Malaysian Blogger|Since 2010

Malaysian Blogger|Since 2010 Follow

👩🏻‍💻Social Media Influencer 🖇Lifestyle,Beauty,Parenting,Food,Seo Friendly
👠REVIEW : DM [opened paid]
👇🏻Stea Beauty Malaysia

https://intansaffyna.blogspot.my/

26,729 Followers  7,133 Follow

Share Share Share

Lama tak up gambar anak umi yang segak ni 😂😘 #puteramikaell23 #babydanish23 #3y #cutiraya #cny
Platform SHOPEE yang semakin trend dan semakin popular di malaysia malah Shopee platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan, akan meningkat sebanyak 32% dalam jumlah carian Sempena Tahun Baharu Cina akan datang ini. . 😍
.
see more : https://goo.gl/LXMeiA (klik bio) .
.
Shopee menyediakan platform yang pantas, mudah dan selamat untuk membeli-belah dan dengan insentif Penghantaran Percuma ke Seluruh Malaysia dan Komisyen Sifar (0), rakyat Malaysia boleh menikmati aktiviti beli-belah di Shopee yang mudah dan menjimatkan.
.
#WangWithShopee
Jom sertai HYPR!

HYPR sebagai platform sosial influencer di Malaysia yang mempunyai followers ramai tapi tak tau cara nak buat duit..
.
Harini HYPR boleh membantu anda untuk yang ingin menjana pendapatan dengan mempromosikan Jenama dan servis lokal disekitar Lembah Klang. Amount direct to your account bank. Serius.. 😍
.
Jom join @hyprmalaysia sekarang! 
Dattar di: www.hypr.my .
.

#hyprmalaysia #hyprmy #influencermarketing #socialinfluencer #malaysia #socialmedia #promoter #followers #influencer #brands #review
If you like to share and earn at the same time, you could try out hypr.my.

Follow THIS 3 SIMPLE STEPS: 
1. Follow this link to sign up: http://hypr.my/register
2. Share the campaign that you see on your dashboard
3. Make money and withdraw to your bank! Voila!
.
Jom join @hyprmalaysia sekarang! 
Daftar di: www.hypr.my .
.

#hyprmalaysia #hyprmy #influencermarketing #socialinfluencer #malaysia #socialmedia #promoter #followers #influencer #brands #review
Lama tak selfie duo-rang🐣 #puteramikaell23 #3y
Jom sertai HYPR!

HYPR sebagai platform sosial influencer di Malaysia yang mempunyai followers ramai tapi tak tau cara nak buat duit..
.
Harini HYPR boleh membantu anda untuk yang ingin menjana pendapatan dengan mempromosikan Jenama dan servis lokal disekitar Lembah Klang. Amount direct to your account bank. Serius.. 😍
.
Jom join @hyprmalaysia sekarang! 
Dattar di: www.hypr.my .
.

#hyprmalaysia #hyprmy #influencermarketing #socialinfluencer #malaysia #socialmedia #promoter #followers #influencer #brands #review
Harini kenduri kita tala Cushion Foundation from @mdmmdmy yang best gile baq ang.. sumpah tak tipu.. 😍💁🏻 .
.
Apa yang best?
🍂Long Lasting
🍂Full Coverage
🍂Spf 50
🍂Effect Glowing
.
more info visit blog SOON!
.
Ni pakai dari tadi berpuluh kena panas kat tempat kenduri, tapi masih elok je Cushion Foundation ni.. Serius😱😘
.
Boleh dapatkan di @mdmmdmy atau di www.mdmmd.my .
#reviewing #bloggermalaysia #lifestyleblogger #beautyblogger #bloggerslife
If you like to share and earn at the same time, you could try out hypr.my.

Follow THIS 3 SIMPLE STEPS: 
1. Follow this link to sign up: http://hypr.my/register
2. Share the campaign that you see on your dashboard
3. Make money and withdraw to your bank! Voila!
.
Jom join @hyprmalaysia sekarang! 
Daftar di: www.hypr.my .
.

#hyprmalaysia #hyprmy #influencermarketing #socialinfluencer #malaysia #socialmedia #promoter #followers #influencer #brands #review
If you like to share and earn at the same time, you could try out hypr.my.

Follow THIS 3 SIMPLE STEPS: 
1. Follow this link to sign up: http://hypr.my/register
2. Share the campaign that you see on your dashboard
3. Make money and withdraw to your bank! Voila!
.
Jom join @hyprmalaysia sekarang! 
Daftar di: www.hypr.my .
.

#hyprmalaysia #hyprmy #influencermarketing #socialinfluencer #malaysia #socialmedia #promoter #followers #influencer #brands #review
Jom sertai HYPR!

HYPR sebagai platform sosial influencer di Malaysia yang mempunyai followers ramai tapi tak tau cara nak buat duit..
.
Harini HYPR boleh membantu anda untuk yang ingin menjana pendapatan dengan mempromosikan Jenama dan servis lokal disekitar Lembah Klang. Amount direct to your account bank. Serius.. 😍
.
Jom join @hyprmalaysia sekarang! 
Dattar di: www.hypr.my .
.

#hyprmalaysia #hyprmy #influencermarketing #socialinfluencer #malaysia #socialmedia #promoter #followers #influencer #brands #review
Today is Birthday Boy! Ni budak bertuah dah #turn3 .
Alhamdulilah..
Terima kasih banyak @rizuwanawang sponser birthday PUTERA MIKAELL DANISH ke-3tahun..👍
.
Semoga anak umi membesar dengan baik.. bijak dan soleh.. Amin.. inshaAllah.. Doa umi untukmu sentiasa ada dalam sujud.. umi luv u anak!! 👦🏻🕷😍 #mikaelldanish23 #3yearsold #happybirthday #spidermantheme
Sempena menyambut Tahun Baru Cina tak lama lagi, Shopee, platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan mengumumkan Kempen ‘Wang bersama Shopee’ sempena Tahun Baharu Cina ini dengan pelbagai hadiah berjumlah lebih daripada RM1 juta untuk penggunanya. .
.
Bonanza membeli-belah yang berlangsung selama 6 minggu ini akan bermula dari 15 Januari dan berakhir pada 25 Februari. .
.
‘Fortune Ang Pao’ yang menawarkan pelbagai hadiah berjumlah lebih RM1 juta untuk diberikan kepada pengguna untuk memenangi Shopee Coins, baucar dan lebih 20,000 unit Tiket Emas (Golden Tickets) setiap hari. .
.
Setiap Tiket Emas merupakan cabutan bertuah termasuk :
👉🏻jongkong emas bernilai lebih RM500 setiap satu, 👉🏻hadiah mingguan berbentuk wang tunai berjumlah RM1,500 .
👉🏻hadiah utama berbentuk wang tunai berjumlah RM8,888. .
👉🏻Hadiah lain termasuk bank kuasa, aksesori komputer, perkakas rumah dan banyak lagi. .
.
@shopee_my 
#shopee_my #wangwithshopee