IICH Groningen

IICH Groningen Follow

Schrijf je in voor onze DRESSUUR DERBY!

http://www.inschrijfmodule.nl/iichgroningen

999 Followers  67 Follow

Share Share Share

Dressuur Derby hoofdprijs | MAAK KANS OP EEN BOCKMAN TRAILER! 
Doe jij al mee met de Dressuur Derby op 7 & 8 september? Dan hebben wij ontzettend leuk nieuws! 
Finalisten die de kür op muziek 🎶 mogen rijden in Zuidbroek maken kans op deze waanzinnig mooie Bockman trailer! Wie wil dát nou niet?! 🤩

Sponsor Impex stelt in samenwerking met IICH Groningen één Bockman paardentrailer beschikbaar aan de winnaar van één van de rubrieken verreden in Zuidbroek.

Dus... Heb jij je nog NIET ingeschreven? Doe dit dan vandaag nog via: https://www.inschrijfmodule.nl/iichgroningen/inschrijven. Er zijn nog enkele startplekken vrij! 
De voorwaarden voor het meedoen zijn als volgt: ▪️De trailer wordt door middel van loting verloor onder één van de winnaars van de rubrieken in Zuidbroek. ▪️Onder leiding van de voorzitter van SRNN worden de namen van de winnaars op een briefje geschreven en in een beker verzameld. 
Sponsor Frank Ros van Impex zal dan 1 briefje trekken met de gelukkige winnaar van de Bockman paardentrailer. ▪️Let op! Om de extra hoofdprijs te kunnen winnen is het een vereiste dat je bij de loting aanwezig bent. ▪️Alleen de winnaars van de rubrieken mogen meedoen, Bij een ex aequo uitslag van een rubriek mogen beide winnaars mee loten. ▪️Een winnaar heeft meegedaan in de kür op muziek en is tot winnaar uitgeroepen door de jury van hun rubriek. ▪️Het bestuur van SRNN (de organisatie) bepaald bij onduidelijkheden wie er mee mag doen aan de loting. Hierin kan men niet tegen in beroep gaan. Over de loting kun je niet reclameren.

#DressuurDerby #IICHGRONINGEN
Droom jij ervan om samen met je knappe pony finale te rijden in Zuidbroek? ⭐️🥳 Geef je dan vandaag nog op voor de Dressuur Derby op 7-8 september! 
We hebben in diverse klassen nog enkele startplaatsen beschikbaar!
DRESSUUR DERBY |  Aanmeldingen 
Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen. Bedankt voor jullie enthousiasme, dáár worden we enorm blij van!

Heb jij altijd al een kür op muziek willen rijden? Is het jouw droom om eindelijk eens in Zuidbroek te mogen starten? Er is nog voldoende ruimte om te starten in diverse klassen. 🏆

Geef je op en maak kans op een mooie finaleplek tijdens IICH Groningen dit jaar! 🏆🎶 Inschrijven kan via: https://www.inschrijfmodule.nl/iichgroningen/inschrijven

Zien we jou op 7-8 september in Borgerswold? 🤩

#IICHGroningen #Selecties #KurOpMuziek #Finale
DRESSUUR DERBY | Inschrijving open om 12.00!

Staat hij al in de agenda? In het weekend van 7 en 8 september worden de voorselecties van de Dressuur Derby verreden in het prachtige Borgerswold te Veendam. 🤩

Deelnemers in de klasse L1 t/m ZZ-Licht (paarden én pony's) kunnen zich plaatsen voor een finaleplaats tijdens IICH Groningen. Op 7-8 september rijd je 4 proeven waarvan de 3 beste proeven tellen op basis van plaatsingspunten. 🏆

Deelname aan de Dressuur Derby IICH Groningen mogelijk vanaf de klasse Bixie t/m ZZ-Licht. De klasse Bixie en B dressuur strijden niet om een finaleplaats maar om de dagzege.

SCHRIJF JE IN! #linkinbio
IICH Groningen Dressuur Derby

Vanaf 1 juli 2019 opent de inschrijving van de Dressuur Derby. In het weekend van 7 en 8 september worden de voorselecties verreden in het prachtige Borgerswold te Veendam. Deelnemers van de klasse L1 t/m ZZ-licht kunnen zich hiermee plaatsen voor de finale tijdens de 58e editie van IICH Groningen. 
Doe jij mee? Zorg voor een tijdige inschrijving! 
Heb je vragen over de Dressuur Derby? Stuur dan een e-mail naar: dressuurderby@iichgroningen.nl.

Meedoen aan de Dressuur Derby? Dat kan al vanaf de klasse Bixie! Alleen de klassen L t/m ZZ-licht kunnen zich plaatsen voor de finale in Zuidbroek.
Pssst.... Nog maar 259 nachten slapen en dan gaat de 58e editie van IICH Groningen weer van start! 🏆🎉 Van 21 december t/m 11 januari staat de Eurohal in Zuidbroek vollédig in het teken van de paardensport. Naar welk onderdeel kijk jij het meest uit?

#IICHGroningen
De 57e editie van IICH Groningen zit erop! Wij hebben ervan genoten, jullie ook?
Vanavond op het programma ❌ CSI2* SIX BARS 1,50m ❌ Mis het niet!
We’re back! Vanavond vanaf 18.00 staat de finale klasse B t/m ZZ op het programma! Met als HOOFDPRIJS een paardentrailer! Super spannend! Daarnaast staat ook de KNHS Voltige Cup op het programma en een spectaculaire showavond met Friese tuigpaarden! Begin het jaar goed en geniet samen met ons van veelzijdige paardensport!
Indoor Groningen zit erop voor 2018.... Don’t worry in 2019 gaan we nog gezellig door! 🤩 We beginnen het jaar direct goed met een spectaculaire showavond op 2 januari 18.00. Natuurlijk staat hét hoogtepunt van Indoor Groningen nog op het programma: van 3 t/m 5 januari CSI1* en CSI2* Internationaal springen. Spannenddddd! Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2019! 🥂
Een kijkje in ons gezellige strodorp dit jaar! Lekker shoppen bij @paard_en_laars  of @bxm_horses natuurlijk staan er nog veel meer leuke shops! Zin in een patatje, snack of een lekker broodje? Ook dat is mogelijk! Vanavond staat de finale op het programma, spannend!
Morgen staat de finale M & Z/ZZ springen op het programma! Doe jij mee? Kom je iemand supporten óf kom je gezellig kijken? Laat het ons weten via DM, story of hieronder in een comment en wie weet zie je jouw foto terug op onze Instagram!