Stine

Stine Follow

Fordi trætogslattenmor.dk var optaget. Og så hører der dælme også en blog til ⤵️ Collab: Jernmor@represented.dk. Privat: Stinejosephine@gmail.com

http://www.jernmor.dk/

10,856 Followers  1,023 Follow

Share Share Share

Der er nogen, der engang har sagt, at det tager en landsby at opfostre et barn. For så vidt angår mine børn, tænker jeg, at der måske mere skal en større havneby til. Måske noget med et indbyggerantal som i Køge i forhold til alder og mængden af ballade, de kan kreere? I hvert fald har vi taget konsekvensen og bor i hus med mormor og morfar. Jeg får en del spørgsmål til konceptet og man kan derfor de næste dage læse lidt om fordele og ulemper og hvordan vores hverdag hænger sammen på min blog. Lige nu ligger der et indlæg om, hvordan vi overhovedet endte i det ❤
Hvis vores familie var en virksomhed, havde familiens yngste klart indtaget stillingen som HR-chefer. I ved, sådan nogle der skal gøre en medarbejdergruppe klar og omstillingsparate til en forandring, der skal til at ske. De har i al fald i den grad været proaktive i dag på det område. Vi har haft en dejlig ferie og har endda tænkt, at den aldrig måtte slutte. Med det for øje træder de små i dag i karakter og forårsager, at mor og far i den grad er klar til hverdag igen. Der er simpelthen sket en kollektiv nedsmeltning, så den ene 2-årige eksempelvis skreg i 42 minutter (ja, vi talte), da vi foreslog at tage ud og spise is. Nu er vi i den grad klar til hverdag. Og hvis nogen derude tænker, at det må være hårdt at have to børn i trods-alderen, så har I muligvis ret.
Der er sgu ikke noget, der skriger forår som en lille fyr med højt hår, der guffer jordbær 🍓🍓🌞
Mens vi kigger på billeder fra den blå planet i dag: "Ehm, mor. Hvorfor er du ik' engang en havfrue?" "Ja, altså.. Det er nok meget godt, at jeg ikke er det. Jeg tror ikke mit arbejde ansætter havfruer. Og så er det svært at lave aftensmad, mens man står på sin hale." Ellie: "Det er ikke godt nok. Du ku' godt være en havfrue"
.... 🙄 Det er noteret. 
Jeg forsøger ind imellem at indhente lidt sparring fra ældstebarnet i forhold til, hvordan jeg kan udvikle mig som mor. Jeg synes ikke altid, at hendes forslag er så konstruktive.
Altså jeg ved godt, at jeg ikke må skrive, at manden, jeg er gift med, lider af OCD. Men altså.. han retter på billederne, når vi er på hotel. Og har sat dymoer i hele vores hjem, så jeg bliver opmærksom på, hvor smørret skal stå i køleskabet. Sådan er jeg ikke ligefrem.. Jeg er snarere typen, der kommer til at smide smørret i underbukse-skuffen, fordi jeg har hovedet placeret godt oppe i nummeren. Jeg har netop udgivet et indlæg på bloggen min, om at være gift med ens modsætning. Jeg tænker,  at der er mange, der lider med Jesper i denne her.
I går fandt jeg ud af, hvorfor alle andre altid står sådan her på billeder. Det er sgu da fordi, at de lige skal tjekke om mormor-trussen er krøbet ned under kjolekanten. Det var den.
Hey mandse, du har fødselsdag. Så jeg har naturligvis sørget for en dag fuld af forkælelse.. Jeg har bare lige kommet til at smide min pung væk (igen), så hvis du lige tager én for holdet og lægger ud, modregner vi det i næste måned i din overførsel til budgetkontoen. 
#romance #ægteskab
Det er fedt nok. Vi slæber ungerne rundt i ferier og i weekender. På museer, i zoo, i legeland. Det eneste de synes, der er fååårking fedt er trapper. Vi kan stikke alt andet op et sted, hvor solen aldrig skinner. Så fra nu af går alle vores udflugter til det nærmeste fleretagesbyggeri. Nørrebro here we come. På mit store domæne på internettet ligger der desuden et indlæg, der handler om, at jeg overvejer at betale mine børn for at opføre sig ordentligt. Det ville være fedt, hvis I gav jeres besyv med.
Jeg har holdt en del foredrag om friluftsliv og vandring med børn. I aften handler det om noget helt andet. Jeg glæder mig ❤ Jeg medbringer fjollede historier om at være børnefamilie og hvordan man ikke skal gøre og @parterapeutens_dagbog fortæller, hvordan man bør gøre. Når man har børn og hus og rod og mangel på overskud og samtidig skal være overskuds-wifey og supermor og man bare har lyst til rosé og lidt alenetid på lokummet og man synes at ens mand er en skvatabe, forbi han bare ikke tager den åndssvage affaldspose ud. Der er stadig billetter at få. Både online og fysisk. Link i bio.
Jeg har altid betragtet mine børn som værende relativ gennemsnitlige. Altså de har ikke sådan rigtigt brillieret på nogen områder. Men det er ingen skam. Deres forældre er også ret gennemsnitlige. Men i går skete der noget, der pludselig gav mig en voldsom trang til at ringe til Mensa og fortælle, at jeg muligvis har født en form for 2-årig geni. Villum satte sig ned for at tegne og jeg bad ham om at tegne en hajfamilie velvidende, at det blot ville ende som krusseduller. Både på papiret og på bordet. Og på væggen, hvis jeg vendte mig om i få minutter. Men han tegnede sgu noget, der lignede 🤯 Men øjne og næse og mund. Altså jeg skulle selvfølgelig lige forklare ham, at en haj altså ikke i virkeligheden så sådan ud.
Det er sgu tiltrængt at få stukket en stor, fed kæp ind i hamsterhjulet i form af en ferie. Efter Kayas galoperende lungebetændelse i sidste uge, er vi blevet hjemme fra ferie i Sverige og har brugt dagen på at klappe kyllinger (undskyld hønemor. Jeg håber ikke, at vi har givet dine kyllinge-børn PTSD efter mødet.) Derefter sad Ellie og jeg helt stille og nød det gode vejr. På en ekstravagant flise foran Aldi, hvor vi, efter billedet at vise, havde placeret varer udover hele fortorvet. Jeg fik direkte flashback til vores tid i Grønland, hvor hende og jeg brugte en hel sommer på en mark med bomuldsblomster (swipe). Alting virkede roligere dengang. Måske det skyldes, at vi har merproduceret vores mængde af børn med 200 %. Der ligger et indlæg på bloggen med vores planer for resten af ugen, hvis nogen mangler inspiration.
Et aftensmåltid med børn. I overmorgen skal jeg holde et foredrag med @parterapeutens_dagbog, der skal give konkrete værktøjer til at ens parforhold overlever børn. Til min del af foredraget besluttede jeg mig at filme et måltid for at se, hvor slemt det egentlig står til i forhold til at sidde og føre en voksensamtale. Det viser sig, at det står ret slemt til 😂 Der er stadig billetter til tirsdag. Både online og fysisk. Til det fysiske spiller vi pool og drikker en fadøl bagefter ❤ Link i bio.