Inspis

Inspis Follow

Olemme joukko lahtelaisia nuoria. Järjestämme erilaista toimintaa ja tempauksia lahtelaisten iloksi.
Yhteydenotot: info@inspis.info

http://inspis.info/

442 Followers  75 Follow

Share Share Share

Torilla yhteislaulutunnelmissa!

#lahti #visitlahti #suomi100
Se olisi sitten nämä messut purkissa tällä kertaa. Kiitos kaunis kaikille vierailijoille ja mukana olleille! :)
Meidän ikioma pisteemme. On DJ-pakua, askartelua, virkkaamista ja taidetta!
Olemme huomenna sunnuntaina paikalla klo 10-16. Tervetuloa :) #inspis #käteväjatekevämessut #lahdenmessut #lahti
Messutunnelmissa! 
#käteväjatekevämessut #lahti #funfun
🏁🏁🏁 Paku valmiina viikonloppuun 🏁🏁🏁
Inspiksen salaisella päämajalla suunnitellaan ja valmistetaan koruja aidosta poronsarvesta! Mestarit ovat myös tuottaneet upeita dekoraatioita viikonloppua varten. 
Korut tulevat myyntiin meidän pisteelle Kätevä&Tekevä -messuille, jotka ovat (!!muistutus muistutus!!) tulevana lauantaina ja sunnuntaina Lahden Messukeskuksella. 
Nähdään siellä!
Ja valmista tuli Launeen koululla että heilahti! Juhlavuodellemme uskollisella teemalla edettiin tällä kertaa. Aikas hienoa jälkeä, vai mitä?

#suomi100 #inspis #graffiti #art
Kävimme koristelemassa Launeen koulun kaukalon! Nyt kelpaa oppilaiden harjoittaa jalkapallotaitojaan välitunnilla. 
#lahti #inspis #art #lapsetensin
Valoviikon päätöstapahtuma pärähtää lauantaina Pikku-Veskulla! Luvassa mieletön musiikkikattaus ja värikkään maukkaita Inspis-lettuja tunnelmallisesti valaistussa Pikku-Veskun puistossa.

Paikanpäällä osallistujille jaossa valotikkuja luomaan lisätunnelmaa.

Päälavalla esiintymässä:
Liskomies
Unnaffiliated
Puppa J

Esiintymisajat klo 19:00-22:00 päälavalla Rakkaudensillan kupeessa huikeitten dekoraatioiden alla.

Yhteistyössä: Lahti Energia, Flowers of Life, Psychedelic Caravan, HRK
Vielä kerkeät virkata omat silmukkasi kerään!! Silmukkaliike Suomi100 virkkaushaaste, kannanotto nuorten puolesta!! Nuorissa on voimaa, nuorissa on tulevaisuus! Toimita virkkaamasi kerät meille osoitteeseen Askonkatu 9, vielä alle viikko aikaa! Jokainen silmukka on tärkeä, jokainen silmukka on kannanotto!! #inspis #silmukkaliike #suomi100 #virkkaushaaste
Silmukkaliikkeen päätöstapahtuma häämöttää! 3.10. klo 12-17 valtaamme Helsingin Narinkkatorin ja virkkaamme yhdessä nuorille paremman tulevaisuuden. Virkkaamme tapahtumassa viimeisen sinivalkoisen Suomi100-juhlakerän. Virkkauksen ohessa on myös musiikkia ja muuta ohjelmaa ja virkkaajille on tarjolla lettua ja kahvia.

Lähdemme yhteisesti Lahdesta bussilla klo 9 Marolankadun pysäkiltä torin laidalta, paluu klo 17 Narinkkatorilta. Mukaan voi ilmoittautua sähköpostitse info@inspis.info. Matkan hinta 10€ (meno-paluu).
#inspis #lahti #silmukkaliike #suomi100 #helsinki #narinkkatori #kamppi #virkkaus
Wau miten upean kerän tarinoineen meille on loihtinut Lahden Seudun Yksityiset Perhepäivähoitajat ry! Näin kokoamme yhteen sata kerää ja sata tarinaa. Silmukkaliike on loppusuoralla ja tälläiset kerälähetykset muistuttavat kuinka upea Silmukkaliike kokonaisuudessaan on!! Kiitos kaikille, jotka ovat tähän mennessä virkanneet yhdenkin silmukan haasteeseemme ja sillä tavalla ottaneet kantaa nuorten asioiden puolesta. Yhdessä saamme aikaan uskomattomia asioita! Silmukkaliike jatkuu vielä 3.10. saakka, joten pidetään koukut heilumassa!! ;) #suomi100 #silmukkaliike #yhdessä #inspis #kiitos