IQAARAZIP

IQAARAZIP Follow

Love yourself 💕
💻 @byiqarazip
📩 zulaikha.bizig@gmail.com

http://www.wasap.com/60129490031

1,708 Followers  891 Follow

Share Share Share

Cendol btho ni sedap pulak, minggu depan nak try kuih keria kedai sebelah
Harini tudung meragam so kita ambik gamba senget kan sikit kepala tu

Panas tengahari tadi, its okay tak jadi hal sbb iqa dah apply #bbcreamSQB

Product use :
#bbcreamSQB code natural : RM55
#gincubySEQY code saloma : RM39

Whatsapp #0129490031, takpun klik je link kt bio iqa
Lunch berdua je harini

#officemate
#teamsqb
#seqybeautysquad
Sarimah & Saloma ❤
.
1pcs RM39
Beli 2 kita bagi diskau 10%

#gincuseqy💄 #seqybeautyproduct
Sekarang ni iqa tengah pakai GINCU SARIMAH @seqybeauty

Nak SARIMAH? boleh whatsapp
.
"SAYA NAK KAK MAH" ke #0129490031

#gincubyseqy
#gincubyseqybeauty
Oma oma oma saloma, iqa pakai gincu SALOMA @seqybeauty ❤
Bila nak ada larian lagi ni, macam best je lari lari ni 🙄
.
pandai abg camera man ni ambik gamba saya nampak kurus di situ
.
#runningdivamalaysia
Bagus juga suruh aku ambik gamba ni, aku lari 5.5km ni pun sebab nak kejar stokis-ll yg dah pecut ke depan

Lari punya lari tak jumpa-ll rupanya dorang dah sampai dulu laju betul 😂😂
.
#runningdivamalaysia
Nampak saya tak? Episod berlari ni belum habis lagi nampaknya 😂
.
#runningdivamalaysia