Isak Engqvist

Isak Engqvist Follow

Sakkunnig för Fredrick Federley (C). Smålänning som försöker passa in i Bryssel. Men framförallt en fillur som är nyfiken på livet!

http://isakengqvist.se/

471 Followers  517 Follow

Share Share Share

En dag i Dalarna :)
Från en bro i Dalarna :)
Viktigt val i dag! Glöm inte att rösta - och rösta för ett Sverige som vill framåt! Och vill du ta dig en pratstund hittar ni mig på Stockholms Central fram till kl 12! :)
I morgon är det val i Sverige och mycket står på spel. Det handlar om vilket Sverige vi vill se i framtiden ifall vi tror att vårt land blir bättre ifall vi samarbetar med andra eller ifall vi tror att saker och ting blir bättre om vi sluter oss. För mig är valet (kanske föga förvånande) enkelt. Men min uppmaning är att först och främst gå och rösta och rösta på partier som kan ta ansvar och styra ett land, partier som inte lägger budgetar där det saknas 30 miljarder i finansiering utan som faktiskt funkar på riktigt. Sverige har inte råd med oseriösa politiker som inte klarar av att hantera en budget. I oroligt och stökiga tider behöver Sverige ett stabilt styre för att vi ska kunna ta oss framåt!
Jag kallar den: två fötter, öl och förädlad potatis med nommerigojsig tryffel :)
Regn från och till i en vecka har gjort hagen grön igen :)
Jag kallar den: glassigt jobb vid födelsedagsgris :) #olle29
Kära syster har fått sin Olle och i lördags blev de så äkta makar i hagen nedanför gården. Hade äran att sjunga på ceremonin och leda festen som rostbrödmästare! All kärlek till er ❤️🎉 #kättström2018
A weekend in Stockholm with @centerpartiet and #europride2018 (somewhere in the back you can find me in the picture from the parade) is now coming to an end in Torekov #southofsweden
Nomnomnommerist javisst :) #blankenberge
Back in town :) #bruxelles
#nomnomnom