IICH Groningen

IICH Groningen Follow

IICH Groningen, het meest veelzijdige indoor paardenevenement van het noorden! Het IICH Groningen vindt plaats vanaf 19 december 2018. Ben jij erbij?

http://www.iichgroningen.nl/

788 Followers  64 Follow

Share Share Share

Over een aantal dagen gaan we van start met de 57e editie van het IICH Groningen. Heb jij er al zin in? Wij zijn inmiddels begonnen aan de opbouw van het evenement in de Eurohal! 🌟

We beginnen op 18 december met de veiling van 3-5 jarige paarden. Voor meer informatie over de paarden en de veiling kun je een kijkje nemen op onze website. 
De eerste presentatie start op dinsdag 11 december om 19.30 bij Hippisch Centrum Exloo. Op 18 december start de tweede presentatie om 15.00 in de Eurohal Zuidbroek. Entree is op deze dag helemaal gratis en tijdens de veiling geniet je van leuke shows met o.a Adelinde Cornelissen & Rolf-göran Bengtsson!
🌟 GIVEAWAY! 🌟 
We geven twee keer gratis toegangskaarten weg voor het CSI* (Internationaal) springen op 5 januari! Volg je ons nog niet? Doe dat dan gauw via @iich_groningen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes rondom de 57e editie van het IICH Groningen! 
Wil jij kans maken? Volg @iich_groningen  Like deze post én laat hieronder weten waarom jij graag wilt winnen! We maken op 17 december de winnaar bekend!
IICH Groningen | Startlijsten

Spannend! Nog heel eventjes en de startlijsten voor de 57e editie van het IICH Groningen staan online. Heb jij er al zin in? Houd onze Facebookpagina én website goed in de gaten voor alle updates.
@floorvos_dfvhorses Staat niet met één maar twee paarden in de finale van de DCIG! Een super knappe prestatie. Ben jij erbij op 27 december?
Vanochtend om precies 07.00 ging de inschrijving open voor de Categorie 1 Dressuur (ZZ-Zwaar, Lichte & Zware Tour). Super spannend! Heb jij er al zin in? Op 22 december verschijnen diverse combinaties in onze prachtige ring, ook geniet je van de Grand Prix Kür op muziek! Een avond om niet te missen! Ben jij erbij?
Spannend! Over een paar dagen gaan we los met de inschrijven voor het springen & dressuur. Ga jij meedoen? Of kom je alleen gezellig kijken? Hou onze Facebookpagina in de gaten voor de inschrijflink.
IICH Groningen | Internationale paardensport in de Eurohal

Spanning... Sensatie én topsport! 🏆 Van 3 t/m 5 januari 2019 staat de Eurohal in Zuidbroek volledig in het teken van de Internationale Jumping (CSI1* & CSI2*) Ruiters en amazones van over de hele wereld weten ons concours te vinden en dat maakt het ieder jaar opnieuw tot een groot spektakel! Wij hebben er nú al zin in, ben jij erbij? Noteer het alvast in je agenda!
IICH Groningen | Subtop 
Dressuur liefhebbers opgelet! Noteer 22 december alvast in je agenda want deze avond staat volledig in het teken van subtop dressuur met als hoogtepunt de Grand Prix kür op muziek! 🎼 
Ben jij erbij?
Het duurt niet lang meer en dan we LOS met de 57e editie van het IICH Groningen in Zuidbroek. 🏆 
Naar welke rubrieken kijk jij het meest uit? Het programma staat inmiddels online, tijd om alle data alvast te noteren in je agenda!
Welkom op het officiële Instagram kanaal van het IICH Groningen! Via Instagram blijf je op de hoogte van alles wat met het IICH te maken heeft! Ook nemen we je mee achter de schermen en maak je kans op geweldige prijzen! 🏆 Ben jij erbij? Vanaf 19 december 2018 gaan we los met veelzijdige sport in het hoge Noorden!