i'm Storm

i'm Storm Follow

internet, media & reclame. Ontwerpen: #huisstijl, #folders, #flyers, #websites | Ontwikkelen: #webshops, #campagnes en verzorgen van social marketing.

http://www.im-storm.nl/

279 Followers  584 Follow

Share Share Share

Een nieuw concept. Bijna klaar om uitgerold te worden in #CentrumZevenaar! 
Aanhaken bij deze actie voor de kleintjes? Neem contact op! 
#centrummarketing #winkelcentra #winkeliers #retail #reclamebureau #marketing #campagne #drukwerk #concept #zendies #zevenaar
Een kleine aanpassing op een visitekaartje doet wonderen! De (herhaal)bestelling is onderweg naar de klant,  weer voorzien van visitekaartjes!

#reclamebureau #reclame #drukwerk #drukken #print #visitekaartjes #visitekaartjes #opvallen #huisstijl #brand #pvcare
Het nieuwe concept voor Centrum Zevenaar krijgt steeds meer vorm!! Een leuke actie voor de kleintjes! Meer volgt binnenkort! 
Nieuwsgierig als winkelier? Je weet ons te vinden! 
#internet #marketing #reclame #media #drukwerk #sparen #winkelcentrum #centra #zevenaar
Kan jullie stadshart, winkelstraat of centrum ook een frisse wind gebruiken?

Als #reclamebureau zijn we gespecialiseeerd in #centrummarketing en #retailers (winkeliers). Samen met onze partner #centrummanager(s) zetten wij ons graag in om ook jullie centrum op een positieve manier op de kaart te zetten! Transparant, doortastend en met een creatieve inslag! 
Wilt u weten hoe we samen met onze partners ook jullie centrum kunnen ondersteunen? Neem gerust contact op dan drinken we samen graag een bakkie in jullie centrum! 
We werken voor diverse centra door heel het land en kunnen onze expertise ook voor jullie inzetten! De voorbeelden zijn van 4 weken actie in @centrumzevenaar. Doen we dit straks ook voor jullie #winkeliersvereniging of #biz? 
#winkeliers #centra #winkelcentrum #promotie #internet #marketing #reclame #promo #activiteiten #socialmedia #aanbiedingen #samenwerken #winkels #horeca #campagne #drukwerk #media
Speciaal voor Basisschool de Wegwijzer een spandoek opgemaakt welke ze op feestelijke wijze hebben onthuld bij het begin van het nieuwe schooljaar! 
#spandoek #banner #drukwerk #drukken #print #reclame #opvallen #spanframe #banner #grafischontwerp #vormgeving
Ook een interview in @de_gelderlander vanmorgen over het platform @centrumzevenaar! 
#centrum #centra #winkelcentra #zevenaar #promotie #marketing
"Er waait een frisse Storm door het centrum van Zevenaar" 
#krant #nieuws #zevenaar #centrum #winkelcentra #winkeliers
Ook de kanskaarten voor @centrumzevenaar zijn binnen! Morgen rollen we de actie uit bij de deelnemende winkeliers! 
#drukwerk #drukken #print #kanskaarten #zevenaar #centrum #prijzen
Vandaag zijn we weer in de #studio voor de #opname van de voice over voor een nieuwe animatie voor @subonobonnen! De stem die je hoort in onze #animaties is natuurlijk #BobvanderHouven.

Binnenkort is de door ons ontwikkelde animatie te zien en te horen! 
#internet #media #reclame #animatie #fullservice #marketing #campagne
Voor onze klant Hammer Computer hebben we leuke kaartjes mogen maken om extra klantbeoordelingen te ontvangen via Google en Facebook! 
Tevree of nee?

#hammer #zevenaar #drukwerk #drukken #print #reclame
Voor een van onze Duitse klanten is zojuist een spoedje met drukwerk binnen gekomen! Een aantal flyers voor een presentatie van de klant! 
#drukwerk #drukken #print #flyers #reclame #storm #fullservice
Zo'n vakantie geeft veel nieuwe inspiratie! Foto's zoals deze, zonder filter geven nieuwe ideeën de rust om te ontwikkelen! #nofilter #zee #eolische #panarea #stromboli #holiday #vakantie