Mary Kay Kluang

Mary Kay Kluang Follow

Allahumma solli 'ala muhammad
🎨Beauty consultant Mary Kay
🚘COD Kluang
🚘Kahang
🚘Ayer Hitam
🚘POS
πŸ“±0127995298 - Nurin

http://tipkecantikanmarykay.blogspot.com/

1,587 Followers  2,516 Follow

Share Share Share

Assalammualaikum
Siapa kt sini suka makeup?? Haaa.
.
OIL FREE EYE MAKEUP REMOVER niii, sgt2 penting utk anda okπŸ˜‰! Even yg x gunakn makeup pn, blh je guna, just wipe area mata & bibir . Ada extract silicone yg membantu menegangkn kulit area mataπŸ˜‰πŸ˜‰!
.
βœ… clinically tested for sensitive skin
βœ… suitable for contact lens wearers βœ…suitable for  sensitive eyes and sensitive skin
βœ… Hypoallergenic , oil-free &
Ophthalmologist-tested!
.
Non-greasy, and paling BEST, wipe slowly je pn dah tanggal abis smua makeup, even waterproof mascara πŸ˜πŸ™Œ!
~ 
Jom pakat2 try dulu sis bagi try percuma je...
Siapa kt sini suka makeup?? Haaa.
.
OIL FREE EYE MAKEUP REMOVER niii, sgt2 penting utk anda okπŸ˜‰! Even yg x gunakn makeup pn, blh je guna, just wipe area mata & bibir . Ada extract silicone yg membantu menegangkn kulit area mataπŸ˜‰πŸ˜‰!
.
βœ… clinically tested for sensitive skin
βœ… suitable for contact lens wearers βœ…suitable for  sensitive eyes and sensitive skin
βœ… Hypoallergenic , oil-free &
Ophthalmologist-tested!
.
Non-greasy, and paling BEST, wipe slowly je pn dah tanggal abis smua makeup, even waterproof mascara πŸ˜πŸ™Œ!
~ 
Jom pakat2 try dulu sis bagi try percuma je...
Finally poppy please back in stockkkkkk. Sekian lama mereka tunggu colour ni.
warna yang menjadi rebutan wanita2 cantik & berani 😍😍😍 Yang penting Mary Kay Gel Semi-Matte lipstick ni tidak melebam & mengeringkan bibir. Siapa nak try, boleh laaa jumpa kak nurin πŸ’– .
Nurin |+60127995298 πŸ’‹ 
Beauty consultant
.
#lovemarykay
#marykaymalaysia
#marykaykluang 
#marykayayerhitam 
#marykaykahang 
#marykaysimpangrenggam 
#marykaybatupahat
#marykaykulai
#marykaypontian
#marykaysegamat
#marykayjohor 
#marykaybatupahat
#foundationmarykay 
#lipstickmarykay
#poppyplease
Finally poppy please back in stockkkkkk. Sekian lama mereka tunggu colour ni.
warna yang menjadi rebutan wanita2 cantik & berani 😍😍😍 Yang penting Mary Kay Gel Semi-Matte lipstick ni tidak melebam & mengeringkan bibir. Siapa nak try, boleh laaa jumpa kak nurin πŸ’– .
Nurin |+60127995298 πŸ’‹ 
Beauty consultant
.
#lovemarykay
#marykaymalaysia
#marykaykluang 
#marykayayerhitam 
#marykaykahang 
#marykaysimpangrenggam 
#marykaybatupahat
#marykaykulai
#marykaypontian
#marykaysegamat
#marykayjohor 
#marykaybatupahat
#foundationmarykay 
#lipstickmarykay
#poppyplease
Nak kulit muka cantik
Nak badan sihat
Perlu sabarπŸ˜‰πŸ€—πŸ€—
.
Nurin |+60127995298 πŸ’‹ 
Beauty consultant
.
#lovemarykay
#marykaymalaysia
#marykaykluang 
#marykayayerhitam 
#marykaykahang 
#marykaysimpangrenggam 
#marykaybatupahat
#marykaykulai
#marykaypontian
#marykaysegamat
#marykayjohor 
#marykaybatupahat
#foundationmarykay 
#lipstickmarykay
#poppyplease
My fav lipstick!
.
Pakai seharian pun bibir tak kering taw! Mmg the best lipstick 😍
.
Nak try which color u love the most? Lets meet. 😘
.
Nurin |+60127995298 πŸ’‹ 
Beauty consultant
.
#lovemarykay
#marykaymalaysia
#marykaykluang 
#marykayayerhitam 
#marykaykahang 
#marykaysimpangrenggam 
#marykaybatupahat
#marykaykulai
#marykaypontian
#marykaysegamat
#marykayjohor 
#marykaybatupahat
#foundationmarykay 
#lipstickmarykay
MARY KAY SEMI MATTE GEL LIPSTICK
.
kesian kan org yg bibir nye kering, nak pakai matte sbb thn lame tp xboleh sbb makin mengeringkan bibir, tp nk pakai yg lembap2 cepat pulak tanggal kan. ok, kak nurin ade penyelesaian nyee! lipstick mary kay semi matte gel yg thn lame tp x mengeringkan. kan name die semi matte tuuu.. warne die pon sume memikat hati! sape nak pakai lipstick thn lame tp x kering
.
Nurin |+60127995298 πŸ’‹ 
Beauty consultant
.
#lovemarykay
#marykaymalaysia
#marykaykluang 
#marykayayerhitam 
#marykaykahang 
#marykaysimpangrenggam 
#marykaybatupahat
#marykaykulai
#marykaypontian
#marykaysegamat
#marykayjohor 
#marykaybatupahat
#foundationmarykay 
#lipstickmarykay
Nurin |+60127995298 πŸ’‹ 
Beauty consultant
.
#lovemarykay
#marykaymalaysia
#marykaykluang 
#marykayayerhitam 
#marykaykahang 
#marykaysimpangrenggam 
#marykaybatupahat
#marykaykulai
#marykaypontian
#marykaysegamat
#marykayjohor 
#marykaybatupahat
#foundationmarykay 
#lipstickmarykay
Kak Nurin pernah pakai foundation 'sesuai untuk semua jenis kulit'. Masa pakai tu tertanya juga, macam mana formula untuk kulit yang berbeza-beza boleh ada dalam 1 foundation ni. Sedangkan baju kita pun ada saiz beza-beza.
So masa pakai, memang jadi worst. Asalnya cuma nak nampak muka seri sikit at last kulit jadi too oily & berlengas paling best naik jerawat πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜…
.
My very first time actually when I found Mary Kay Timewise Foundation yang ada 2 jenis. Untuk kulit kering & berminyak. Kak Nurin perhatikan tekstur pun tak sama. Masa pakai lagi tak sama. ade luminous (untuk kulit kering) & Kak Nurin guna matte (untuk kulit kombinasi / berminyak). Haa baru selesa.Pakai macam tak pakai. Ringan sangat pada kulit muka. .
Sebatang tahan 8 bulan minimum. Okay ke sangat okay?
Inilah masanya nak berjimat. Kan? 😘
.
Nurin |+60127995298 πŸ’‹ 
Beauty consultant
.
#lovemarykay
#marykaymalaysia
#marykaykluang 
#marykayayerhitam 
#marykaykahang 
#marykaysimpangrenggam 
#marykaybatupahat
#marykaykulai
#marykaypontian
#marykaysegamat
#marykayjohor 
#marykaybatupahat
#foundationmarykay
Kat kotak Foundation Mary Kay kan ada tulis non comedogenic. Maksudnya?foundation MK ni tidak menyumbat pori kulit muka kite.dgn tekstur yg ringan, Kulit semakin cantik sihat berseri ok! Ehh Ada vitamin E taw.. 😍😍 setiap Hari pakai Makin cantekkπŸ˜‰
.
Foundation MK ade dua jenis..
βœ…satu utk norml skin(luminous) βœ…satu utk kulit berminyak(matte) 
jd xdelah siapa y jenis kulit berminyak pakai foundation makin berminyak..Nk try?boleh set date dgn kak nurin..boleh try all product dr MK😍😍best ke best?πŸ€—πŸ€—
.
Nurin |+60127995298 πŸ’‹ 
Beauty consultant
.
#lovemarykay
#marykaymalaysia
#marykaykluang 
#marykayayerhitam 
#marykaykahang 
#marykaysimpangrenggam 
#marykaybatupahat
#marykaykulai
#marykaypontian
#marykaysegamat
#marykayjohor 
#marykaybatupahat
#foundationmarykay
Jadual minggu ni penuh dgn skin care class & asas makeup!
.
Luangkan sedikit masa utk penjagaan wajah anda😍😍😍hargai wajah kite kerana dr wajah turun ke hati hehehe
.
Ade yg nak join skin care class dgn kak nurin?
.
@im.nurin
.
Nurin |+60127995298 πŸ’‹ 
Beauty consultant
.
#lovemarykay
#marykaymalaysia
#marykaykluang 
#marykayayerhitam 
#marykaykahang 
#marykaysimpangrenggam 
#marykaybatupahat
#marykaykulai
#marykaypontian
#marykaysegamat
#marykayjohor 
#marykaybatupahat
#foundationmarykay