Internt_sos

Internt_sos Follow

Här berättar vi om vår arbetsvardag och intressanta saker vi gör, till varandra! Har du nåt du vill berätta om? Kontakta Sara Djupsund!

178 Followers  0 Follow

Share Share Share

Vi ser dig! Kom ihåg ditt tjänstekort annars kan det bli din tur att göra en svan till vår skämsbänk i receptionen 😁
Nu har effektkartan för webbprojektet beslutats. Den ger oss riktning för hur vi ska ta oss an det fortsatta arbetet och hur vi bäst kan möta våra målgruppers behov. Åsa Brozén (KOM) och Ulrika Freiholtz (KST) kommer nu ge sig ut för att träffa alla avdelningar och berätta om det fortsatta arbetet. Läs mer på intranätet och på bloggen, soswebb.se.
Du kommer väl ihåg att komma på morgondagens digifrukost "Agilt arbetssätt för att göra rätt"? För att skapa webbplatser och andra digitala lösningar gäller det att hela tiden hänga med i teknikutvecklingen och målgruppernas ständiga beteendeförändringar.  Därför använder vi det agila arbetsättet som ser till att det vi skapar är helt rätt för den verklighet målgrupperna befinner sig i.  Kom och lär dig om hur vi arbetar! Efter digifrukosten kan du som vanligt ställa frågor om sociala medier till Sara Djupsund. Digifrukosten hålls i Evidensen kl.9-10.
Igår hade vi besök av cirka 15 andra myndigheter i form av deras sociala medie-ansvariga medarbetare. De fick lyssna till hur vi arbetar med kanalerna men också ha gruppdiskussioner, vilket dokumenteras här på bilden. Är du intresserad av att använda sociala medier i ditt arbete? Kontakta Sara Djupsund eller Sherko Alemdar! Trevlig helg! 👏🏻
Vad är klarspråk och varför är det särskilt viktigt för oss som jobbar på myndighet? Det var frågor som Anna från Expertinfo svarade på igår under en öppen klarspråksföreläsning för alla anställda. Missade du gårdagens föreläsning finns ett fåtal platser kvar till den 29 november. Anmäl dig i utbildningsportalen!
Idag deltog våra medarbetare Axana Haggar och Maria Ennefors på Antibiotikaforum!
Vi deltar på Odontologiska riksstämman, som pågår igår och idag. Några av oss som deltar är Stein Björkman, Andreas Cederlund och Anders Alexandersson.
Idag ordnar vi en konferens om den kommande strategin för det donationsfrämjande arbetet. På bilden ser du Agneta Holmström och Tesi Aschan, som berättade om regelverket. Har du frågor, kontakta Carin Franzén eller Wenche Stribolt.
Grattis till Elsäkerhetsverket - Sveriges modernaste myndighet! Igår vann Elsäkerhetsverket tävlingen, där även vi var nominerade. Mer om det på intranätet. På bild ser du representanter från de nominerade myndigheterna, under ett seminarium på Kvalitetsmässan.
I projektet Digital verksamhetsutveckling har vi filmat fyra patientfilmer. Bild 1 är från vår  källare istället för på sjukhus och handlar om internetpsykiatri. Tänk att vi har så bra lokaler! 
Bild 2 är om lungcancer i Linköping, bild 3 är artrospatient i Västerås och bild 4 en olycka i Hemavan. 
Lansering 15 januari 2018! Har du frågor om projektet, kontakta Evamaria Nerell!
I morgon får vi veta vem som blir Sveriges modernaste myndighet, där vi är en av fem finalister. - Med vårt deltagande kan vi inspireras att ta nya steg i vår fortsatta utvecklingsresa, säger vår gd Olivia Wigzell. (Läs mer om nomineringen och vilka vi tävlar mot på intranätet)
Här ser du Åsa Brozén, projektägare för arbetet med den nya webben. Hon tycker att det är viktigt med en ny webbplats eftersom det kommer innebära stora förbättringar för våra målgrupper! Vill du läsa mer? Kolla in vår blogg, soswebb.se. Trevlig helg!