Nurul Iman Ahmad Faisal

Nurul Iman Ahmad Faisal Follow

A mother to little grumpy 🐣
Haseef Nabhan.

http://imanfaisall.blogspot.com/

811 Followers  989 Follow

Share Share Share

your friend comment your whatsapp status will be like.... -.-" byk sungguh masa @xlealalax nak bulat-bulat. huhu
nangeh jugak masa buang susu dekat 20 oz dari freezer masa banjir haritu. pokok kelapa tumbang, elektrik tak dak dua hari habis stok susu semua rosak. :/ dugaan. hari ni baru semangat nak mula balik stok ebm takut2 nanti kena tinggal baby bila dah mula masuk kelas dan seminar. :( #imastrongmummeh #breastfeedingjourney #ourlittleacif
Semalam kita dengar ibu excited bagitau babah dia dah turun berat 13kg sambil ngomel Dr pulak kata berat acif dah nak dekat line merah overweight. -.-" bersyukur je lah ibuuu, acif sihat.. boleh jadi dumbell ibu lagi. hurm. 
p.s: hai nek, acif rindu nak sembang pagi2 dengan nenek 😘 #dabelchin #day42 #ourlittleacif
semalam, akhirnya hakak cubala trick yg amik gamag belakang langsir tew. #spekharrypotter #potterhead
This album is far better than 1989. 😘 My fav so far 'call it what you want'. @taylorswift .#swifties #reputation #ripoldtaylor
cause my baby fly like a jet stream high above the whole scene, loves me like im a brand new. πŸ€— #reputation #callitwhatyouwantto
#Day37 5.05kg, 57cm 
Hello. My second injection today. I cried, but my ibu was bawling her eyes out. -.-' What a drama ibu. 😘

But i am A-okay! πŸ€— sebab gene babah memang strong πŸ’ͺ 
p.s: Tq tokma teman acif cucuk harini. Tokma pun nangis ye tadi. 😍
its time for you to love yourself. #life #dontletyourselfbeanoption
Salam Jumaat. Recite Al-Kahfi and let's do it. #pantangornotpantang #babyornobaby #workmustbedone #strongmummyπŸ’ͺπŸ‘Έ #getyourprioritiesstraight #neverletyourselfbeanoption
πŸ‘ΆπŸ‘Έ #day32
Majlis Cukur Jambul & Doa Selamat Haseef Nabhan bin Hasrizul.
i wonder my arwah ayah will look at him the same way abah did. 😊 rindu abah balik kerja dengar lalu depan pintu 'tokwan balik ni.. acif mai la main kat luar'. 😍 nanti acif balik ye. rindu tokwann. πŸ€—