Ika Sani

Ika Sani Follow

#bblogger 💄|#foodies🍰 |#lifestyleblogger 🎡|#altheaangels
🇲🇾
Paid/Sponsored/Gift//Event DM or 💌ikathequeen@yahoo.com
Blog:

http://www.unlimitedbeautysecret.com/

4,126 Followers  719 Follow

Share Share Share

Guess what I bought for Christmas gift hohoho
Dear besties, we can't help getting older. For 14 years we have spend time together, for the memory we created, become more  valuable the older we get
.
Thank you so much for the surprise. I'm officially 28 years old! Yayyyy!!!!
.
I'm totally appreciate what have you done for me until now
.
May our friendship last for ever.
#lifestyleblogger
#butterflymsia
#kbeautyblog
#penangblogger #blog #bloggerpenang #kbba9 #bblogger #birthday
Good Morning. If you use your morning well , you have learned the value of life.
Kaya awak buat duit macam ni. Nasi dan dua hirisan daging - Rm5. Try cari-cari  sampai dasar mana tahu tersorok ke
...
Tak de pun ...
Paham . Daging kan mahal -_- #nasidaging
Eco Wellness Sanctuary boasts a unique spa wellness concept using premium certified organic, Swiss formula oils and German-made creams, sea salt washes and salt scrubs, skilled therapists and a tranquil environment for complete wellness
.
Let begin our journey into bliss with a welcome, pampering sea salt foot wash made in Germany. Free for each guest
.
VIP room 2 special for 3 people in one session with attached bathroom
.
Applicable if you come with your friends or family
.
Traditional Thai massage focuses on circulation and pressure points, promoting internal health in addition to muscular flexibility. Traditional Thai massage is famed as an external stimulant to produce specific internal effects within the body, promoting the free flow of energy and promoting health and harmony
.
After one hour, My back muscles previously feel tight and it more difficult to move than usual now goes away on its own. For me, it not just a normal massage, it is a healing experience. Recommend.  Moreover, Eco Wellness Sanctuary masseuses are certified, experience and originate from Thailand for a truly beneficial and authentic experience
.
Let's come and enjoy ur weekend here

Operation hours: 11.00 am – 11.30 pm everyday

Telephone :04 - 3713689

Whatsapp: 018 – 3836163 (for booking)

Instagram: https://www.instagram.com/ecowellnesssanctuary/

Facebook: https://www.facebook.com/ecowellnesssanctuary/ .
p/s: Hot Promotion!!! Get 30% Monday – Friday 11.00 am – 6.00 pm valid not till 31.12.2018

#lifestyleblogger #butterflymsia #msiablogger #beautyblogger #penangblogger #bloggerpenang #msiablogger #bloggerpenang #spa #thaimassage #massage #massagetherapy #influencer
Pick one! Sorry, I can't!
She know how cRaZy I'm
.
But she still choose to be seen with me in public
.
#lifestyleblogger #msiablogger #butterflymsia #penangblogger #influencer
A sweet ending to new beginning
.
Happy weekend
#lifestyleblogger #butterflymsia #penangblogger #bloggerpenang #msiablogger #foodstagram #foodblogger #foodlover #foodies
"Waste it on me"
.
I will!!! Look what I found! .
Coca-Cola x BTS limited edition!
.
Hohoho . Should I but one or 1 set?
#butterflymsia #lifestyleblogger #cocacola #bts #msiablogger #blogger #bloggerpenang #kbeautyblog #kblogg
Untuk malam ni me time! Ika cuba Almond Oil dari @myreneuf dan yang penting #Halalmask tiada keraguan dalam bahan-bahan nya
.
Bau sangat wangi betui. Sangat sesuai untuk kulit Ika yang memerlukan penyubuhan dan pelembapan
.
Selain itu terdapat 6 lagi jenis Witch hazel, Vitamin E,Vitamin C, AHA, Papaya Extract dan Hyaluronic Asid .
Untuk kekal cantik berseri Ika guna setiap hari mask ni. Jadi selepas seminggu menggunakannya, kulit Ika bertambah lembab dan cerah sedikit berbanding sebelum ni! Yang penting, consistent guna la baru nampak cantik je hoho
.
Sebelum guna, letak dalam peti sejuk baru best masa letak dimuka, sejuk je rasa . Lepas tu gunakan dalam masa 20 minit. Opps tak perlu basuh, biarkan kering, tak rasa melekit pun tidak seperti mask lain. Lepas tu bila pegang pipi alaa rasa soft je. Macam kulit baby
.
Bestkan??? Hendak beli kat mana? Jom pi terjah di SASA, Robinson Gardens & FSKL, Lazada.
#Reneuf #butterflymsia #babysoft @butterflyproject.my
Friday night for me time hohoho
.
Manjakan diri dengan mask sebelum tidur. Jadi kali ini, Ika hendak cuba mask dari @myreneuf .
Selalu guna mask korea, kali ini try mask yang dijamin #HalalMask siap ada cop halal taw. Dan Reneuf merupakan Malaysia's 1st Certified Halal Mask!
.
Yang lebih menarik ada 7 jenis semuanya. Sehari satu jenis dan tak mudah bosan!
.
Jom kita serbu SASA, Robinson Garden & FSKL, Lazada untuk cuba try. Ika dah cuba, best sangat dalam 7 hari terasa #babysoft skin. 
@butterflyproject.my  #Reneuf #butterflymsia
Sweet dream #quotes #lifestyleblogger #butterflymsia