Malaysian Blogger|Since 2010

Malaysian Blogger|Since 2010 Follow

👩🏻‍💻Social Media Influencer 🖇Lifestyle,Beauty,Parenting,Food,Seo Friendly
👠REVIEW : DM [opened paid]
Mom of Two Kids 👦🏻👶🏻

http://www.intansaffyna.my/

25,815 Followers  7,313 Follow

Share Share Share

Morningg.. Cuti panjang sudah habis.. Hari ni mak dah keluar mulakan kerjaya untuk anak anak.. Bezday mak pun dah lepas semalam.. Selamat meniti hari tua😎 #turn31 #happybirthdaytome #8oct2018
Happy 2 Month Putera Jibriell Arasyh 💚 Baru je umi rasa nikmat mengandung, melahirkan.. Rindu yaamat..Rindu bau baby.. 😘❤️ #jibriellarasyh1818 #2monthsold #1818 #babyaugust #mommyblogger #bloggermalaysia
Batiste Dry Shampoo No.1 di UK❤️
.
Diformulasi "tanpa menggunakan air" dan ia mampu mengeluarkan lebihan minyak dari permukaan akar rambut. Untuk mereka yang berhijab sangat sesuai tau sebab rambut kita terperap dalam tudung kan, untuk sentiasa fresh haruslsh guna Batiste Dry Shampoo. 😁

SHAKE, SPRAY, MASSAGE & STYLE! 💁‍♀
.
Terdapat 5 rangkaian wangian Batiste Dry Shampoo :
.
🍓Original
🍓Heavenly Volume
🍓Blush
🍓Cherry
🍓Divine Dark
.
Serius.. Mak mak busy macam uols ni memang sesuai kot.. hehe jangan lupa beli tau..sumpah fresh and easy.. from @officialbatistemalaysia @officialbatistemalaysia 
#BatisteMalaysia #BatisteDryShampoo #bloggermalaysia #beautybloggers #lifestyleblogger
Bila umi dah bedung kuat kuat tapi tetap nak keluar jugak tangan.. umi pun buat la silang jari tu.. Goodnite💋 #jibriellarasyh1818
Selamat Hari Malaysia ❤️ #sayangimalaysia #puteramikaell23 #jibriellarasyh1818
Sintom mak mak anak dua.. harini mak tapau gambar penghujung berpantang satu. 😚 #pantang42hari
#bilanakkurus
Good Nite Malaysia ke61❤️ .
#salamkemerdekaan #sayangimalaysiaku #puteramikaell23 #3y7m #babyjibriell1818 #31days
Jibriell dengan uncle @rizuwanawang sama naikk😏😏 tibehh.. #keningmahal #dalampantang #jibriellarasyh1818 #31hari #babyaugust #salamkemerdekaan
Merdeka!! Merdeka!! Merdeka!! .
Selamat Hari Kebangsaan 2018 
dari Putera Jibriell Arasyh ❤️ #sayangimalaysiaku #31082018 #31haripantang #babyaugust #jibriellarasyh1818 #dalampantang #1august2018 #1818 #mommyblogger #lifestyleblogger #bloggermalaysia
⛔️Ketupat rendang letak jauh sikit.. Kakak hanya boleh makan tulang korban je untuk menu berpantang harini.. pon sedap nakmatey k! 😋 #dalampantang #pantang22hari #salamaidiladha #2018
Selamat Hari Raya AidilAdha❤️👨‍👩‍👦‍👦 #ourjourney #mysmallfamily #pantang22hari #babyfirstraya  #bloggermalaysia #mommyblogger #kissnhug
Flower Chimp akan memenuhi keperluan anda dengan harga serendah RM89 sahaja. Flower Chimp juga menawarkan perkhidmatan penghantaran ke seluruh negara yang meliputi lebih daripada 80 daerah di dalam Malaysia, termasuk di Sabah dan Sarawak. 💐🌷
.
Bagi yang ingin mendapat sejambak bunga dengan harga yang berpatutan boleh follow @flowechimpmy
perkhidmatan penghantaran bunga dalam talian yang menjadi pilihan utama anda serta menikmati penjimatan menerusi penghantaran secara percuma ke atas semua tempahan tanpa had. 🌺🌻 .
.
untuk maklumat lanjut klik website Flower Chimp https://www.flowerchimp.com/ 
#flowerchimp #flowerchimpmy