^ nieta ^

^ nieta ^ Follow

youtube : i am nieta
Travel blogger : #travelwithnieta
๐Ÿ“๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฟ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฆ ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ next ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต

https://puterikiut.blogspot.com/

1,745 Followers  1,828 Follow

Share Share Share

full video di youtube channel : i am nieta .
.
.
#travelwithnieta #nietaindia
merenung jauh #shikararide #travelwithnieta #nietaindia #boathouse #dallake #kashmir
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท#travelwithnieta #nietaindia
Daripada Kashmir nak ke Delhi kami ambil flight Air India.. masa ni flight delay 2 jam adoi letih menunggu di airport, habis tergendala program di Delhi, kita hanya merancang.. kami redha.. by the way flight kami kosong.. boleh duduk sorang 1 row.. makanan Air India, hemmm saya tak hbs.. mungkin tak kena dgn tekak.. tp kawan2 lain ok je.. depa kata sedap #travelwithnieta #nietaindia
kalau saya travel biasanya berat badan akan drop gila2..bukan sbb makan x sedap .. tapi sbb the excitement of travel tu buat saya x makan.. makan sikit saja utk menghilangkan lapar.. nak bawak bekalan drp Malaysia baik lupakan.. confirm tak hbs buat berat bag je.. tgk la tu tgh hujan pun boleh bergambar.. dah alang2 sampai kan.. conclusionnya nak kurus kena travel ๐Ÿ˜ #travelwithnieta #nietaindia
#ootdnieta #travelwithnieta #nietaindia
#travelwithnieta #nietaindia
22 tahun membina Taj Mahal ni ...daripada 22,000 tenaga kerja... MashaAllah.. #thesevenwondersoftheworld #tajmahal #nietaindia #travelwithnieta
Masjid di dalam Taj Mahal.. di sini kena tanggal kasut di luar.. x ada tempat specific utk simpan kasut tp selamat je inshaAllah.. #travelwithnieta #nietaindia
InshaAllah jika ada rezeki akan je sini lagi kali ni nak bermalam di sini.. superb view... keluar bilik boleh berkuda panjat bukit bukau tu...
๐Ÿด๐Ÿด๐Ÿด #travelwithnieta #nietaindia
berada di bumi yg indah ni terus terlupa tentang pergolakan yg berlaku dengan pihak sempadan...seriously terlupa... kalau tidak nak la jugak bertanya kisah sebenar... yang pasti aman je ... kalau tak masakan kami boleh enjoy bergelak ketawa di Kashmir.... jgn percayakan media 100% #nietaindia #travelwithnieta