Malaysian Blogger | Youtuber

Malaysian Blogger | Youtuber Follow

πŸŽ€ I'm a happy person, hope you are too!
πŸ’— Office Manager by day, Blogger by night,
πŸŽ€ Wifey and Mummy

http://www.illyariffin.com/

10,063 Followers  1,875 Follow

Share Share Share

Dalam banyak2 horse, swan tu juga yang steal her heart πŸ’—
.
.
Best tau rupanya Star Avenue Mall. Sesuai kalau bawa budak berjalan. Spend RM80 (min 2 receipts) kat mana2 kedai dalam Star Avenue Mall, dapat bagi budak naik Carousell, pastu naik train cho choo FREE!! Not just that dapat main Whell of Fortune lagi boleh dapat hadiah menarik (kitorang dapat make up pouch) pastu ada lagi..... boleh submit receipt tadi masuk Grand Lucky Draw boleh dapat peluang Cash Voucher RM500 from Giant. .
.
.
Menarik tak? Promo ni sampai 25hb Dec jer tau.. so cepat2 lah.. πŸ’—πŸ‰
It is now live on the blog! Jemput baca πŸ’—
.
.
.
#DHNShekku #ShekkuSkinRevolution #NewFaveDuoStick #NewFace
Introducing Shekku Duo Stick (remove black head + pore tightening) and Tone Up Sun Stick (suncreen). Review is going to be on the blog by today πŸ’—
.
.
.
#DHNShekku #ShekkuSkinRevolution #NewFaveDuoStick #NewFace
At her age, we have been introducing juices. Green juice, apple juice and some other mix juices! πŸπŸ‰πŸŽTo ensure she does not confused it with milk, we used a sippy cup for juices intake. Zandria is using Disney Baby Sippy Cup by Pigeon. She also have a matching milk bottle hehe .
.
.
#PigeonMalaysia 
#PigeonDisney
#SippyCup
We saw meteor shower! ❇❇❇
.
.
.
Such a magical experience. Felt so blessed to be able to experience it with my family.
Kitorang kan kalau jumpa kedai makan baru yang sedap, perasan tu rasa macam jumpa lombong emas πŸ€£πŸ˜‚ .
.
But seriusly, korang try ah mesti tak menyesal. Dia masak penang authentic food with homecooked style. Rasa macam mak-mak masak.
Influnced by @yukikotan to try out HIIT class. Lucky I did not die during the session πŸ˜‚ Try not to faint and embarrased my friend 🀣 and best part, I did a good warm up at SPIN class for around 20mins before l realised I was in the wrong class 🀣🀣🀣
Dah berapa lama viral Durian King Cendol hari ni baru ada rezeki nak try. Sedap even for myself yang bukan hardcore durian lover. Dia siap tuang gula melaka atas atas durian tu punya lah power πŸ’— semangkuk ni boleh share  sebab portion dia banyak. Rm15 semangkuk and location betul2 kat parking area pasar ttdi.
.
.
.
N yes bagi yg curious, walaupun puji segunung ni non sponsored 🀣
Ajak daddy pergi teman beli pokok sebab latest mission nak cantikan balcony 🀣 haritu tanam bawang,  ni nak tambah tanam cili padi and daun pandan pula.. hehe sikit2 lama2 jadi bukit πŸ’—πŸŒ³ kita tanam dalam pasu jer sebab duk umah atas. Niat tu sambil menanam nak sediakan organic ingridients untuk husband and kids πŸ’—πŸŒ³
Kami excersice this morning, pastu jumpa monkey! πŸ’
Tried and it is now on the blog πŸ’—
.
.
.
#verthys
Tanduk rusa sebenarnya ada cam bulu2 velvet tau hehe illy baru tahu πŸ˜‚ by the way  write up pasal pengalaman kami sekeluarga pergi Taman Botani Shah Alam dah live kat blog. Jemput baca πŸ’—