Internt_sos

Internt_sos Follow

Här berättar vi om vår arbetsvardag och intressanta saker vi gör! Har du nåt du vill berätta om? Kontakta webbredaktion@socialstyrelsen.se!

205 Followers  0 Follow

Share Share Share

Idag var det flera lag från Socialstyrelsen som deltog i Blodomloppet! 💪🏻 Har du bilder på fler lag som deltog? Mejla dem till Sara Djupsund så att vi kan dela dem!
På fredag arrangerar statistikenheterna ett seminarium för att få en bättre bild av vilka grupper som inkluderas och exkluderas i våra olika register. Kom och lyssna på experter från Skatteverket, Migrationsverket, Stockholms stad och Stockholms läns landsting som berättar om det svenska personnummersystemet, alternativ till personnummer, vilka grupper av personer som saknar personnummer och hur detta hanteras inom socialtjänsten och hälso- och sjukvården.

Anmäl dig via Utbildningsportalen. Gå in på kurskataloger – Interna kurser och leta upp ”Seminarium om hur avsaknad av personnummer påverkar underlaget i Socialstyrelsens hälsodata- och socialtjänstregister”.
Varmt välkomna på internt seminarium om äldre med intellektuell funktionsnedsättning den 12 juni kl.13-15 i Ugglan. Föreläsare är Gerd Ahlström, PhD, RN, Lunds universitet och Anna Axmon, docent, statistiker, PI för LUPOP, Lunds universitet. Anmälan görs till Michaela Prochazka.
Hejdå Socialstyrelsen! Jag avslutar nu min praktikperiod och därmed också ansvaret för interna Instagram, som jag haft den senaste månaden. Det har varit jätteroligt att få lära mig så mycket om er myndighet! Fortsatta idéer till inlägg kan ni skicka till webbredaktionen eller Sara Djupsund. Hälsningar August
Förra veckan var åtta medarbetare från Socialstyrelsens olika avdelningar med på Demensdagarna. Vi hade även en välbesökt monter! Har du frågor om vad som sades där, vad vi tar med oss från dagarna eller nåt helt annat, kontakta Frida Nobel!
Susanne Lång och Annika Norlander Finn går igenom och sammanställer alla intressanta och engagerade gruppdiskussioner om tillit från SoS-dagen. 
De återkommer med resultat!
Vilken trevlig överraskning som det bjuds på under avdelningsmötet. Tack igen alla som följer och som har bidragit med inlägg!
Tjoho! Nu har vi 200 följare på vår interna Instagram! Vi vill tacka alla som följer och alla som bidragit med inlägg. Tack!!!
Idag välkomnar vi Peter Nygren till kommunikationsavdelningen. Peter har jobbat inom staten sedan 2000 och ser fram emot att lära sig mer om hälso- och sjukvård. Peter tar med sig erfarenhet från bland annat Försäkringskassan och Socialdepartementet till hans framtida arbete med E-hälsa och regeringsuppdrag inom kvinnors hälsa. Välkommen Peter och vi hoppas att du trivs.
På denna fina dag så kan ni ta kaffe och vatten utanför personalentrén. Tack Nour för denna fina insats. Kaffe kommer serveras på gården alla soliga dagar från 11:00.
Vi vill tacka alla för en härlig Socialstyrelsens dag! Hoppas vi ses nästa år också!
När man inte har med matlåda så finns det många matalternativ utanför Socialstyrelsen. Så många att jag får beslutsångest. Har ni någon favorit foodtruck eller matställe som jag borde testa?