ZULAIKHA🌷

ZULAIKHA🌷 Follow

zulaikha.bizig@gmail.com

http://iqarazip.blogspot.com/

1,471 Followers  775 Follow

Share Share Share

"mama takpe ke duduk atas ni?" 😳😳
Datang sini nak tengok monyet je 🐒
train ke? jalan-jalan bukit melawati
Kali kedua datang sini, tak pernah mengecewakan. Makanan uols sedap 😘
smile iqa smile
.
.
.
im happy with you 😘
Manisnya green tea awak, tapi manis lagi senyuman saya hihi 😘
.
Meatball cheese awak 👍
Macam biasa lah uols
🍸
💕
Teringat time kecik-ll dulu hantar opah pergi airport tp time tu iols besar sikit lah sbb iols yg paling sulung kan, asal nak pegi airport je excited 😂 org lain yg nak pergi umrah kau yg excited pakai jubah, in shaa allah jika diizinkan dapatlah jejakkan kaki kat sana

dah macam ustazah iols kan?
Harini hantar opah, makndak, maktam, maksu & shuben-ll mereka ke airport, 17hb nnt mereka menjadi tetamu Allah s.w.t alhamdulillah 😊
.
.
Selamat menunaikan umrah & mendapat umrah yg mabrur, semoga perjalanan pergi & balik dipermudahkan

Manisnya senyuman kita kan 😂
🐓