Indah Nada Puspita

Indah Nada Puspita Follow

Creativepreneur @embvnofficial
@nadapuspitascarf
TV Host @hijabtravelingtrans7
@hijup

✏️indahnadapuspita.blogspot.com
Email for business, no DM

http://www.indahnadapuspita.com/

681,011 Followers  3,148 Follow

Share Share Share

... : Yousochubby wawyousofat wawyouarefatnow woahfatfingers omgugainweightalot .
🤰🏼 : Pardon ? You say wha? I GLOWWW ????✨✨✨ #yangbelangemanglebiena
Today , a year ago , you came to propose me on your birthday🎂, and You were a -soon to be my husband .
Today , in this eid Adha,  it’s exactly your birthday too and you are now a soon to be Papa to our first child! ❤️ .
Happiest birthday my love , I will always be right here wishing you the best, supporting you , I hope all your dreams come true, semoga selalu jadi suami yang sholeh, sayang keluarga ❤️ happy 33, you look younger each day, cause I make u laugh everytime (except when we fight ) 🤪❤️
Sugeng siang jogja ! ✨ .
•
One set top + outer : Marsya
Availbale on @hijup
Ice creams , baby bump, and  #yogyakarta !
Stretchmarks are natural and they often keep memories esp when they caused by pregnancy . But keeping the skin moist and elastic during pregnancy is super important too. Nah my current fav product buat menjaga tidak terlalu banyaknya muncul stretchmarks saat hamil itu adalah BODY BUTTER terutma yg almond milk honey dari @thebodyshop ini . It smells so lovely , super moisturizing dan cepet keringg jadi gak takut ngecap di baju 💛 pake body butternya bodyshop sih udah sering bgt dari jaman kuliah tapi tadi nya aku disaranin sama temen pake varian yg ini khusus pas hamil, eeh bener aja deh sesuka itu sekarang.. selamat mencoba yaaa buibu :) . Selain bagus pake body butter almond ini , kacang almondnya juga suka dicemilin pas lagi hamil soalnya bagus hehe :).
•
#skintruth #mytruth #thebodyshopindo @thebodyshop @thebodyshopindo
A snippet of @ravenisodd by @rachelvennya art exhibition to raise the awareness of mental health. this by far was my fav installation, titled “mind trap”. each installation has its own philosophy, a fun way to educate and get inspired ! #ravenisodd best luck @rachelvennya ! ✨
Sometimes- you really want that thing so bad , sometimes- it really means a lot to you , sometimes- you felt like there will never be something like that again and you’ve sacrificed so much for it. 
But somehow- it’s just not meant to be yours.. and somehow- you just have to let go and trust what the future will bring 💛 .
•
Long tunic : zahra signature
Available di @hijup . Use my discount code to pay less : HIJUPXNADA #myhijupstyle
Are you a coffee lover ? ☕️ . I love the smell more than to drink it 🙈. During pregnancy My skin care barbie doll mood is GONE ! Bye 7-10 steps of skin care after and before bed 😶 . Blame the hormones 😂 .
BUT I do use good face masks once in a while esp. if they smell gewd like this Nicaraguan coffee mask from @thebodyshop @thebodyshopindo , contains shea butter and cocoa butter too, makes my skin feels awake and baby smooth 👼🏻❤️. Kalo buibu ngerawat kulit pas hamil gimana? ☺️ . #timmoody #timmakinrajin 
#skintruth #mytruth #thebodyshopindo
Last winter in Austria before the baby bump 😋 #mamawassostylish #mamahadsmallweist
Baru aja nulis tentang “life at the moment” on my own website ! www.indahnadapuspita.com , yang masih nge blog dan suka blog walking boleh mampir like the old days 💛
#salamsisters ! Saatnya pengumuman 
#inpgiveaway , but before that THANKYOU SO MUCH for participating , I got 1000++ entries , I didnt expect u’d be that excited too ! Foto foto yg masuk mashaAllah lucu lucu , but I have to pick 4 . Siapun yang dapat , semoga bermanfaat and have fun adik adik- mama mama - dan onti onti , buat yg blm jangn sedih , who knows if it’s gonna be your turn next time ! I wish you all health and happiness with your loved ones , stay tuneeeee selalu untuk #inpgiveaway selanjutnyaaa :)) #mikirkeras #apayaawww hehe . 
Naman nama yang beruntung diumumin di story ya :)
Mom after class on tuesday , wears shades while waiting for hubs to finish working for a dinner together 😛😎 . #dontforgetyourhomework •
Outfit :
Kemeja : mannequina
Rok : zahra signature 
Tersedia di @hijup ! 
Discount code : HIJUPXNADA #myhijupstyle •
Scarf : @nadapuspitascarf