Col•legi Jesús Maria

Col•legi Jesús Maria Follow

268 Followers  0 Follow

Share Share Share

Els alumnes de 2n d'ESO han fet un taller d'escriptura creativa dedicat al microrelat. Començam la primera fase del concurs "Jóvenes Talentos" a carreg de l'empresa Coca Cola. Molta sort!
DIMONIIIS DIMONIIIS !! 👹👹👹
Avui volem donar les gràcies a l’AMPA de l’escola ja que ens han duit una visita molt especial!! CORREUU QUE VENEN ELS DIMONIS!!!! 👹👹👹👹👹
Els vostres professors us desitgen un Bon Nadal !! Descansau i carregau moooolt les piles !!
Betlem vivent !!
Els alumnes de 2n EP han fet aquest Betlem vivent. Com sempre FANTÀSTIC !!!
Aquests dies hem tengut la visita de les Juniores, Missioneres dels Sagrats Cors. Han estat dies impressionants, compartint experiències i moltes emocions. Avui ens han ensenyat els banys típics dels seus països (Santo Domingo i Ruanda). Fins i tot una alumna nostra s'ha animat a ballar amb elles. MOLTES GRÀCIES!
Guanyadors del cartell de la Campanya del Rebost !! ENHORABONA !!! Recordau que fins dia 14 recollirem a l’escola pots, aliments... per ajudar als que més ho necessiten.
Avui els alumnes de CFGM han assistit al congrés "Lo que de verdad importa". Els ponents els han fet reflexionar sobre allò que és realment important. Ha estat un matí ple d'històries de superació !
Enhorabona campió 🥇  El nostre alumne ha guanyat el Campionat Europeu de Taekwondo
Avui els alumnes de 3r d'ESO han fet un taller sobre els estereotips de gènere.
Avui els alumnes d’Educació Infantil han disfrutat amb la representació de “La rateta presumida”🐭