema
.
Baca cerita penuh tentang aktiviti menarik - VR & AR Interactive Park di ceritahuda.com

#VRARInteractivePark
#TheShoreShoppingGallery
#VisitMelaka2019
#CeritaHudaDotCom
#TravelBlogger
#KBBA9
Dinosaur AR .
Baca cerita penuh tentang aktiviti menarik - VR & AR Interactive Park di ceritahuda.com

#VRARInteractivePark
#TheShoreShoppingGallery
#VisitMelaka2019
#CeritaHudaDotCom
#TravelBlogger
#KBBA9
I'm Angel.
.
Baca cerita penuh tentang aktiviti menarik - VR & AR Interactive Park di ceritahuda.com

#VRARInteractivePark
#TheShoreShoppingGallery
#VisitMelaka2019
#CeritaHudaDotCom
#TravelBlogger
#KBBA9
Minggu lepas The Arifs jalan-jalan Melaka dan singgah ke The Shore Oceanarium. .
Nak tahu best ke tak tempat ni, jemput singgah ke ceritahuda.com
dan baca perkongsian pengalaman kami sepanjang berada di The Shore Oceanarium.
.
#TheShoreOceanarium
#VisitMelaka2019
#CeritaHudaDotCom
#TravelBlogger
#KBBA9
Virtual Shark Cage. .
Terkejut la jugak tiba-tiba shark datang depan muka..rasa dekat jer, macam real jer..
.
Nak tahu best ke tak The Shore Oceanarium Melaka, jemput singgah ke ceritahuda.com
dan baca perkongsian pengalaman kami sepanjang berada di The Shore Oceanarium.
.
#TheShoreOceanarium
#VisitMelaka2019
#CeritaHudaDotCom
#TravelBlogger
#KBBA9
Minggu lepas The Arifs jalan-jalan Melaka dan singgah ke The Shore Oceanarium. .
Nak tahu best ke tak tempat ni, jemput singgah ke ceritahuda.com
dan baca perkongsian pengalaman kami sepanjang berada di The Shore Oceanarium.
.
#TheShoreOceanarium
#VisitMelaka2019
#CeritaHudaDotCom
#TravelBlogger
#KBBA9
“Happiness is not the absence of problems; it's the ability to deal with them.” .
.
So be happy. Today. Everyday.
.
#morningmotivation 
#ceritahudadotcom 
#KBBA9
Terjebak juga dengan challenge 10 years ni lepas tengok semua up gambar throwback dan terkini. 
ini 10 years challenge kami! 
10 years together. 
Gambar 2009 - Muka penat lepas hiking
Gambar 2019 - Muka excited jalan2 kota A Famosa. .
.
#10yearschallenge
#HudAfiz
#CeritaHudaDotCom
#KBBA9
Pagi ni nampak iklan kelas swimming untuk kanak2. 
Arif Haikal memang wishlist dia nak pandai berenang umur 7 tahun ni...
.
Kira rezeki Arif ni, kelas swimming pun dekat sangat dengan rumah. Terus contact no kat iklan tu, dan daftar nama Arif. .
Mama pula excited nak tengok Arif pergi kelas swimming weekend nanti 😍
.
#SwimmingClassForKids
#WishlistArifHaikal
#CeritaHudaDotCom
#ParentingBlogger
#KBBA9