Jette Silberbauer Gad

Jette Silberbauer Gad Follow

Jette S. Gad
Iværksætter og madnørd. Øko-tosset og evigt rejselysten. Food Revolution Ambassador. Den Store Bagedyst 2016.

http://homestretch.dk/2016/03/26/hot-cross-buns-engelsk-klassiker-dansk-forklaedning/

3,234 Followers  4,373 Follow

Share Share Share

Igår var en skøn dag - fyldt med dejlige mennesker og masser af forkælelse. Der er intet der slår at have de bedste mennesker i sit liv - så behøver jeg ikke meget mere... selvom wienerbrød og gaver heller ikke er tosset.
Efter gårsdagens fejring af yngstebarnet sammen med familien, er dagen gået helt nede i gear. Imorgen opruster vi til hverdagen igen - det er der heldigvis også noget magisk ved. Håber i nyder weekenden.
Belgien har været noget af en overraskelse - på den helt fantastiske måde. Beliggende i bakkerne over Theux by har vi fundet den mest charmerende mini-camping vi nogensinde har besøgt. Fantastiske omgivelser og fantastiske værter. Vi er for alvor nede i gear og det er faktisk også ret fantastisk. Flere billeder fra en lille fotosafari i området finder du i stories. [English] Situated in the hills above the beautiful city Theux we found the most charming campsite we have ever visited. Breathtaking surroundings, peace and quiet and very friendly staff. We sincerely recommend @glamping_lescargot - more pictures from the surroundings in story.
Har indtaget morgenkaffen i gårdhaven, der er badet i sol idag. Der er ferieplanlægning på programmet idag - og så skal jeg vist lige styre mine krydderurter, der vokser helt vildt - og ud over kanterne på bedet... håber i har dejlig søndag i sigte.
Følelsen af ro i de rum jeg befinder mig i er enormt vigtigt for mig. Jeg er enormt dårlig til rod (jeg ville faktisk ønske jeg var bedre til at tolerere det) og der skal helst være så få ting omkring mig som muligt. For nyligt fik vi malet flere steder i huset - ikke at det trængte for da vi overtog huset var det hele netop lavet. Det handlede om følelsen af ro. Derfor fik soveværelset også en omgang. Vores nye lækre seng passer perfekt i rummet. Sengetøjet er fra Aiayu og er det blødeste jeg nogensinde har ejet - og det er grunden til at jeg ikke har købt andet siden jeg fik det første sæt foræret for et år siden. Og Hey- hvis man bruger 1/3 af livet i sengen så skal man også have lækkert sengetøj.
TGIM.... er der mon et koncept det taler for at man er glad for, at det er mandag? I bedste Dan Turéll stil holder jeg af hverdagen - også mandage. Ny uge, nye muligheder. Og når man er glad for sit job er det jo ingen sag. Håber i har en dejlig start på ugen - her ser det oven i køber ud til at det bliver fremragende vejr.
Efter at have tilbragt en dejlig dag i Tivoli Friheden igår byder søndag formiddag på rengøring og andre praktiske gøremål. Så kan vi gå ind i den nye uge med ny energi. Hvad bruger i jeres søndag på?
Vi har nydt dagen i @tivolifriheden sammen med vores kolleger og deres familier. Regnen hindrede os ikke i noget som helst så vi har hygget os helt vildt. Nu har vi ramt sofaen - er sikker på at vi sover godt i nat...
Har brugt en del timer i køkkenet den seneste tid... på at planlægge og lave bryllupskage til 80 mennesker... heldigvis havde jeg godt selskab af @metteknudtzen hele vejen - vi var selv ret godt tilfredse (og trætte) da vi havde afleveret den igår. Ekstra dejligt at både brudeparret og gæsterne var begejstrede for resultatet. Mission accomplished then.
Vi er klar til at hele familien indtager matriklen om lidt. Vi fejrer min mors 75-års fødselsdag og skal hygge sammen hele dagen... håber i nyder weekenden...
Der er bare ikke noget der siger forår som nye planter... så idag har jeg været på besøg i yndlingsbutikken for at få friske planter til haven... jeg tror i øvrigt jeg har udviklet et usundt forhold til figenplanter - det er som om at jeg ikke kan få for mange af dem...
Vores atriumgård med den japanske løn er en af mine yndlingsdetaljer ved huset. Noget praktisk anvendeligt er der næppe over den lille gård - nogle vil måske endda mene at det er spild af gode kvadratmeter. Men når man først har oplevet det lys gården bidrager med - og følelsen af at have “udenfor indenfor” så betyder antallet af kvadratmeter ingenting i min optik.