Iqaa

Iqaa Follow

Never say you're alone when you still have Allah

http://iqarazip.blogspot.com

990 Followers  704 Follow

Share Share Share

Cuaca smlm mmg panas,harini rilek-ll je cuaca ⛅
Muka happy dpt mkn prosperity burger mcm tu lah
😘
Buah strawberry dekat hokkaido, jepun kemain merah lg warna terliur den
Have a safe flight to korea mama along syg mama 😙
Baru lepas balik dr airport hantar mama naik flight g korea, jom tidur jom 😴 kita g korea dlm mimpi jelah, harap-ll jumpa lee min ho 😋

Retro glasses tu iqa jual tau, NAK KE 😲 dm iqa k 😘
Best choice ever 😙
Hi uols, iqa nak bgtau yg iqa still jual makeup brush so if uols berminat nk beli boleh singgah ke ig shop iqa @byiqaa.co
.
● 10pcs kabuki makeupbrush
● 24pcs makeupbrush set
● 32pcs makeupbrush set
● 11pcs bamboo brush set

Free postage lagi sapa tak nak kan? So kalau berminat boleh tgok igshop @byiqaa.co / DM for more details okay 😉

kalau ada kawan-ll ke girlfriend ke nak beli boleh lah share info ni tau , thank you 😘
Happy birthday to me 🎂🎉🎊 i  sweet 22 uols, kasi can lah nak hyper sikit birthday girl kan 😂 thank you sgt-ll to those yg wish my birthday tadi ma abah, siblings, mak&pakcik, cousins, my bae, ex-housemate, friends snggup karang ayat manis-ll utk i sampai i tersentuh thnk you sgt-ll korang, every words uols hntr kat i td i hargai sgt-ll, sweet sgt lah uols ni  i kennot 💕💕
.
#iqaturns22
#sweet22
#nakhadiahboleh
#lamatakdapathadiah
#okayguraujerr
Satu dulang utk 2-3 org makan, dlm dia ada fries, coleslaw, 3 spaghetti diff flavour, hotdog, lamb & chicken chop also blckpaper sauce siapa lah tukang masak dia ni 😍😍 haha @nicksgastro

#nicksgastro
kenyang gila makan benda ni
Datang strawberry farm nak petik strawberry tapi strawberry dah dipetik orang

#tb cameron