everyday makeup

everyday makeup Follow

➕ Natural Makeup 💗
➕ Beauty Enthusiast
➕ Flawless complexion
➕ freelance MUA: @nadyarizkita.mua
➕ Business Inquiries: nanarana.mua@gmail.com

68 Followers  51 Follow

Share Share Share

Emptied Bottles
.
👍 Shu Uemura Depsea Facial Mist
The mist is super fine!! Bulir2 mist nya kecil dan lembut, makes it really makeup friendly..
Bisa di pake sebelum makeup supaya wajah lebih lembab dan segar, setelah makeup makes your foundie+powder seems more skin-like and even do quite good job to set your makeup.. paling enak kalau di pake siang2 lagi panas ☀️👌 refresh your skin and quite hydrating
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Repurchase: yes
.
👍 L’occitane Refreshing Aromatic Deodorant
This deodorant have refreshing scent, alumunium n salt free, and it doesn’t clogged the pore of your underarm skin.. instead it makes it feels airy.. it has good job on holding against body odor.. most important ga bikin kulit ketiak kering
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Repurchase: it’s already my 3rd bottle, so yes!
.
👍 Innisfree Green Tea Seed Serum
The brand’s most well-known serum. I bought this when my skin was super dry until it left that flakey surface 🙈 and this serum really helps hydrating from within. It doesn’t have magical function like any active ingredient serum, but for those yang seperti aku, dealing with dehydrated skin, serum ini ampuh loh untuk hydrating and moisturize your skin!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Repurchase: Absolutely
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#skincare #beautyguru #beautyenthusiast #indobeautygram
Rocking monday with classy red lips
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Boost up your mood and kick that monday blues off by feeling pretty an sexy 💗
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#motd #motd💋 #redlips #redlipstick #glowingmakeup #beautyguru #beautygram #flawless #flawlessmakeup #naturalbrows #bobbibrown #toofaced #toofacedbornthisway #makeoverindonesia #loreal #loracpro #maybelline #tarteshapetape #inglot #thebrowgal
It’s Saturday already?! Wow time sure flies by this week..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Freshened up my saturday with coral fresh makeup and colorful hijab 💕
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐️Complexion
#shuuemura stage performer instant glow
#elizabetharden 8 Hour Cream
#maybellinebabyskin pore eraser
#lorealtruematchfoundation N3
#canmake color mixing concealer 02
#maybellineagerewindconcealer medium
#tarteshapetapefoundation light neutral
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐️Eyes
#thesaem saemmul single matte eyeshadow BE01
#loracpropalette sage - garnet - espresso - champagne
#bobbibrown gel eyeliner - denim ink
#shisheido eyebrow pencil - dark brown
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐️Cheeks
#bobbibrown bronzer - stonestreet
#milanibakedblush dolce pink
#maybelline strobing cream - pink
#mac soft & gentle
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐️lips
#bobbibrown lipcolor carnation - pale pink
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#beautyguru #motd  #saturdaymood  #naturalmakeup #flawlessmakeup #imreadyforweekend
Alat tempur andalan untuk natural look
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Loooveeee their lip collection 💕 ramah di bibir tapi ga ramah di kantong sih
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mintadisponsorinbobbibrown #siapagw😅 #beautybox #bobbibrown
My savior for the last couple of weeks. Kulit aku beberapa bulan ke belakang ini lagi rewel banget. Yang sebelumnya ga pernah jerawatan, tiba2 acne spree on my forehead!! Tekstur kulit tiba2 kasar dan bumpy beruntusan.. lil did I know ternyata kulitku dehidrasi
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Berubah lah skincare regime aku, nambah dua superhero ini nih..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7 skin method w @missha.official fte
Kandungan yeast dan niacinamide nya ampuh membuat kulitku terhidrasi, happy, dan calm the redness
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Di combine dengan green tea seed serum @innisfreeindonesia yang deep mositurized makin happy deh kulitku
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Note to myself, harus juga dibarengi dengan asupan air yang maksimal.. kmrn2 terpapar terus panas dan kurang minum nih
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Temen2 ada yg senasib seperti aku? Kulitnya dehidrasi?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#skincare #koreanskincare #skincareregime
AND GUUYSSS!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I FREAKIN LOVE HOW THIS INDIVIDUAL LASHES LOOKS AND FEELS!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1st — the first 2 to 3 lashes were really a struggle to apply, mungkin karena belum biasa nempelin satu2.. but afterwards rasanya malah lebih mudah dan less hassle compared to the strip lashes type
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2nd — I can definitely customized how natural or glam the lashes looks and finally nemu juga bulu mata yang kelihatan natural di mata aku yang mini ini hehe
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lastly — THIS FEELS SOOO LIGHT!! Nyaris seperti ga pakai fake lashes rasanya
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For those of u who r like me~galau utk coba individual lashes gini~GIVE IT A TRY!!
.
.
⭐️Softlense
@kawaigankyu Eclipse Star Hazel
.
.
⭐️lashes
@goodbye_mascara short mixed with medium
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#firstimpressions #fakelashes #naturalfakelashes #lash #individuallashes
I’m obsessed with getting my lashes on fleek!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ok~sooo bulu mata asliku itu tipiiisss bgt dan lurus dengan arah yang selalu ke bawah pula!! I kid u not 😅 no matter how crazy I curl it, in like 30 sec it would go back to lurus dan posisi turun ke bawah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Makanya setiap aku pergi2 tp nggak pake kacamata, aku nyaris selalu pake fake lashes.. but sebelnya tuh susah banget cari fake lashes yang jatuhnya natural di mata aku yg kecil ini untuk pemakaian sehari2..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So yesterday I finally decided on giving this individual lashes a try (I know~sooo lateee!)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
SUUUPEERRRR excited when this came!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
And it comes with the glue and tweezers too! Sepaket gitu, jadi memudahkan buat kita yang belum ahli pake fake lashes
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Have any of u guys try this type of lashes??
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fakelashes #individualfakelashes #naturalfakelashes
Don’t you just love the summer glow ☀️ sunkissed cheek and luminous skin in this mids of summer season is definitely a go to look

Pssst~I’m getting bored w all that matte lip cream.. lately I keep reaching back my goodie old satin lipstick instead.. who feels the same

COMPLEXION
#maybellinebabyskin instant pink transformer
#makeupforeverstep1 smoothing primer
#shuuemurapetalskin 784
#lorealtruematchfoundation N3
#canmake color mixing concealer 02
#maybellinefitmeconcealer light

EYES
#thesaem saemmul single matte eyeshadow BE01
#bobbibrown metallic eyeshadow Burnt Sugar
#loracpropalette champagne
#bobbibrown gel eyeliner denim ink
#thebrowgal powder 02

CHEEKS
#bobbibrown illuminating bronzer Maui
#bobbibrown bronzer stonestreet
#maybelline master strobing pink
#mac soft & gentle

LIPS
#bobbibrown lip color carnation & pale pink

#flawlessmakeup #glowingmakeup #naturalmakeup #motd #summerglow #sunkissed