Malaysian Blogger|Since 2010

Malaysian Blogger|Since 2010 Follow

👩🏻‍💻Social Media Influencer 🖇Lifestyle,Beauty,Parenting,Food,Seo Friendly
👠REVIEW : DM [opened paid]
👇🏻Little Innoscents Organic

https://intansaffyna.blogspot.my/

27,070 Followers  6,555 Follow

Share Share Share

Selcura Blogger Workshop! 
Untuk semua blogger (Ada masalah jewarat) yang berminat nak join boleh comment/DM Link blog dibawah ye.. 😊.
.
Sebelum tu baca detail dibawah :-
.
Bloggers :  2 free seat
Freebies : Goodies Home
Date : 28 Nov 2017 
Time : Selasa, 11am
Location : SS2, Petaling Jaya.
.
Selected bloggers will be shortlisted 😁
.
Website : https://www.salcuraskincare.com/
#bloggermalaysia #beautyblogger #lifestyleblogger
Lynnity Botanic Juice (Tropical)😊.
.
Lynnity Phyto Tropical mengandungi buah-buahan ekstrak ajaib, yang menyekat selera makan secara semulajadi yang mempengaruhi jumlah leptin dalam aliran darah. .
.
Selain itu, Lynnity Phyto Tropical mengandungi halia hitam yang berkesan dalam meningkatkan kekasaran kulit, toning saluran GI, lemak penyerapan , meningkatkan hiperlipidemia dan mengurangkan hiperglisemia secara pantas. .
.
Ia membantu menurunkan berat badan dan pencernaan, kandungan asid amino, enzim, Gotu Kola, antioksidan, vitamin dan mineral sangat bermanfaat untuk membantu memperbaiki dan mengimbangi fungsi fisiologi tubuh badan, dan menjadikan tubuh lebih sihat bertenaga dan kekal langsing..
.
Jom detox badan dengan Juice Botanic (Tropikal) from @lynnityhealth @lynnityhealth 👍🏻👍🏻 .
.
#lynnitybotanic #lynnity #review #beautyblogger #lifestyleblogger #malaysianblogger
Morning 👐🏻
Healty Drink from @littlecollinskl .
#tapfluencer #littlecollinskl #gogetmy #truenatureco #thepinkigloostudio  #parentingblogger #mummyblogger #bloggermalaysia
Seronok tengok Putera Mikaell dapat hadir dalam workshop macam ni, decorating 🍰.. umi tengok pun senang hati sebab Putera mikaell nampak minat nak buat tapi ini special class sebab datang dah lewat semua kawan dah balik.. tak dapat jumpa Habib dan @yuyuzulaikha 😂😂 .
.
Thanks to
@theasianparent_my @gogetmy @truenatureco @littlecollinskl @thepinkigloostudio .
#tapfluencer #littlecollinskl #gogetmy #truenatureco #thepinkigloostudio  #parentingblogger #mummyblogger #bloggermalaysia
pernah tak bila pakai mekaup tapi...
⇨ mekaup cair akibat peluh
⇨ mekaup tak tahan lama
⇨ tak suka pakai mekaup .
jawapannya Beauty in the Drops olls 😘👍🏻
.
Cantik berseri sekelip mata tanpa mekap.. dengan kandungan 100% bahan semulajadi seperti Minyak argan, Minyak jojoba dan vitamin E💧
.
Diantara Kelebihan & Keberkesanan .
Beauty in the Drops :
➸2in1 mencantikkan dan merawat kulit
➸Tidak Berminyak
➸100% bahan semulajadi
➸Senang dipakai serta menjimatkan masa
➸Tiada kesan sampingan
➸Mekaup tahan lama & kalis air
➸Wajah berseri & nampak semulajadi
➸Melindungi dari sinaran UV
➸Merawat wajah &anti penuaan ♥️🌺
.
Ohh ya, sebelum terlupa, iols nak bagi code promo untuk produk awesome ni pada siapa yang nak dapatkan Beauty in the Drops by 9Herbs ini khas untuk pembaca blog Intan Saffyna 👌🏻
https://intansaffyna.blogspot.my
(Promo Code IMC-BitD#1)
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Maklumat Lanjut Hubungi 
012- 454 0187 (Kak Raaina)
Website : http://www.9herbs.com/
Facebook : https://www.facebook.com/9herbsMY/
Instagram : https://www.instagram.com/9herbsmy/ @9herbsmy @9herbsmy .
Untuk Full Review klik Bio 🤙🏻
#9herbs #BeautyintheDrops #SafeEffectiveConvenient #malaysianblogger #lifestyleblogger #beautyblogger
Comeynya yaAllah..♥️ #babydimples
What's your ideal dream breakfast scene like?

Looking for affordable new oven or toaster? You can head down to One Living SUPERRR BIG SALE @SS2 this coming weekend. Hurry up dont miss this chance!
- -
Event: One Living Big Sale
Venue: One Living SS2
Date: 10th-12th November 2017
Time:10am-9pm
#oneliving #onelivingsdnbhd #bigsale #ss2
BEAUTY IN THE DROP💧Memang betul magic tak sangka first time guna produk yang best macam ni, mekaup tak payah tebal sangat hanya letak 2,3 titik (UV Face Primer & Luminous Day Serum) terus peloles.. 😘 .
.
Bukan hanya digunakan sebagai primer tapi ianya dapat membantu mengatasi masalah kulit. sebab ia mengandungi JOJOBA OIL, ARGAN OIL & VIT E.. . .
Serius high recomended bagi siapa yang suka mekaup disamping menjaga kulit daripada cela.. 👌🏻♥️🌺 .
.
The best product from @9herbsmy @9herbsmy .
.
#9herbs #beautyinthedrops #mekaupprimer #awesomeproducts #makeover #beautydrop #beauty #sponsoredpost #malaysianblogger #beautyblogger #lifestyleblogger
Lepak w/ umidaddy.. lepastu balik umah terus tido.. Good night! ♥️♥️ #puteramikaell23 #2y10m
Holloween🎃 #acahacahje #holloweenmakeup
Jomlah dapatkan Shurah Ariana Hijab Shampoo dipasaran berdekatan.. kalau Nak lagi best dapatkan secara Percuma dengan CONTEST #shurahariana (Menang Full Set 4 Shampoo Ariana 😱😍) Boleh tengok detail kat older post sebelah 👉🏻 .
.
Full Review Klik Link kat bio.. .
.
👇🏻👇🏻
Website : www.shurah.com.my
IG : @shurahmalaysia 
FB : https://www.facebook.com/ShurahMalaysia/ 
Hashtag #shurahmy #shurahmalaysia #shurahariana #bloggermalaysia #lifestyleblogger #beautyblogger
Kombinasi yang baik. Sebelum tu mai habaq sat, Dulu masa jiwa muda remaja tak amik kira pun pasal kulit ni, tak kisah pasal kebersihan menyeluruh kulit wajah, kita main bedal pakai skincare yang tak ikut jenis kulit sendiri.. asal nampak bersih terus perasan diri tu clear cela kotoran.🌷🍂
.
tapi bila dah umur 30an keatas masa tu baru tersedar yang kita dah buat kesilapan dulu. hasilnya terjadilah kulit muka berminyak berlebihan, jeragat keluar tak tentu pasal, yang paling menakutkan bila ada jaris halus yang tak lama lagi bakal keluar kedutan disekitar wajahh.. 😱😱 omg seram baqhang.. takkan umur baru 30an nak nampak macam nenek kan.. 🥀
.
sebab tu la aku guna skincare ni AGE fromnature ni.. bukan saja bagus untuk kulit tapi ia akan membuat wajah sentiasa fresh glowing dan yang penting awet muda gituu.. untuk review lanjut iols akan update di blog soon.. 👩🏻‍💻
ps : pastikan yang original from korea ye.. #fromnanture #sponsoredpost #lifestyleblogger #malaysianblogger #beautyblogger #koreaskincare