Jette Silberbauer Gad

Jette Silberbauer Gad Follow

Jette S. Gad
Iværksætter og madnørd. Øko-tosset og evigt rejselysten. Food Revolution Ambassador. Den Store Bagedyst 2016.

http://homestretch.dk/2018/12/21/5-geniale-sidste-oejebliks-gaver/

3,299 Followers  4,228 Follow

Share Share Share

Der kommer snart til at ske spændende ting i vores lille gæstebadeværelse - og hvis du tænker at det vel er begrænset hvor meget der kan ske på så lidt plads så bare vent... jeg glæder mig så meget...
Idag får vi en ganske særlig gæst på besøg - Malene fra @boligcious skal hjælpe os med at skabe den helt rigtige røde tråd i vores hus.. jeg glæder mig helt vildt til at få idéer i stribevis... håber i nyder søndagen.
[Reklame for #omhu og @rostrakommunikation] Comfortfood for the win... der er bare ikke noget som en god pastaret på en kold vinterdag. Jeg har modtaget nogle af de nye produkter fra Omhu og har lavet en pastaret med chorizo, spinat, fløde og pesto - man bliver nærmest lykkelig af det.
Jamen så god weekend da...
Så er hverdagen også skudt igang her - vi har haft en fantastisk ferie med masser af familietid. Ungerne var gode til at komme ud af fjerene i morges - de voksne knapt så meget. Håber i har en dejlig dag i sigte...
Wow 2018 - bare wow... tak for ualmindeligt mange stjernestunder.. for familie og venner og for alle de oplevelser vi har delt sammen. For eventyr i både Europa og i USA - både de små og de store. For hussalg og huskøb og ikke mindst for masser af grin i godt selskab. Jeg kunne næppe gå ud af året mere taknemmelig. Må i alle føle samme lykke. Bring on 2019. Rigtig godt nytår.
Julegaven til min mand kom hjem lige i rette tid inden juleaften... den passer perfekt i det høje “glashus” - lige som vi havde tænkt det... idag har vi absolut ingen planer - det er så skønt. Hvad laver i?
Julebaren er åben... er der ikke noget med at voksne skal have en drink mens der er Disneys Juleshow?
Rigtig glædelig jul til dig og dine. Jeg er så taknemmelig for at vi igen i år er værter juleaften - for al den tid vi har sammen som familie og for al nærværet. Må i få den skønneste jul sammen med de mennesker i holder af.
Juleferien er skudt igang og dagen byder på bagehygge sammen med sød bagedystkollega. Køkkenet er ryddet op og gjort rent men det er naturligvis kun midlertidigt - vi planlægger at slå os løs til den helt store guldmedalje. Der er intet som at bage sammen. På bloggen er der landet et indlæg om 5 geniale sidste øjebliks gaver. Hvad byder din dag på?
Juletærte med frugt og frangipane - perfekt til eftermiddagskaffen eller som dessert. Opskriften er lige landet på bloggen. Håber i nyder torsdagen - vores unger har fået juleferie og så plejer roen at indfinde sig lige så stille.
Er jeg den eneste der får lyst til ægte comfort food i det her vejr? Sådan en god omgang pasta med bagte kødboller og tomatsovs... count me in.... opskriften er på bloggen. Hvad har i på menuen idag?