Husniey Husain

Husniey Husain Follow

🌸 Travel | Lifestyle | Food Blogger
🌞 I'm sharing my own travelog ✈ Lifestyle, Food.
📌 Visit my blog | Latest Entry Here 👇

http://www.husnieyhusain.com/2019/04/rutin-setiap-hari-menggunakan-aloe-ac-bubble-cleanser-dan-moisturiser-best-skincare-from-Korea-.html

1,591 Followers  936 Follow

Share Share Share

Aneka Menu Makanan Yang Best di Kembara Ramadan at @thegrandrenaikotabharu. Alhamdulillahh semua sedap belaka. Dari main course - dessert. Minuman yang ada pun unik serta melegakan tekak.. Lauk pauk meriah..
.
. 
Kerabu dia lagi laaa.. Ni kan Kelate, menu kerabu memang wajib ada.. Paling suka kerabu kaki ayam. First time cuba. Sedap pulak! 😍
.
.
.

#bloggermalaysia
#travelblogger
#kotabharu
#kelantan
#foodreview
#bufetramadankelantan
Berpanas, berhujan baru tumbuh bunga.. Begitulah hidup ini.. Nak rasa manis dan indah kena lalui banyak fasa.. Bukan senang nak senang kan? .
. 
Keep strong myself and also to all people who have been through hard time 💪♥️
. .
.

#Seoul #Busan #southkorea #beautifulview #spring2019 #travelblogger
Starting today I need to forget what's gone. Appreciate what still remains and look forward to what's coming next.
.
. 
Can't move on with view @ Gamcheon Culture Village, Busan. Swipe left to see more pics. Bright day with colourful building and cherry blossom
🌸❤️ .
.

#bloggermalaysia
#travelblogger
#photography
#travel
#backpackerstory
#husnieyizzattravel
Permandangan dari 38,000 kaki.
Indah walaupun pelbagai rasa yang bercampur. Gerun, kagum. SubhanaAllah 😍

Indahnya!

#bloggermalaysia
#travelblogger
#lifestyleblogger
#foodblogger
#wonderfulview
Bercuti di Korea memang best sejuk jer suhu kat sana tapi awas kulit kita berhadapan dengan masalah kulit kering jika tak apply moisturiser dan jaga rutin
.
.
So nasib baiklah memang pakai Aloe AC Bubble Cleanser sebagai pencuci muka dan moisturiser best dari @hansaegeenature ni. Kulit jadi lembap, bagi krim pelembap Aqua ini husniey pakai setiap kali nak keluar jalan² dan malam sebelum tidur. Memang best kesannya. Keduanya ini dah jadi product kegemaran husniey, tu yang tak lupa bawa sehingga ke Korea ♥️😍 .
. 🍁Brand: Hansaegee Nature
🍁Website: www.hansaegee.com/shop .
.

#bloggermalaysia
#lifestyleblogger
#aquawhiteningcream
#aloeacbubblecleanser
#hansaegeenature
#MadeInKorea
Menghayati musim bunga dengan YEOBOO ❤️❤️ dekat sekitar kawasan Jinhae, South Korea. Nak ke sini agak jauh ye. Banyak transport nak kena naik.. Di Jinhae memang meriah bunga setahun sekali akan ada festival cherry blossom dekat Jinhae, ada banyak tempat lawa boleh bergambar kat sini..🌸🌷🌼 Sampai je kat Jinhae baru ada free shuttle untuk tourist yang datang. Alhamdulillahh everything smooth masa nak ke sini.. Stay area Busan lebih dekat kalau nak ke sini.. Kalau stay di Seoul agak jauh yer 😊

#bloggermalaysia
#travelblogger
#jinhae
#cherryblossomfestival
#spring2019
📍Haeundae Beach, Busan, South Korea
Penyelamat bagi husniey ketika mengembara di bumi kimchi ni. Alhamdulillahh pergi celah mana pun, masuk bawah tanah berlapis lapis pun masih boleh connect internet. Masa bimbang kot tersalah direction saat yang paling getir.. Hehee tapi bila dengan adanya @travelrecommends rasa bimbang takut tersalah jalan tu hilanggg. Heheehe.. Boleh sambung up to 5 devices (smartphone). Line lajuuu gila. Unlimited data kot 😍😍 #bloggermalaysia
#travelblogger
#lifestyleblogger
#southkorea
#travelwithwifi
#travelrecommends
Tourist be like.. 📍Jinhae
Hidup tak selalu jadi seperti apa yang kita inginkan. Kita cuma hamba. Kalau semua yang kita nak kita dapat, kita takkan belajar apa-apa... Morning everyone. Happy weekend! 😍
Keep walking through the storm, your rainbow is waiting on the other side. .
. 📍Gamcheon, Busan
Hello Busan. Nampak tak view kat belakang kami tuu.. Yess spring is here! 😍🌸 #bloggermalaysia
#travelblogger
#lifestyleblogger
#foodblogger
#husnieyizzattravel
#nature