'94

'94 Follow

http://iqarazip.blogspot.com/

1,287 Followers  754 Follow

Share Share Share

OMG! Serious nak nangis time nak tinggal kan angah. Aku ni dgn adik beradik tak reti nk sweet-ll kteorg bergurau kasar je tp tadi tahan je air mata tkpe tak lama pun 3 tahun je bulan-ll balik lah ye dak. Oh angah kat sana tu pandai-ll lah bawa diri kalau ada apa-ll tu whatsapp je 😘
Kalau aku yg hantar angah pergi daftar ni, confirm dorang ingat aku mak mak 😂 gaya mak mak tu dah ada dah tp mak mak muda GG gitu hahahaha ok perasan jap jap lg pos gmba dgn angah ye 😘
Bila lah dapat menggedik dgn angah lagi 😕😕
pipi pau 🍃
.
Bila kau dpt dgr lagu fav hah mcm ni lah jadi nya
Ada ciri-ciri wanita solehah tak? In shaa allah, kalau diberikan peluang mmg nk ke arah yg solehah hihihi

Si kecik rania raina aduii lupa lah nama awk ni comel sgt smpai lupa kakak 😂 semoga jadi anak yg solehah ye sayang

cc : @miezafirdaus (anak aunty comel sgt i kennot)
boleh tak nak pasang mcm ni dalam bilik
Rindu betul dgn si kecik ni 😘
Hi semua, ok ni lah #seqymattelipcream yg iqa ckp kan tu dlm satu box ada 2 lipcream okay

Jom beli ! warna dia cantik tau, warna terkini gitu 😊
.
mata pandang mana tu kak 😂
Pergi bercuti badan steady je, balik dr cuti tu tah bpe kilo naik mana tak nya bantai mkn

Kambing bakar
Ayam bakar
Ikan bakar
nasi goreng sotong
sambal petai
sambal sotong masak petai
Sup ayam
Sambal belacan
Maggie goreng
Roti canai

Air masak langsung tk minum hahaha seronoknya hari-ll mcm ni boleh tak?

Adoiiii nnt mem besar bebel tak kose nk dgr. Korang dh ganti puasa belum? Jom puasa esok nak 😊
Wahai sahabat, jadi lah sahabat di mana pun kau pergi sentiasa ada ruang di hati. Jangan jadi seperti talam, depan baik belakang kau tikam. Sedih ada sahabat mcm ni, makan sama-ll, keluar sama-ll, gelak sama-ll, carut sama-ll nangis sama-ll tapi end up dia menjadi 'gunting' dalam setiap cerita. Kenapa mesti nak ada rasa dengki? dah bertahun kita kawan aku sikit pun tak pernah rasa iri berkawan dgn kau. Sedih lah ada sahabat mcm ni. Jadi mcm ni pun aku still diam sbb kau sahabat bkn lawan. Aku kecewa & tak sangka. Kepada sahabat, cuba ingt balik mcm mana kita kenal bahagia je kan, boleh tk kita jadi mcm dulu
Dinner satay lah kita
bye pangkor