Interieur Collectie Dagen

Interieur Collectie Dagen Follow

📅15•16•17 september 2019
Hét vakevent in Nederland voor de woning-, projectinrichting en het ambacht.
💡Inspiratie
🌟Innovatie
🤝 Connect
⚒️ Ambacht

https://booking.evenementenhal.nl/nl/interieur-collectie-dagen-2019/gorinchem

390 Followers  708 Follow

Share Share Share

Kun jij ook niet wachten tot het september is? Er staat niet alleen een inspirerend aanbod voor je klaar, maar ook veel inspirerende lezingen, paneldiscussies en workshops! 
Op maandag 16 september gaat de voorzitter van @bns_crisp, @frijterscarin de dialoog aan met verschillende partijen over de samenwerkingen in de markt en wat er moet veranderen. Sluiten ze wel aan op de huidige wensen van de consument? 
Ook zal de interieurambassadeur van @bns_crisp, @jelenabwvanruim, spreken op de maandag. Zij gaat het hebben over de nieuwste trendkleuren en hoe die in een perfecte kleurbalans samenkomen.

Kom maandag 16 september vóór 13:30 en 16:00 naar het Inspiratietheater en laat je inspireren door Carin Frijters en Jelena Brillenburg Wurth.

Het programma staat in de link van de bio.
.
.
#sprekersprogramma #vakbeurs #interieurcollectiedagen #bnscrisp #woninginrichting  #projectinrichting  #aansluitenmarkt #samenwerking #stylist #fabrikant #retailer #groothandel #trendkleuren #kleuradvies #harmonie #kleurbalans #incoda2019
Heb jij al het voorlopige programma gezien? Op maandag 16 september zal @jelenabwvanruim het hebben over de vraag naar zachtheid in interieur, de trendkleuren en hoe die kleuren harmonieus samenkomen. Swipe naar 👉 voor meer info of ga naar de link in de bio.
.
.
.
#kleuren #trendkleuren #kleuradvies #interieurstyling #interieurstylist #bnscrisp #Kleurbalans
Heb je al over het grote aanbod van merken, bekende sprekers en influencers gelezen op @interieurjournaal? Bekijk de link in onze bio en ontdek het nu!
.
.
.
#vakbeurs #wooninspiratie #woonretail #b2b #luxaflex #luxaflexnl #interieurcollectiedagen #interfloor #koninklijkepeitsman #kobe #plintenenprofielencentrale
Met een topaanbod van maar liefst 200 merken, een breed sprekersprogramma en interessante influencers is dit nu al een editie om niet te vergeten. 😃Bekijk het artikel op de website van @wonen360 of klik op de link in de bio van Interieur Collectie Dagen.
.
.
.
#vakbeurs #interieurstyling #vloeren #raamdecoratie #interieurstoffen #wandbekleding
Op 15, 16 en 17 september presenteert ook KeJe raamdecoratie de nieuwste collecties op het gebied van raamdecoraties en horren. Mis het niet op het 10-jarig jubileum van Interieur Collectie Dagen!
.
.
#raamdecoratie #horren #rolgordijn #vakbeurs
Het inspirerende bedrijf @homemadeby is officieel deelnemer van Interieur Collectie dagen 2019! Home Made By brengt design met een doel en op 15, 16 en 17 september zijn zij er voor hun leden.
.
.
.
#wooninspiratie #interiordesign #verf #gordijnen #vloeren #raamdecoratie #behang #inspiratie #interieur #interieurstyling
✨We verwelkomen het trendy en inspirerende merk @beceraamdecoratie raamdecoratie als deelnemer!✨ Ontdek bece's nieuwe collecties en laat u verrassen op InCoDa 2019, 15, 16 en 17 september!
.
.
#wooninspiratie #interieurinspiratie #raamdecoratie #gordijnen #jaloezieën #enrichinglife
De hoofdsponsoren van het NK Woning- en Projectstofferen zijn bekend! @forboflooringnl, Koninklijke Peitsman B.V., @moduleo en Interfloor. Lees hier meer over het NKWP en de opdrachten👉 https://booking.evenementenhal.nl/nl/interieur-collectie-dagen/blog/1967
Interesse in deelname? Neem dan contact op met Peter van der Arend van het HMC: p.vanderarend@hmcollege.nl
.
.
.
#woningstofferen #projectstofferen #vloeren #flooring #ambacht #pvc #linoleum #tapijt #lvt #tegels #mozaik
Interieur Collectie Dagen wenst u een vrolijk Pasen! Wij hebben ook een 🥚 surprise voor u, @intercombibv / @lamett , @woonspecialist, @europlywoodproducts, @prestigioustextiles, Stair Solutions , @blendwindowfashion en Devo zijn nieuwe deelnemers!
.
.
.
#wooninspiratie #interieurinspiratie #raamdecoratie #vloeren #interieurstoffen #wandbekleding #franchise #hout #flooring #woninginrichting #projectinrichting #pasen
Wij verwelkomen @insideblinds op #incoda2019! 🎉 De wereldwijde couturier van raamdecoratie zal inspiratie brengen op het gebied van: vouwgordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen, overgordijnen, houten jaloezieën en zelfklevende gordijnen.
.
.
.
#wooninspiratie #wooninspo #interieurinspiratie #raamdecoratie #gordijnen #madeinbelgium #belgium🇧🇪 #belgium #jaloezieën
Op InCoDa’s 10-jarig jubileum kunt u ook een fantastisch aanbod op het gebied van wanddecoratie verwachten.😍 ✨Ontdek op 15, 16 en 17 september de nieuwe collecties van @eijffinger, @masureel, @dutch_wallcoverings, @vansandpaintwallpaper, @noordwand, @art2wall, @aswallpapernl en @casadeco_official. ✨
.
.
.
#wooninspiratie #interieurinspiratie #interieur #behang #fotobehang #interieurstoffen #wandpanelen #inspiratie #incoda2019
Goedemorgen. 🌞 Deelnemer InCoDa 2019 @ppc_inspireert met hun reuzevisgraat Hollandsche Vloer Bonaire (planken van 18 x 90 cm). ❤️🌳 Dat valt in de smaak! 😍 Check hun profiel voor nog meer #vloer #inspiratie.
.
.
.
#wooninspiratie #interieurinspiratie #vloeren #visgraat #visgraatvloer #interieur #eiken #houtenvloer #holland