IICH Groningen

IICH Groningen Follow

IICH Groningen, het meest veelzijdige indoor paardenevenement van het noorden! Het IICH Groningen vindt plaats vanaf 19 december 2018. Ben jij erbij?

http://www.iichgroningen.nl/

1,003 Followers  67 Follow

Share Share Share

Pssst.... Nog maar 259 nachten slapen en dan gaat de 58e editie van IICH Groningen weer van start! 🏆🎉 Van 21 december t/m 11 januari staat de Eurohal in Zuidbroek vollédig in het teken van de paardensport. Naar welk onderdeel kijk jij het meest uit?

#IICHGroningen
De 57e editie van IICH Groningen zit erop! Wij hebben ervan genoten, jullie ook?
Vanavond op het programma ❌ CSI2* SIX BARS 1,50m ❌ Mis het niet!
We’re back! Vanavond vanaf 18.00 staat de finale klasse B t/m ZZ op het programma! Met als HOOFDPRIJS een paardentrailer! Super spannend! Daarnaast staat ook de KNHS Voltige Cup op het programma en een spectaculaire showavond met Friese tuigpaarden! Begin het jaar goed en geniet samen met ons van veelzijdige paardensport!
Indoor Groningen zit erop voor 2018.... Don’t worry in 2019 gaan we nog gezellig door! 🤩 We beginnen het jaar direct goed met een spectaculaire showavond op 2 januari 18.00. Natuurlijk staat hét hoogtepunt van Indoor Groningen nog op het programma: van 3 t/m 5 januari CSI1* en CSI2* Internationaal springen. Spannenddddd! Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2019! 🥂
Een kijkje in ons gezellige strodorp dit jaar! Lekker shoppen bij @paard_en_laars  of @bxm_horses natuurlijk staan er nog veel meer leuke shops! Zin in een patatje, snack of een lekker broodje? Ook dat is mogelijk! Vanavond staat de finale op het programma, spannend!
Morgen staat de finale M & Z/ZZ springen op het programma! Doe jij mee? Kom je iemand supporten óf kom je gezellig kijken? Laat het ons weten via DM, story of hieronder in een comment en wie weet zie je jouw foto terug op onze Instagram!
@diederikvansilfhout wint de Rabobank Stad en Midden Groningen-prijs! 🏆

Met een score van 72,971% wint hij samen met zijn paard Expression de Grand Prix!
Het baanverkennen is begonnen! Vandaag gaat de Categorie 1 van start. Ook bekend als de subtop dressuur!  o.a @diederikvansilfhout komt vandaag aan start met zijn paard Expression!
Nog heel even en dan gaan we van start met de eerste finale van deze editie! Op het programma staat de finale van het L springen. Super spannend! Kom jij kijken?
Vandaag is het de beurt aan de L paarden! Vandaag én morgen strijden diverse combinaties voor een plek in de finale op vrijdagavond! Super spannend. Op welke dag(en) kom jij naar de Eurohal? 🎉
Vanaf VANDAAG gaan we los met de 57e editie van het IICH Groningen! 🎉

Van 18 december t/m 5 januari 2019 geniet je van diverse topsport in de Eurohal van Zuidbroek! Met o.a  Internationaal & Nationaal Springen, Categorie 1 Dressuur met Grand Prix Kür op muziek, mennen én de finale DCIG. Natuurlijk blijft het hier niet bij, het belooft een top editie te worden die je absoluut niet mag missen! 
We beginnen vandaag om 11.00 met de AES hengstenkeuring, entree is helemaal gratis! 
Vanavond geniet je van de Youngster veiling én een spectaculaire show met  Adelinde Cornelissen & Rolf-göran Bengtsson!