Malaysian Blogger|Since 2010

Malaysian Blogger|Since 2010 Follow

👩🏻‍💻Social Media Influencer 🖇Lifestyle,Beauty,Parenting,Food,Seo Friendly
👠REVIEW : DM [opened paid]
👇🏻Homedec

http://bit.ly/HDexhibition

26,146 Followers  7,191 Follow

Share Share Share

Tiberr rasa nak geget jer jari tu tengok gambar ni.. geramm tak pasal2 sbb comey angat buat piss macam tu.. 😂✌🏻 #bukananaksaya #tiber #37weeks #countingdays #doakanyangbaikbaik
Gel jerawat paling ohsem abad ini! serius lepas cuci muka guna Hiruscar cleanser, terus sapu Hiruscar Post Ance kat jerawat gatal nak hinggap tu semalam.. esok terus kecut tau! untuk hilang parut degil pulak pakai Hiruscar Spot Gel.. Sumpah best!! High recommend ni. wajib kena ada dalam handbag korang! 👌🏻😍
.
Kalau nak try, boleh beli kat mana mana2 farmasi berhampiran, yang nak beli online tu boleh pergi sini hiruscar.com.my/buy-now/ #clubspotless  #hiruscarantiacnemy #hiruscarpostacnemy
Setahun sekali nak jumpa wajah2 ni.. Lepaih tu hanya mampu tengok gambar je laa... ☺️❤️ #inikanraya #syawal2018
Orang kata kalau mengandung seri tu pergi kat anak, betul ke?🤔☺️ #masihmoodraya #syawal2018 #35weeks
Second Pregnancy Photoshot 😄❤️ #35week #countingdays #syawal2018
Raya ketiga. kita masuk gambar lain esok jer. harini dah penat, dah mengantuk.. dah kenyang macam2 mak buyung bedal.. selagi boleh ye dak.. 😂 .
Laani kasi can beradu pulak. esok kite tala open house lagi.. 😋😘 #rayakansebulan #syawal2018 #35weeks #teamgrey
Raya kedua baru nak masuk. takpelah mak buyung buzy yakmat.. yang penting gambar bedua jer sbb anak umi lagi buzy dari umi.. 😅😚 #selamathariraya #syawal2018  #34weeks
Danish with Cousin 😄 #danishbalikkampung #puteramikaell23 #3y #1syawal2018
Aktiviti Pagi Raya 😘 
Kite beraya selagi bolehh.. #1syawal2018 #salamkosongkosong #34weeks #countingdays
Salam Aidilfitri, Maaf Zahir Batin ❤️ #shawal2018 #teammerah #teamrayakedah
Done packing ✅
Disebabkan umi tak sure gender awak, maka umi pilih semua putih. 😚 #34weeks #babyiscoming #countingdays #ramadhan2018
Counting Days ❤️ #34weeks