Jasmijn Schreur

Jasmijn Schreur Follow

💆‍♀️ Huidtherapie
💆‍♀️ Allround Schoonheidsspecialiste

https://jasmijnschreur.nl/

362 Followers  629 Follow

Share Share Share

Oldie met @annemiekeschr in Scheveningen 💕🤗💫
In het mooie Leiden met ♥️
Love deze oorbellen van @commemoi.nl 💕 #huidtherapie #huidverbetering #skin #dermatology #cosmetology #huidverzorging #huidtherapie #huid #commemoi #earrings #jewelry #jewellery
Hello gorgeous!💕 #huidtherapie #huidverbetering #skin #dermatology #cosmetology #huidverzorging #huidtherapie #huid
Knowledge is power 📖 #huidtherapie #huidtherapeut #dermatology #cosmetology #huidverzorging #huidverbetering #skincare #skin #skincareproducts #huid #research #epidemiology
You look lovely today! 🌸 #huidverzorging #huiverbetering #skin #dermatology #cosmetology #huidtherapie #huidtherapeut #skintherapy #skintherapist
Current Skincare 💦
.
.
☆ Cleanser
Deze cleanser van Paula's Choice bevat o.a. de volgende mooie ingrediënten

ALLANTOÏNE
Komt van nature voor in het lichaam. Het is een bijproduct van urinezuur en wordt beschouwd als een doeltreffend, kalmerend en huidherstellend ingrediënt.

ALOË VERA
Plantenextract met huidverzachtende eigenschappen. Werkt hydraterend en als antioxidant.

GLYCERINE
Huidherstellend ingrediënt dat van nature voorkomt in de huid. Het beschermt de huid tegen uitdroging en helpt een gezonde uitstraling te behouden. .
.
☆ Calm 1% BHA Exfoliant
Dit is een milde lotion die de gevoelige, rode of geïrriteerde huid kalmeert en gladder maakt. Ik merk echt verschil in de kleur en structuur van mijn huid! Nog een pluspunt vind ik dat het product puistjes tegengaat. .
.
☆ Redness Relief
Deze lichte nachtcrème bevat kalmerende ingrediënten en antioxidanten die roodheid en irritatie helpen verminderen. Het geeft je huid de nodige hydratatie zonder vet aan te voelen en verbetert de natuurlijke beschermlaag. .
.
☆ Mineral SPF 30
Zonlicht is van invloed op het ontstaan van ontstekingsreacties en huidirritatie. Dit kan ervoor zorgen dat je huid branderig aanvoelt. Deze luchtige lotion met SPF is ideaal om je gevoelige, normale tot vette huid te beschermen en helpt roodheid en huidirritatie te kalmeren.
.
.
Tot slot gebruik ik 1 à 2x per week de lekkere gezichtsscrub van @zoskinhealth 💦
Ronde magnesiumkristallen exfoliëren dode huidcellen en zorgen voor een meer heldere, gladdere huid en een egalere huidtoon.
.
.
.
#huidtherapie #huidadvies #huidverbetering #huidverzorging #skincare #gezichtsverzorging #beauty #zoskinhealth #huid #koreanskincare #cosmeceuticals #huidherstel #huidexpert #beautyblogger #instagood #skincarejunkie #huidtips #lovemyskin #stralendehuid #beautifulskin #beautynl #claymask #beautifulskinstartshere #mooiehuid #skincareroutine #huidblog #removesebum #removedeadskin