Nurul Iman Ahmad Faisal

Nurul Iman Ahmad Faisal Follow

Postgraduate MA USM, BA UPM πŸŽ“
Married to @hasrizulhashim πŸ’‘
Mommy-to-be to a superhero πŸ’₯
nuruliman.faisal@gmail.com

http://imanfaisall.blogspot.com/

791 Followers  930 Follow

Share Share Share

Oooo bammm, buat apa dlm tu? Muay-thai kaa? 😏 #4Dvideoversion #hardtosleepthesedays #someoneispartying #overweightproblems #tampungpipisajasekilo
Pipi mungkin boleh diuli-uli untuk dibuat donat. 🍩 #nyum 
Cc : @susu.sejat
Excuse me, i cant see the subtitles. πŸ˜ͺ #onceuponatimeina #bigbigtummy
Serba salah nak tangguh. πŸ˜” Mengenangkan sem depan jugak due. Maka, bertangguhlah jua satu sem. Walaupun azam 2017 nak habiskan cepat-cepat biar tak drag ke satu tahun lagi. 
Sementara due hujung bulan depan ni, kita pecut perabih mana sempat. Lepas berpantang kita 'rempit' ke viva. πŸ’ͺ #sarjanakehidupan #lifeasapostgraduatemom
Kelas whatsapp semalam, bagaimana untuk cuci tali pusat bayi bagi mengelakkan terkena kuman atau 'infection'. Bagus untuk ibu yang kali pertama. 
Bagus juga era teknologi canggih ni, macam2 support group kita boleh jumpa, pregnancy support group, group berbisnes, group memasak. Boleh tambah kenalan baru dan ilmu baru. Semoga Allah permudahkan urusan dan rezeki mereka yang suka berkongsi ilmu. 😘 Ini baru teori. Praktikal nanti menggigil. 
#babyHFisontheway #iemsbabyjourney
P.s : suggestion support group ni dari kawan sy, ayn. Boleh search fb team kaklong ni, Eja Confinement Helper. lepas bersalin nanti, kita akan di 'remove' dan masuk dalam group berpantang pula πŸ€—
Haihh. Trauma everytime just looking at the bump. The stretchmarks. 😭 #32weekspregnant
My girls at legoland! πŸ€— Ateh jeles sgt.  #auntielifeisthebestlife #nieces❀️
Lazy mak buyong πŸ˜ͺ #tunggumeletop #7months #pregomommy #inarelationshipwithmybed #allthetime #iemsbabyjourney
Tq tokmommy & tokabah for the suprise. πŸ˜‡ Katil baby and baju2 baby comel sangat 😘. #babyHFisontheway #inlaws #iemsbabyjourney #7months #blessed
Suprise katanya tapi bas rosak tersadai tepi highway. Pukul 3 pagi baru sampai. πŸ˜…#pjjhusbandandwife
Test air gula for a second time. 😣 βœ” #30weeks #notaverynicebreakfast #babyHFisontheway #iemsbabyjourney
Di sini awal pagi ini. Selamat berkursus DPA, belahan jiwa. Ber'pjj' lah kita selama sepuluh bulan ni. 😭 Saya sentiasa doakan yang terbaik. 
#hasriman #myfavouriteptd #pjjhusbandandwifestarttoday #dramaayaqmatasat